Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 045
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен / София
Какво ли ни очаква с третата?
Съдейки по хронологията, която ни показват..
1 снимка - Прави, със затворени очи и без видимост към останалата част от телата..
2 снимка - Легнали, но с отворени очи, с повече видимост към телата..
3 снимка - Един върху друг, очите вече нямат значение, но ще видим, че краката им са заключени и преплетени като стара бабина плетка.. 😂 Може и седнали да са де.. Прави, легнали, седнали, то други опции няма 😂😂
Успокоителни трябват ли ви докато чакате следващата снимка? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 271
И лимон върши работа ... Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

1 снимка - Прави, със затворени очи и без видимост към останалата част от телата..
3 снимка - Един върху друг, очите вече нямат значение, но ще видим, че краката им са заключени и преплетени като стара бабина плетка.. 😂 Може и седнали да са де.. Прави, легнали, седнали, то други опции няма 😂😂
Успокоителни трябват ли ви докато чакате следващата снимка? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от сета:

От Туитър Simple Smile
Сем. Бюрсин след 50 г.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 10:53 от mi_si

# 272
Добро утро

image hosting service
Като я видях не спирам да я гледам.
Прекрасни, Секси, харизматични. Просто Уникални. Тази е невероятна представям си следващите какви ще са

# 273
Седнали ако са, то според мен, Ханде ще е седнала в Керем направо 😍😀😀
Може Ханде да е полегнала, а Керем да е чичко Доктор, който да й прави преглед за... болки в корема, гърлото, белия дроб, далака, знам ли 😂 Може Сърната да си е ударила крачето, а той да й го масажира..  доктори много, въображение голямо 😂
Та естествено, че тя ще е в него 😂 Няма как той да седне в нея, ще вземе официално да й нарани копитцето и тогава ще има истински чичко доктор 😂

# 274
  • Пришълец
Не ти ли липсва въображение, Налбантова, ама и на нас ни ги обрисуваш нещата, кО не можем да си ги представим Joy

Ще разхлопат сърцето на човек, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 275
Добър ден, момичета!
Габи щях да ти отговоря, но гледам Марги ти е отговорила вместо мен 🤗
Ако от първата снимка лъха любов, на втората изглеждат като младо семейство! Все едно са в парка и след малко 2-3 деца ще се хвърлят върху тях! 😉💖
Както Гости беше писала преди време :Млади, хубави, успешни, деца на света!

А и Керем тук прилича на онова дете от Сам вкъщи, хулиган😁
Красив ден ви пожелавам!
P. S. Те имат вече толкова общи снимки заедно, колкото нямат много двойки за цял един живот! 😜😜😜

# 276
  • София

Супер хронология. Няма да се противим...

# 277
  • Плевен / София

Както Гости беше писала преди време :Млади, хубави, успешни, деца на света!
Скрит текст:

Някой друг в темата го е казал...не съм аз, но е вярно...животът и света са пред тях...само да са здрави....

# 278
  • Пришълец
Лаура, хареса ми сравнението с Кевин от Сам вкъщи Sweat Smile
Много ме радват Ханде и Керем заедно, на лайфовете, винаги Heart Има само още една двойка, която така ме впечатли навремето, но на такава активност от тяхна страна не съм имала възможността да се наслаждавам.

# 279
Нашият на Биге емотикони не слага ..... Wink

# 280
  • Пришълец

И други са оставили коментари Wink

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 12:01 от Маргарита Н.

# 281
Гости ми щом не си ти, извинявам се, че не си спомням кое момиче точно го е писало😊
Марги коя е тази двойка?
Аз за пръв път гледах турски сериал по време на карантината- Любов под наем.
Случайно попаднах на него в Интернет. До тогава не бях гледала абсолютно нищо от комшиите, и не знаех името на нито един актьор. 😁

# 282
  • Плевен / София
Да пусна и любимата сватбена песен на БРО...да минава по бързо времето дакато чакаме следващата гореща снимка...

https://www.youtube.com/watch?v=pESGaNdqV5c&list=PLSyvftWJ-r … wnHfO&index=6

# 283
  • Пришълец
Лаура, ти почти нямаш опит с турските сериали, а те са тооолкова много. Никнат като гъби и капят като круши.Sweat Smile Аз съм гледала някои от излъчваните по бг телевизии.
В такъв случай моята друга любима двойка няма да ти говори нищо, но ще ти я покажа все пак Smile
Скрит текст:
Чаатай Улусой и Хазал Кая

Разбира се има и други, които харесвам, но тези също имаха невероятна химия помежду си и в този смисъл ми бяха много въздействащи.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 12:22 от Маргарита Н.

