Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, мили момичета,
Снимките от фотосесията са наистина невероятни, много стилни и направени с вкус.
Аз искам да споделя някои неща, които забелязах в 24 епизод.
⭐Едно от нещата, които се надявам новите сценаристи да върнат в релси е характерът на Еда. Тя продължава да бъде твърде импулсивна както видяхме в разговорите с бабата и лесно да се пали. Дори не постави под съмнение своята собствена преценка за хората и не призна, че е сгрешила вярвайки на Ефе. Да си самокритичен е израз и на лично и на професионално израстване, а да владееш емоциите си е нещо задължително в служебен план (тя си позволи да крещи на баба си пред колегите и Серкан беше този, който я спря) и явно Еда има още много път за извървяване. В момента намирам, че не тя, а Серкан е главният герой в сериала и моторът във връзката им. Еда в последните епизоди е твърде статична и инертна. В този епизод на два пъти Еда беше тази, която каза на Серкан, че може да му омръзне, дори на моменти не прояви емпатия (“нормално ли е това, което преживях днес. Очаквахме нов партньор във фирмата, но дойде жената, която съсипа живота ми. Объркана съм, да остана или да си тръгна. Да избягам или да се боря. Моля те, опитай се да ме разбереш. Серкан: И ти се опитай да ме разбереш). Тя не попита Серкан как се чувства той. Холдингът беше семейна фирма и мечтата на Серкан беше един ден да го управлява докато сега се оказа с партньор, който иска да го унищожи.  
Серкан е този, който вярва и се бори за любовта им: “ не мога повече да се занимавам с някого, който не е сигурен в любовта си”. И пак за пореден път Серкан е този който изразява любовта си:
❤ “Досега на никого не съм вярвал така както на теб, на никого. Аз се оставих на теб” ,
❤ “Чувам те, но не усещам”.
❤ “Преди теб аз бях машина, която помпа кръв. Отивах на работа и се връщах вкъщи. Но ти дойде, докосна сърцето ми и нещо се промени. Внезапно отдръпна ръката си от сърцето ми и сега не мога нито да се превърна пак в машина, нито  да понеса тежестта на сърцето си без теб. Може да бъде баба ти или друг проблем, каквото и да е, но ако ръката ти е на сърцето ми, тогава съм готов да се изправя срещу всичко.”
За мен един от най-красивите символи на връзката между Еда и Серкан са преплетените им ръце и този израз “ръката ти на сърцето ми” ми напомни точно за тази символика. И на това красиво обяснение в любов Еда отговори с “разбрахме се”...  
Думите, а и цялостното поведение на Серкан в последните епизоди са израз не само на любов и на пълно доверие, но и на абсолютна преданост и отдаденост на другия, на неимоверна загриженост.
Едва в сцените вечерта у Серкан и на закуска сутринта, Еда приличаше на предишната себе си: закачлива, забавна, флиртуваща и внимателна (красивият подарък).

🥇Серкан vs бабата. Ще бъде интересно как Серкан ще надиграе бабата. Ще трябва да го направи по много дипломатичен и тънък начин, защото все пак е баба на жената, която обича. Без да я унижава или да бъде безмилостен или безкомпромисен както беше с Каан и с Ефе. Серкан сам каза, че е впечатлен от бабата, че тя е стриктна и, че това му харесва. Това също е знак, че в никакъв случай не я подценява, и че я смята за достоен съперник.
Много ми харесаха две сцени:
- Сцената с най-доверените му хора, близкият му кръг, когато заяви, че им има доверие и, че е сигурен, че ще се справят както винаги. “Аз ви имам доверие, така че, каквото и да правя, бъдете зад мен”. Серкан пак показа, че е истински лидер и, че знае как да мотивира и обединява екипа си. За човекът, който не се доверяваше на никого, доверието се превърна в лайтмотив и в личния живот и в бизнеса.
- сцената с бабата и екипа в заседателната зала. Бабата атакува и обвини Серкан, че е тайнствен, че има еднопосочна комуникация и, че разрешава проблемите без да пита и информира никого. Иронията и несъответствието между декора, личният пример и обвиненията бяха много добре предадени. Г-жа Семиха обвиняваше Серкан в авторитаризъм и еднолично управление, докато самата тя беше седнала на трон като кралска особа...
Скрит текст:
Серкан реагира изненадващо за всички с mea culpa и призна, че г-жа Семиха като “наш партньор е открила някои грешки”. И за пореден път показа своето израстване като герой, спомнете си само как в първия епизод каза, че не допуска грешки.
Езикът на тялото на Серкан също предаде много важни знаци и послания. Не само всяка дума, но и всеки жест и всяка поза бяха много премерени и премислени.
⚜ Изправен и с преплетени пръсти и палци нагоре, израз на самоувереност:

🍀 Леко наведен напред и с разтворени длани нагоре, израз на сътрудничество и възприемчивост:

🌍 Когато бабата го попита дали иска да премести тронът и той отговори “няма нужда, напомня ми кой е партньорът ми” и веднага зае тази поза на цифрата четири с един крак върху другия като израз на съперничество и надмощие и същевременно защита и предпазване от атака.

