Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 998
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Заедно ще пеят, няма кой да отдели Ханде от Керем и обратното..
Ама важното е, че ръката е в джобчето.
Ханде е с червееееено..
На клипчето се чува публика, да не са заснели официално всичко?

Ако съдя от миналата година - Демет излезна първа, а след нея Джан. Днес май пак Демет е била първа и после Ибрахим.
Няма как да не пеят заедно, няма шанс.. 😂

# 451
Ето клип с двамата от сцената. Нещо се закачат.

https://www.instagram.com/p/CJZbyxqpvRj/

# 452
Оххх, как нежно си я е обгърнал Керем Хандемий на тази снимка от фотосесията.. ❤❤ неведнъж съм казвала, че са брилянтни актьори и двамата, но такава любов как се изиграва толкова реалистично ако не са двойка??

# 453
# 454
Оххх, как нежно си я е обгърнал Керем Хандемий на тази снимка от фотосесията.. ❤❤ неведнъж съм казвала, че са брилянтни актьори и двамата, но такава любов как се изиграва толкова реалистично ако не са двойка??
Не се изиграва.....само с чувства може да се получи това🔥🔥🔥

# 455
  • София
Ханде много удобно се е настанила на коляното на своя "най-добър приятел". Ако някоя колежка седне в скута на мъжа ми под предтекст, че той  е най-добрият й приятел, със сигурност ще й повярвам.  

А бразилските фенове са невероятни. Една е написала:
a intimidade de uma mão na perna, foi o motivo do colapso doutor
интимността на ръката и на крака, беше причината за колапса ми, лекар! 

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 00:09 от БлагаВест

# 456
  • София
Има туит, че Ханде е седнала на стола на Мурат Боз без Керем да знае. Когато се е обърнала и той я е видял, толкова се е изненадал, че си е забравил текста. Милият! 😅 Дали ще пеят или не заедно, не знам. Може поотделно, може заедно. Ще разберем, като гледаме шоуто накрая. Нямам търпение. ❤

# 457
БлагаВест това не е коляното на Керем, а от на Ханде нещото, с което е облечена. Вероятно кракът му все още е от другия край на бариерата Simple Smile

# 458
Има туит, че Ханде е седнала на стола на Мурат Боз без Керем да знае. Когато се е обърнала и той я е видял, толкова се е изненадал, че си е забравил текста. Милият! 😅 Дали ще пеят или не заедно, не знам. Може поотделно, може заедно. Ще разберем, като гледаме шоуто накрая. Нямам търпение. ❤

Милият той, стопила му е лагерите.  Trollface С такава готина мадама няма да му е лесно.

А аз да се успокоя и да лягам, че тази вечер съм хипер активна. Animal Hear No Evil

Лека нощ на всички и ентусиастките най-добре да лягаме и да събираме сили за утре, защото ще ни бомбандират със снимки и фрагман.

# 459
  • София
БлагаВест това не е коляното на Керем, а от на Ханде нещото, с което е облечена. Вероятно кракът му все още е от другия край на бариерата Simple Smile
Права си. Сега като се загледах тя е седнала между краката му.

# 460
  • In the light side of the Moon!
хайде лягайте, хайде че стана късно и почнаха да ви се привиждат заплетени колена, крака, ръце, целувки и какво ли още не 😂😂😂😂

Хем са красиви хем са забавни 😂😂
Пълнят ми душата!

Няколко версии прочетох в туитър
1. Керем бил там сам и трябвало да пее сам. изобщо не знаел, че Ханде е там. Ханде пък го изненадала като седнала на Мурат Боз на стола и се обърнала, докато той пял, при което той си забравил текста. Тя станала и го прегърнала. Това било нейното отмъщение към Керем за дето я изплаши преди седмици, нали имаха и такъв облог.

2. Ханде се скрила като седнала на Мурат Боз на стола и Керем изобщо не знаел, че тя е там дори я търсел.

И в двете версии това е отмъщението на Ханде и в двете той супер много се изненадал и си гллътнал граматиката 😂😂😂

допълвам се, още една версия излезе....подобна ...на горните две.
Вчера са имали репетиция и на нея двамата излезли от двете страни на сцената и се срещат по средата.
Днес Ханде се скрива, Керем излиза и започва да я търси...

тази май ми е най правдоподобна. Ама до утре кой знае още колко ще излязат 😂

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 00:38 от MegiTeo

# 461
  • София
Ето ви обяснение на случката

Веднага разказвам историята. Керем не знае, че Ханде седи на мястото на журито. Керем е на сцената, започва да пее. След това Ханде се появява и Керем е изненадан. Ханде отива при Керем и го прегръща, след което пеят заедноо.

