Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Само една дума е достатъчна: СЪВЪРШЕНИ! ❤

# 481
Невероятни са Simple Smile

Засега са тези Simple Smile

# 482
Не зная дали са само приятели или двойка в реала /залагам на двойка/, но са прекрасни. Изключително стилна и изпълнена с любов фотосесия. Прекрасни Керем и Ханде.   

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 09:09 от st_ina

# 483
  • Кърджали
 Красота!
Тия двамата на едно място са съвършенство.
Утре май ще пуснат интервюто онлайн. Днес ще пускат може би още снимки
Ох, бих искала това списание....

# 484
  • Плевен / София
Само една дума е достатъчна: СЪВЪРШЕНИ! ❤
Подписът ти е направо магия....Прекрасен е....

# 485
# 486
Ето и от интервюто

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 09:30 от sani1212

# 487
Пропуснала съм една снимка Wink

# 488
Цитат
Невероятни са Simple Smile

Засега са тези Simple Smile
Добро утро! Simple Smile

Цитат
След това се намеси и режисьора ни Алтан Дьонмез и успяхме да уловим една много хубава синергия между нас
Синергия, да?! Ами не я пускайте тая синергия, уникална си е 2 + 2 = 5. Smile
Не знам, дали Ханде е правила съвместни фото сесии с други свои партньори, ама тоя всеотдаен и омекнал поглед може да свали всякакви бариери и самоконтрол. В него има възхищение, удоволствие, щастие ... Ами ... дръж се Керем! Blush

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 12:31 от Katya_I

# 489
# 490
  • Кърджали
Интервюто е много приятно, обаче е много дълго. Да видим кога ще ми остане време да го преведа.
Лайфовете са били идея на Керем. Все още повтарят "приятели сме само, но много добре се разбираме".
Наобяд ако ми остане време ще.пробеаю да го преведа. Предполагам има и още от него.

# 491
Керем изглежда яко е хлътнал по Ханде, ако е вярно, че е казал , че се обичат и че иска Ханде да остане в живота му... и ако наистина е забравил текста на песента снощи, когато Ханде се е обърнала в празничното издание на гласът на Турция.
Ханде изглежда продължава да е по-обрана в отговорите, по-дръпната и погледнато от нейна гледна точка наистина са само партньори в сериала.

За сметка на това има доста кадри зад камера, които предполагат връзка между актьорите които играят Пъръл и Ферит.
Сещата ли се по време на снимките на ледената пързалка Башак беше повечето време с Cagri, и само като снимаха за епизода с Анил. Преди това имаше разни клипове на тях двамата с Аликан. А явно дори живеят заедно - снощи са си украсявали елха:

А какво получаваме в отговор на въпроси с кого ще е на нова година Керем - "с Хектор" Disappointed

# 492
# 493
Има статия и снимки със сестрата на Бамби в същия брой.... мииии те нашите по-влюбени изглеждат Gift Heart

# 494

Общи условия

Активация на акаунт