И няколко странични забележки:
⭐ Серкан много сладко натърти на Балджа, че той не се интересува от астрология, а от астрономия 😂.
🎁 Ердем като прегърна бабата за удвоените премии и като каза, че миналата година Серкан е подарил на всички филтри за екрани, за да си предпазват очите 😂.
🎄Новата година ще бъде и ново начало за доста герои: Енгин и Пъръл като младоженци, Айдан като разведена жена, Айфер и Фифи с потенциални ухажьори и т.н..
Лека нощ и сладки сънища.
Друон, блестящ анализ, както винаги!!! HeartHeartHeart

# 466
  • In the light side of the Moon!
Дроун 🤗 благодаря за страхотния анализ.
Като спомена Пърл и Енгин и сватбата, се сетих, че нещо исках да кажа по въпроса.
Не ми хареса как я прекабулиха тая сватба и защо я прекабулиха. Все пак Пърл и Енгин са най-близките хора на Серкан, защо той не присъства на сватбата, как така решиха, че ще сключат брак само двамата и свиддетелите.
Малко ми беше ни в клин ни в ръкав тая сватба, освен ако няма някакво логично обяснение за нея, което съм пропуснала 😉

# 467
  • Кърджали

# 468
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Hug

# 469
  • Кърджали
Ето още един откъс от интервюто

Hello:Как успяхте да уловите тази хармония между вас? Преди да започнете да снимате прекарах те ли време заедно за да опознае те езика на тялото на другия, характера му? Помислихте ши си - ами ако не си допадне?
Ханде: Да, помислих си го, защото най-важното в една романтична комедия е хармонията. Запознахме се 4 месеца преди да започнем снимките и дойде карантината. За това време свикнах с идеята че ще снимаме заедно. И понеже като започнахме да снимаме нямаше много сце и, в които да не сме заедно, бързо свикнахме.
Керем: Да, поради условията, прекарах е много време в Zoom, също така работих е заедно и с един преподавател по актьорско майсторство. Успяхме хем да се опознаем един друг, хем героите си. След това се намеси и режисьора ни Алтан Дьонмез и успяхме да уловим една много хубава синергия между нас

# 470
  • София
Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Правилно Алекс, не е снимка на Ханде Ерчел, затова я свалих!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 08:07 от nrgmama

# 471
  • Кърджали
Не е Ханде това. От списанието честити ха рождения ден на Назлъ Кайъ (нищо не ми говори това име, някоя актриса е)

# 472
Добро утро, прекрасни дами! 💛
Желая ви позитивен, усмихнат и ползотворен 30ти декември!  🧡
Нека се радваме днес на фраг и много нови снимки на нашите любимци!

# 473
Добро утро

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 08:36 от sani1212

# 474
  • Плевен / София
Здравейтемомичета,

Малко време остава до края на 2020 г...

# 475

Gift Heart

Какъв е изводът: пущат ни по 2 - 3 снимки всеки ден и всички сме доволни и с приповдигнато настроение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 476
Flowers RoseДобро утро ! Светът има нужда от хора като Керем и Ханде- надарени с физическа и духовна красота.Хора , които правят деня ти по - хубав, карат те да се усмихваш , да мислиш и вярваш , че нещо хубаво ще се случи.Те са като пратеници на Вселената, дошли да направят този объркан и болен свят по- хубав и по-добър.Бог да ги пази!:rose:Flowers RoseFlowers Rose
   Много харесвам хора , които знаят какво правят и как да го направят по най- добрия начин. Затова се радвам и на екипа на списанието, подарило ни тази красота, на журналистката за хубавото интервю, на екипа на " Гласът на Турция" . Ами могат го и го правят.

# 477
# 478
Добро утро ! Ставам днес недоспала, настинала, но ми е едно такова топло в душата като ги видя. От сутринта деня ми тръгва с усмивка. Днес никой не може да ми развали настроението. Relaxed

Тук са снимали списанието, за най-нетърпеливите.

https://www.instagram.com/notchemiyy/

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 08:56 от midnight__sun

# 479

Общи условия

Активация на акаунт