# 284
Гледам пак някои сцени с бабата, струва ми се, че бабата няма нищо против Серкан и Айдан. Но целта й е да раздели Еда и Серкан, защото не иска Еда да е със Серкан. (Причините са същите като тези на Айфер, дори самата Еда, когато разбра истина искаше да се разделят със Серкан и още се страхува и колебае дали след Нова година да поставят ново начало на връзката си).

Ефе може би е преставил Еда в безнадеждна ситуация - бедна, принудена да работи, за да си плаща сметките, в компанията на Серкан, който я използва за фалшив годеж и след това й разби сърцето.
Още повече, че този на пръв поглед безскрупулен бизнесмен е син на Алптекин, който е от части виновен за смъртта на бащата на Еда.

Бабата сигурно не доумява как може Еда да е толкова влюбена и загубена и да стои да се измъчва с Серкан, като има толкова други възможности.

Дошла е да й отвори очите и да и покаже, че животът й може да бъде по-добър, ако се възпползва от възможностите, които бабата предлага.
Казва й, че ако иска да работи в холдинга - може да го управлява, казва й, че ако иска мъж до себе си, може да има много по-добри варианти.

Бабата се опитва да намери слабости в управлението на Серкан, опитва се да го изкара от равновесие, опитва се да го ядоса:
- Нанесе му обида, казвайки, че компанията не се управлява достатъчно добре, сложи трона не само, за да го подразни - а за да покаже, че иска властта в ръцете си, че тя е тази която ще командва парада.
- Променя работните планове на служителите
- Търси диалог с тях за да намери слабости не само в управлението на холдинга, но и в характера на Серкан.

Бабата атакува Еда право в сърцето - слабото й място и опита да атакува Серкан засягайки го на бизнес теми и поставяйки под съмнение методите му.

Новия удар сега покрай кражбата в дома на Балджа - ще цели да съсипе репутацията му, а репутацията и доброто име са важни за сем. Болат.

Сигурно ще има някой капан в бизнес план.

Тя май се изненада от спокойната му реакция спрямо доклада, който беше изготвила, спрямо анкета с желанията на служителите и спрямо трона.

Но като се замислим - факт е, има голяма разлика от поведението на Серкан спрямо Ефе и поведението на Серкан спрямо бабата.

Спрямо Ефе Серкан беше враждебен, заядлив, не му даваше думата, не искаше да участва в екипните срещи на Ефе, не искаше да работи с него. Ефе дори коментира пред Ферит, че Серкан изглежда винаги напрегнат, враждебен, ядосан. Пред Еда, Ефе каза, че със Серкан се работи трудно. А и Еда не веднъж е казвала, че колегите в офиса се страхуват от Серкан.

А с бабата - одобрява всяко нейно решение и й предоставя власт да взема решения, спокоен е, и се държи като човек, с когото се работи лесно.

Бабата засега няма грам доверие на Серкан, смята, че всичко е постановка. Вероятно представите й за Серкан са, че е арогантен, принципен, работлив и находчив в бизнеса.

И e бясна на Еда, че вместо да стои далеч от Серкан, явно я лъже, че уж нямат връзка... но спи в дома му и се прегръщат пред очите й.

Бабата каза, че е дошла да постави ново начало през новата година - може би иска да постави Еда в позиция на партньор на холдинга или направо да я направи собственик и да й предостави възможността да го управлява.

Еда може да не иска да се възполва от възможностите на бабата и шанса да управлява холдинга, но бабата има план как да я принуди. И вероятно Серкан ще продължи да отстъпва, защото обича Еда и се надява един ден тя да стане Еда Болат.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 12:43 от kukli4ka456

Общи условия

Активация на акаунт