Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен / София

Бабата каза, че е дошла да постави ново начало през новата година - може би иска да постави Еда в позиция на партньор на холдинга или направо да я направи собственик и да й предостави възможността да го управлява.
Ако е само това...добре...няма лошо...по добре да управлява заедно с Еда, от колкото със Селин... Kissing Heart Лошото е, че не вярвам да е само това...да не принуди Еда да приеме и мардинският зет, че ще види тогава колко е "спокоен" Серкан...

# 286
# 287
# 288
Имаме напредък, краката се виждат 😂😂😂
Съдейки по косата на Керем, явно има доата вятър, нашата Сърна пак е заголила баджак 😂😂😂 Как ли са й гонили роклята 😂

# 289
  • Плевен / София
Имаме напредък, краката се виждат 😂😂😂
Съдейки по косата на Керем, явно има доата вятър, нашата Сърна пак е заголила баджак 😂😂😂 Как ли са й гонили роклята 😂
Жените ще плакнат очи по перчема на Керем, а мъжете ...по краката на Ханде...за всички да има... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 290
  • София
Ето и официално от сп. Хелоу с добро качество:

Темата на фотосесията е интересна. Забелязвам една меланхолия. Снимките имат ретро нотка. Интимни са. Все едно гледам реална двойка, а не дизи двойка. ❤

# 291
Големи са сладури Gift Heart

# 292
  • София
Малко да разрошат косата на Керем ... и става неотразим...

Не ме бийте, но вече си мечтая сериалът да е свършил и да обявят, че са заедно...

# 293
# 294
Забелязвам една меланхолия. Снимките имат ретро нотка. Интимни са. Все едно гледам реална двойка, а не дизи двойка. ❤
Ханде си играе на - "Обича ме, не ме обича, Обича ме..." с това глухарче 😂

# 295
  • Пришълец
Nature Fire Nature Fire Nature Fire

# 296
  • София
Галка и Диди отсега да почват с новата тема. Ще имат бая нов материал. Само не искам да съм на тяхно място при избора на покривче за къщичката ни. Утре, като излязат всички кадри, ще е олеле-малеле в добрия смисъл. Не ми се мисли... изгоряхме! Тези двамата наистина са взривоопасна комбинация. 🔥🔥🔥 Не мога да си представя как занапред ще играят с други партньори. А и не искам. Никога няма да е същото. Дано сериалът да не свършва скоро, защото искам да ги гледам заедно. 🥰❤🥰

# 297
  • София
Невероятно!
Днес не ни оставят дъх да си поемем. Тъкмо се поуспокоим и отново ни вдигат адреналина.
Големи са сладури. Толкова си подхождат, такава красота отдавна не съм гледала.

Само се чудя Керем дали си спомня фотосесията. 

# 298
БлагаВест, и аз това си мислех! Тъкмо малко се успокоим след всяка нова снимка и те пускат още и още 😀 тук трябва да минем на успокоителни ❤

# 299
  • Кърджали

БлагаВест, ти пък, Керем да си спомня фотосесията ? Simple Smile Особено ако го попита Ханде, със сигурност нищо няма да помни.
Снимките са много красиви, много нежни, и както каза някой - носят едно ретро излъчване, което ги прави още по-красиви. Нямам търпение да видя всички снимки...

Общи условия

Активация на акаунт