Ей тия двамата са големи скици. Единият не помни, другият се е скрил и го търсят... Докато Керем я търси Ханде си клюкарства с колежката с гръб към сцената.

Ето и едно малко по-подробно видео от случката...
https://www.instagram.com/p/CJZbBQthM3j/

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 00:46 от БлагаВест

# 462
  • София
Пред камерата те се превърнаха в перфектната романтична двойка, която се допълва взаимно със своите естествени енергии. Hande Erçel и Kerem Bürsin, които почукаха не само на вратите ни, но и на сърцата ни с „SÇK“, прожектиран по Fox TV “- директор на издателство на списание HELLO.

Това е от туитър. Шапка им свалям на тези от списанието, направо избиха рибата с тази "приятелска" двойка.

Поздравления за екипа на списание Hello! Турция! Изключителен успех за тях ще бъде тази фотосесия и съответно декемврийски им брой за 2020 година! И много точно казани думи от директора на издателството на списанието: ".... които почукаха не само на вратите ни, но и на сърцата ни с „Почукай на вратата ми"! Защото при Ханде Ерчел и Керем Бурсин е в пълна сила достоверността на думите на американската поетеса Мая Анджелоу (Maya Angelou): „Научих, че хората ще забравят какво сте казали, хората ще забравят какво сте направили, но хората никога няма да забравят начина, по който сте ги накарали да се почувстват!“! А те карат нас, техните фенове по цял свят да се чувстваме възвишено, божествено, неземно! Gift Heart

Хубава вечер и спокойни сънища, прекрасни момичета! Утре ни очаква нова порция изключителни снимки и още много вълнение и положителни емоции!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 03:46 от nrgmama

# 463
Весели празници, прекрасни момичета! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Най-сетне успях да наваксам многото страници със спиращи дъха снимки на нашите чаровници Ханде и Керем! Как да не се влюбиш в любовта им! Заредих се с толкова много чудесни емоции! Много ми харесаха текстовете към снимките от инстаграма на списание "Hello". Повтарям ги отново с превод на текста с щедрата помощ на чичко Гуги, за да си ги имаме на едно място по реда на публикуването им:

"Най-доброто от HELLO! Излиза в сряда тази седмица! На корицата на нашия специален брой ние приемаме най-известната телевизионна двойка, успешни актьори Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Следете нашето приятно интервю и снимайте ... "
На тази снимка са облечени в любимите си цветове - Ханде в пепел от рози - любимия цвят на Керем, а Керем е в маслено зелено, което Ханде на един от първите им лайфове каза, че е любимия ѝ цвят. Керем я подразни не е ли просто зелено, а тя, нали е художник му обясни цветно какво има предвид.

"В 288 страници Най-доброто от Hello! @foxturkiye публикувано в събота в @mfyapimtv подписан @sencalkapimi
В допълнение към специалното интервю и снимките, които направихме с любимите партньори на телевизионния сериал Hande Erçel и Kerem Bürsin, нашата специална секция, където съставяме най-забележителните събития от 2020 г., плановете за 2021 г. на известни имена и новите тенденции в стила, модата и декорацията. Резервирайте при вашия дилър 💥
@handemiyy @thebursin # handeerçel # kerembürsin #bestofhello @hellodergisi
На тази снимка ми се струва, че Ханде е хванала пръстите на Керем, които са се опитвали да свалят презрамката на роклята ѝ. Той изглежда сърдит, че не е успял.

"🌟И утре ще бъде публикуван на 288 страници Best of HELLO! Покрийте с # HandeErçel и #KeremBursin
🌟 В този специален брой,@foxturkiye публикувано в събота в @mfyapimtv подписан @sencalkapimiВ допълнение към специалното интервю и снимките, които направихме с любимите партньори на телевизионния сериал Hande Erçel и Kerem Bürsin, нашата специална секция, където съставяме най-забележителните събития от 2020 г., плановете за 2021 г. на известни имена и новите тенденции в стила, модата и декорацията. Резервирайте при вашия дилър 💥
@handemiyy @thebursin # handeerçel # kerembürsin #bestofhello @hellodergisi
Снимката на корицата е на прекрасен фон - нашето Черно море, а двамата имат вид на почиващи си от суетата на света влюбени и красиви млади хора.

https://www.instagram.com/p/CJZBAcsn8DW/
"🔹 Hello!: Какъв партньор е Hande на снимачната площадка?
К. Бюрсин: Ханде е изключително трудолюбива, знае как да се забавлява и е наистина добър партньор. И мисля, че някой като нея е късметът на всеки отбор ... От време на време тя ме дразни, че работи по-усилено от мен. Но аз мълча, защото съм съгласен. „Ти си водещата роля в тази драма, аз съм сетър; Ще подам топката, но ти ще вкараш гола ”, казвам. Но все пак тя не спира да ми говори.

