Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Алекс видях че има още една страница която не съм я качила защото беше снимана от далече но ако искаш ще я кача .То може и още страници да има не знам.

# 541
  • Кърджали
Ако искаш, прати ми я на лични, ако може да се разчете да я преведа. И без това съм подхванала

Мисля че две са липсващите страници -едната е по средата на интервюто, ащото един отговор на Керем прекъсва в нищото, а на следващата пак от нищото започва, но съвсем друго.
И една страница към края - където Ханде трябва да отговори на въпрос за рисуването и има ли желание да направи изложба.Ама отговора го няма
Утре май и от списанието трябав да споделят интервюто, та тогава ако има нещо липсващо ще го допълня

# 542
Алекс пратих ти го на лични ако намеря нещо ще го кача.

# 543

Сетила се Мара... 😂
Малко са тези ръчички, да беше сложил още, можеше и сърчица, нямаше да се сърдим 😂😂

# 544
Привееет, Феи! 🧚♀
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺
Разкошни сте. И тези двамата също.

Повярвайте ми, не съм “срещала” други двама души, при които да има такава огромна химия. Толкова си подхождат, приличат ми на сродни души, честно казано. 🤪
Имам и други звездни двойки, които са ми на сърце, но като тези двамата, не съм срещала...
Особено като ги сравня с предишните им партньори...направо не са никаква база за сравнение, не мога да намеря такава.

На мен също ми направи впечатление, че Керем е много отворен човек, Ханде е много лаконична, много обрана.
И за пореден път дават такива смесени сигнали, че вече не знам какво да си мисля.
От дни се споделят техни снимки, а те не споделиха нито една. Това не е никак типично за Ханде, която е доста по- активна от Керем. Днес най - после Ханде сподели една и според мен избра най - “безопасната”, ако мога така да я определя. 😂 Сякаш се срамуват да ги споделят или ги е страх да не се интерпретират погрешно, де да знам вече.
Пък Керем все още никакъв го няма, в очакване съм да видя кадрите, които той ще сподели.

Не знаех, че Керем е романтик, уляля. 😍 Но сега си мисля, че наистина не са двойка.  Каза в интервюто, че още не е открил жената на живота си. 😭 Не знам вече, спирам с предположенията. 😂

И честно казано в момента са ми много по - интересни самите Ханде и Керем извън сериала и някяк си фрагманът и сериалът с на втора линия. Може би затова е цялото това криене, ако са двойка в реала. Защото вниманието ни ще бъде насочено много повече към Ханде и Керем, отколкото към ЕдСер.

Хубав ден! 😘

# 545
  • Кърджали
Част 5, но всъщност е първа
Тук съм съкращавала, защото е нечетливо  на снимката.
Каква беше 20202 за вас
Х: В първите дни на 20202та бях споделила картинка, на която пишше "това 20202та ли е"- Сякаш съм предусещала че ще е трудна година. Не мога да кажа че ми донесе късмет съвсем, може би щеше да е по-добре ако имахме малко повече свободни дни.
К: Бях решил да работя по това да мога да покажа повече от себе си пред хората.Исках да избирам внимателно нещата, с които се занимавам, така че всеки един проект да показва част от мен. ВЯрвам че само така ще бъда щастлив. Исках да пробвам в романтична комедия, така че се зарадвах като дойде предложението за "Почукай на вратата ми".Исках да съм в подкрепа на независимото кино, на окето много държа, направих го.Включих се в проекта "Aynen aynen"Снимах в реклама ,но държах марката чието лице ще стана да има ценности като моите.Вече не исках да работя в проект който не чувствам че ми пасва.Защото вярвам че за човек много говори не това на което казва "да", а това на което казва"не"..Преди много се самообвинявах и се тормозих като нещо не се получава, сега се научавам да си казвам че така е трябвало.

Когато беше съобщено на медиите какво ще представлява "почукай на вратата ми" много критици казаха - ах какво клише - бедна цветарка и богат бизнесмен. Но сериалът прикова вниманието още от първата серия.Какво ви привлече в сценария?
К: Много от нещата които изживяваме приличат на това, което се случва на другите.Затова живота е пълен с клишета,важното е как ги изживяваме тези клишета.харесвах романтичните комедии, но досега не бях снимала.Хареса ми сценария, беше забавен.
Х: Преди да започна с този проект казвах че ми е липсвало да се смея.Еда е образът, който съм искала да играя. Живота ни е пълен с клишета.Започва с това че един мъж и една жена се влюбват и започват да се променят. За това може да се разкажат хиляди истории.Важното е как ще разкажеш историята.

# 546
Най- после!!!🥳🥳🥳

# 547
  • Плевен / София
Част 5, но всъщност е първа
Тук съм съкращавала, защото е нечетливо  на снимката.
Каква беше 20202 за вас
Х: В първите дни на 20202та бях споделила картинка, на която пишше "това 20202та ли е"- Сякаш съм предусещала че ще е трудна година. Не мога да кажа че ми донесе късмет съвсем, може би щеше да е по-добре ако имахме малко повече свободни дни.
К: Бях решил да работя по това да мога да покажа повече от себе си пред хората.Исках да избирам внимателно нещата, с които се занимавам, така че всеки един проект да показва част от мен. ВЯрвам че само така ще бъда щастлив. Исках да пробвам в романтична комедия, така че се зарадвах като дойде предложението за "Почукай на вратата ми".Исках да съм в подкрепа на независимото кино, на окето много държа, направих го.Включих се в проекта "Aynen aynen"Снимах в реклама ,но държах марката чието лице ще стана да има ценности като моите.Вече не исках да работя в проект който не чувствам че ми пасва.Защото вярвам че за човек много говори не това на което казва "да", а това на което казва"не"..Преди много се самообвинявах и се тормозих като нещо не се получава, сега се научавам да си казвам че така е трябвало.

Когато беше съобщено на медиите какво ще представлява "почукай на вратата ми" много критици казаха - ах какво клише - бедна цветарка и богат бизнесмен. Но сериалът прикова вниманието още от първата серия.Какво ви привлече в сценария?
К: Много от нещата които изживяваме приличат на това, което се случва на другите.Затова живота е пълен с клишета,важното е как ги изживяваме тези клишета.харесвах романтичните комедии, но досега не бях снимала.Хареса ми сценария, беше забавен.
Х: Преди да започна с този проект казвах че ми е липсвало да се смея.Еда е образът, който съм искала да играя. Живота ни е пълен с клишета.Започва с това че един мъж и една жена се влюбват и започват да се променят. За това може да се разкажат хиляди истории.Важното е как ще разкажеш историята.

Благодаря за преводите на интервюто....

# 548
Само на мен ли ми се струва, че в погледа на Ханде се чете нещо от рода на "Той е мой,...!!!! " или си въобразявям 🤔🤔🤔

# 549
Мила Алекс, огромно благодаря за превода на интервюто! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Снимките на Керем са от списание "Lofficicel Hommes", в което също има интервю с него! Кога успява този човек! Два сериала, интервюта, фотосесии, реклами, а ние се чудим, че не споделя нищо! То остава ли му време?

Ще погледна дали има това интервю в нета!

Трябва да работя, а съзнанието ми е заето с вълненията покрай празниците, а сега и с моите любимци! Като се освободя, ще изкоментирам това, което ми направи най-силно впечатление.

Преди това като Сузи, приятелката на Балджа, искам да вметна, че Господ е събрал Ханде и Керем на една снимачна площадка. Ханде е зодия Стрелец с асцендент Везни. Керем е зодия Близнаци с асцендент Лъв.

Стрелец е деветият от зодиакалните знаци в астрологията, свързан с едноименното съзвездие – Стрелец.
Стихия: Огън

Лъв е петият от дванадесетте зодиакални знака в астрологията. Той е огнен знак, свързан със съзвездието Лъв.
Стихия: Огън

Везните са седмата зодия от зодиака. Това е един от трите въздушни знака, заедно с близнаци и водолей.
Стихия: въздух

Зодията, известна под названието Близнаци в астрологията, се счита че владее от 21 май до 21 юни включително. Планетата на тази зодия според астролозите е Меркурий. Близнаците спадат към въздушните знаци.
Планета управител: Меркурий
Стихия: Въздух

Керем е много по-словоохотлив от Ханде заради Меркурий. Задължително трябва да пише! Правилно го е решил!

Това, което ме впечатли са съвпаденията на знаците и асцедентите им! Огън и въздух! Как гасят огъня? Като спират достъпа на въздух! Представям си ги огнени и страстни, пълни с положителна енергия и доброта! Дай Боже, да са живи и здрави, за да сбъднат мечтите си!

# 550
Отговора

# 551
Само на мен ли ми се струва, че в погледа на Ханде се чете нещо от рода на "Той е мой,...!!!! " или си въобразявям 🤔🤔🤔
Тц, въобразяваш си, те приятелите не са ревниви... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 552
Правят ни на "луди", а ама айде ....,

а може и да са прави, защото от два дни сериала не е тема № 1, а днес феновете даже не реагираха, че ще има фраг. Само Ханде - Керем си коментират в момента и пеенето им утре ...  Wink

# 553
  • София
Ханде си сподели корицата, че е най-сейфти вариант. А Керем избра най-скучната снимка. Хм?! 🤔 Отгоре на всичко Ханде дори не лайкна снимката, а само я коментира... Не знам какво да си мисля. От една страна отричат и се държат “приятелски”. Но, ако са толкова близки и само приятели, няма да им пука и ще са много по-отворени в качването на снимки, коментари и тем подобни. Както беше в началото. Както са другите от каста. А при Керем и Ханде има едно пазене, което се усеща. “Гузен, негонен бяга” е положението май, май... 😉 Както и да е, понеже те не споделят любимата ми снимка от фотосесията, аз ще го направя, а съвсем скоро няма да издържа и ще се преоблека. ❤

# 554
  • Кърджали
Обаче понеже превеждам интервюто дето есамо на Керем знаете ли какво ми се наби на погледа. Там където ес Ханде ми говори за романтика, вяра в голямата любов. В това където е сам - аз не съм много романтичен, важен бил разума, мисълта..

Общи условия

Активация на акаунт