„Hello!: Нека да слушаме Керем от теб, какъв партньор е той?
Х. Ерсел: Керем е трудолюбив и мотивиращ партньор. Може да се адаптира към всяка ситуация, всяка игра. Това е нещо много възхитително.

Интервю на двама любими актьори, чиито енергии и упорита работа са в хармония, НАЙ-ДОБРОТО Hello! Ще бъде пуснато утре.

Hello!: Нова година започва. Можете ли да ни отправите три пожелания за себе си, нашата страна и света?
Х. Ерчел: Нека новата година донесе осъзнаването, че се нуждаем от природата, оценката на съпричастността и дни с много усмивки за мен. 💫
К. Бюрсин: Моето желание е светът да навлезе в период, в който жените управляват и всички живеят по равно. Искам Турция, вместо да разговаряме с всички нас, да започнем да поемаме социална отговорност и да прекратим поляризацията. Моето желание за себе си е да бъда част от такъв справедлив свят. 💫
Абсолютно съгласна съм с Керем! Този свят би бил чудесно място за живеене, ако се управлява от жени, защото сме дарени от природата да раждаме живота и затова го ценим. Докато мъжете са подвластни на инстинкта на разрушението, войните и причиняването на много смърт и страдания. Защо сега се сетихме да отделяме средства за медицина и лекарства, а преди пандемията правителствата гласуваха огромни суми в бюджетите си за оръжия, самолети и кораби? Защо до ден днешен няма открит лек за рака, старостта и другите ужасни болести, а има изобретени ужасни оръжия, които могат да погубят света? Защо толкова века в човешката история жените нямаха право да учат, следват и да бъдат учени? Можеха да направят много открития като Мария Кюри - първият учен в света носител на две Нобелови награди в две различни области на науката - физика и химия!
Ханде казва другата важна истина - не можем да съществуваме, ако унищожим природата и ако не сме съпричастни към чуждото страдание. Много ме впечатлиха Ханде и Керем! Красотата им, наистина, е отражение на прекрасната им душевност!

Изп. директор на списание HELLO за Ханде и Керем:

"Пред камерата те се превърнаха в перфектната романтична двойка, допълвайки се взаимно с естествената си енергия. Hande Erçel и Kerem Bursin, които почукаха не само на вратите ни, но и в сърцата ни със сериала SÇK, показан по телевизия Fox, създадоха моменти на щастие за една година, пълни с ограничения и завладяваща любов на персонажите, които играят. И двамата са запалени по актьорството от малки. И двамата - съвпадение - започнаха кариерата си в Турция с култов тийнейджърски сериал. Разбираемо привличат много внимание заради общите им черти като трудолюбие, позитивна перспектива и автентичност, както и хармонията, която са уловили като актьори в новия си сериал. Изведохме тези двама красиви хора от шумната зона и задръстванията до Черно море за един ден. Вятърът духаше, валеше сняг, вълните бяха мокри; но те се усмихваха през цялото време."

Керем и Ханде са избрали Ебру Гюндеш от треньорите в "Гласът на Турция". Ханде е била в креслото на Мурат Боз и когато се е обърнала Керем изпаднал в шок. Тя изтичало до него и го прегърнала, а той забравил текста на песента! След това той я попитал какво прави в креслото, а тя отговорила, че може да избере само нея!

https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2475200411067504799/

https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2475205606308761236/

https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2475209990883032373/

https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2475210884622200893/

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 03:29 от Mira07

# 464
Здравейте, мили момичета,
Снимките от фотосесията са наистина невероятни, много стилни и направени с вкус.
Аз искам да споделя някои неща, които забелязах в 24 епизод.
⭐Едно от нещата, които се надявам новите сценаристи да върнат в релси е характерът на Еда. Тя продължава да бъде твърде импулсивна както видяхме в разговорите с бабата и лесно да се пали. Дори не постави под съмнение своята собствена преценка за хората и не призна, че е сгрешила вярвайки на Ефе. Да си самокритичен е израз и на лично и на професионално израстване, а да владееш емоциите си е нещо задължително в служебен план (тя си позволи да крещи на баба си пред колегите и Серкан беше този, който я спря) и явно Еда има още много път за извървяване. В момента намирам, че не тя, а Серкан е главният герой в сериала и моторът във връзката им. Еда в последните епизоди е твърде статична и инертна. В този епизод на два пъти Еда беше тази, която каза на Серкан, че може да му омръзне, дори на моменти не прояви емпатия (“нормално ли е това, което преживях днес. Очаквахме нов партньор във фирмата, но дойде жената, която съсипа живота ми. Объркана съм, да остана или да си тръгна. Да избягам или да се боря. Моля те, опитай се да ме разбереш. Серкан: И ти се опитай да ме разбереш). Тя не попита Серкан как се чувства той. Холдингът беше семейна фирма и мечтата на Серкан беше един ден да го управлява докато сега се оказа с партньор, който иска да го унищожи.  
Серкан е този, който вярва и се бори за любовта им: “ не мога повече да се занимавам с някого, който не е сигурен в любовта си”. И пак за пореден път Серкан е този който изразява любовта си:
❤ “Досега на никого не съм вярвал така както на теб, на никого. Аз се оставих на теб” ,
❤ “Чувам те, но не усещам”.
❤ “Преди теб аз бях машина, която помпа кръв. Отивах на работа и се връщах вкъщи. Но ти дойде, докосна сърцето ми и нещо се промени. Внезапно отдръпна ръката си от сърцето ми и сега не мога нито да се превърна пак в машина, нито  да понеса тежестта на сърцето си без теб. Може да бъде баба ти или друг проблем, каквото и да е, но ако ръката ти е на сърцето ми, тогава съм готов да се изправя срещу всичко.”
За мен един от най-красивите символи на връзката между Еда и Серкан са преплетените им ръце и този израз “ръката ти на сърцето ми” ми напомни точно за тази символика. И на това красиво обяснение в любов Еда отговори с “разбрахме се”...  
Думите, а и цялостното поведение на Серкан в последните епизоди са израз не само на любов и на пълно доверие, но и на абсолютна преданост и отдаденост на другия, на неимоверна загриженост.
Едва в сцените вечерта у Серкан и на закуска сутринта, Еда приличаше на предишната себе си: закачлива, забавна, флиртуваща и внимателна (красивият подарък).

🥇Серкан vs бабата. Ще бъде интересно как Серкан ще надиграе бабата. Ще трябва да го направи по много дипломатичен и тънък начин, защото все пак е баба на жената, която обича. Без да я унижава или да бъде безмилостен или безкомпромисен както беше с Каан и с Ефе. Серкан сам каза, че е впечатлен от бабата, че тя е стриктна и, че това му харесва. Това също е знак, че в никакъв случай не я подценява, и че я смята за достоен съперник.
Много ми харесаха две сцени:
- Сцената с най-доверените му хора, близкият му кръг, когато заяви, че им има доверие и, че е сигурен, че ще се справят както винаги. “Аз ви имам доверие, така че, каквото и да правя, бъдете зад мен”. Серкан пак показа, че е истински лидер и, че знае как да мотивира и обединява екипа си. За човекът, който не се доверяваше на никого, доверието се превърна в лайтмотив и в личния живот и в бизнеса.
- сцената с бабата и екипа в заседателната зала. Бабата атакува и обвини Серкан, че е тайнствен, че има еднопосочна комуникация и, че разрешава проблемите без да пита и информира никого. Иронията и несъответствието между декора, личният пример и обвиненията бяха много добре предадени. Г-жа Семиха обвиняваше Серкан в авторитаризъм и еднолично управление, докато самата тя беше седнала на трон като кралска особа...
Скрит текст:
Серкан реагира изненадващо за всички с mea culpa и призна, че г-жа Семиха като “наш партньор е открила някои грешки”. И за пореден път показа своето израстване като герой, спомнете си само как в първия епизод каза, че не допуска грешки.
Езикът на тялото на Серкан също предаде много важни знаци и послания. Не само всяка дума, но и всеки жест и всяка поза бяха много премерени и премислени.
⚜ Изправен и с преплетени пръсти и палци нагоре, израз на самоувереност:

🍀 Леко наведен напред и с разтворени длани нагоре, израз на сътрудничество и възприемчивост:

🌍 Когато бабата го попита дали иска да премести тронът и той отговори “няма нужда, напомня ми кой е партньорът ми” и веднага зае тази поза на цифрата четири с един крак върху другия като израз на съперничество и надмощие и същевременно защита и предпазване от атака.

И няколко странични забележки:
⭐ Серкан много сладко натърти на Балджа, че той не се интересува от астрология, а от астрономия 😂.
🎁 Ердем като прегърна бабата за удвоените премии и като каза, че миналата година Серкан е подарил на всички филтри за екрани, за да си предпазват очите 😂.
🎄Новата година ще бъде и ново начало за доста герои: Енгин и Пъръл като младоженци, Айдан като разведена жена, Айфер и Фифи с потенциални ухажьори и т.н..
Лека нощ и сладки сънища.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 05:09 от druon77

Общи условия

Активация на акаунт