Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Тази баба голям мардински шаблон.имаха месеци да измислят някоя кукавела. Тази ме принизява интелектуално.

# 181
  • София
Докато ние тук нищим, какво ще се случи в следващият сериал, вижте какво нищят от 5 дни насам в предаването на Bilal ÖzcanTV
В свое предаване от 22.12.2020г. той твърди, че между Ханде и Керем нещата са доста напреднали.
Показва на видео от едно от техните предавания на живо, как Керем Бурсин каза "sevcilem" или „Скъпа моя“ на Хандеl!
Появи се видеоклип за Ханде Ерсел и Керем Бурсин, в което двамата водещи актьори от поредицата Sen Çal Kapımı (Почукай на вратата ми) , вече не могат да крият, че са „Скъпи“. а Ханде веднага му отговаря с "peakyboy".

Ясно, вече са под наблюдение двамата  

Ако може някое от момичетата да преведат, но обърнете внимание във видеото от 9:35 нататък.

# 182
  • Пришълец
Засега ми се струва няма изгледи за тайна сватба. Нещо такова не може да остане скрито задълго и онова, което планира бабата срещу Серкан ако не на момента ще го осъществи със закъснение като скрои нов номер. По-скоро ще са разделени, но постоянно заедно, както досега (и аз като Алекс). Този път Еда ще е на мястото на Серкан, но ще е наистина сериозен натиск от страна на бабата ако успее да я откаже да е с него и да ѝ се подчини. Нашата сърна не се дава току-така Neutral Face
Така както Еда търсеше истинската причина за раздялата, Серкан се надявам ще направи същото. Вярно, вече не е безчувствен, а влюбен робот, но каква ли ще е първата му реакция ако Еда каже, че не могат да са заедно. Само дано не му мине през ума, че ѝ е омръзнало от него. Neutral Face

Ехх, на новогодишното парти не си ли размениха по едно ”обичам те”...

Има и вариант да се оженят тайно и да се правят на разделени като на работното място дори не се поглеждат Joy

# 183
Докато ние тук нищим, какво ще се случи в следващият сериал, вижте какво нищят от 5 дни насам в предаването на Bilal ÖzcanTV
В свое предаване от 22.12.2020г. той твърди, че между Ханде и Керем нещата са доста напреднали.
Показва на видео от едно от техните предавания на живо, как Керем Бурсин каза "sevcilem" или „Скъпа моя“ на Хандеl!
Появи се видеоклип за Ханде Ерсел и Керем Бурсин, в което двамата водещи актьори от поредицата Sen Çal Kapımı (Почукай на вратата ми) , вече не могат да крият, че са „Скъпи“. а Ханде веднага му отговаря с "peakyboy".

Ясно, вече са под наблюдение двамата  

Ако може някое от момичетата да преведат, но обърнете внимание във видеото от 9:35 нататък.

това ще е страхотна  новина да са ЗАЕДНО
между другото бях се натъкнала в нета на статия че Ханде и Керем излизат заедно от доста време ,но крият от журналисти и останалите актьори от сериала знаят това и не е било тайна за тях.

Дано новите сценаристи направят така Еда и Серкан да се оженят тайно и да се преструват това пак ще е интрига но ще са с един ход пред бабата. Така пак ще е вълнуващо и ще е многооо интересно

# 184
На мен ми е интересно какво ще накара Серкан за няколко часа разлика да мине от "Ще бъдеш ли моя любима?" на "Ще се омъжиш ли за мен?".

# 185
Възможно е да му е светнало, че целта на нашествието на баба Семиха е да ги раздели с Еда. Той си мисли, че е отмъщението. Еда му казва само, че причината е тя. Редно е да прозрял в истинския план.
Аз обаче целенасочено търсих някакви причини за спада на рейтинга в последния един час на епизода и ... не намирам такива. Действието си върви логично, даже се посмях на срещата с шеф Александър. Бабата определено и на мен не ми се вписва сред характерите на героите. Мафиотка и интригантка. Тцъ, не си я представих такава и не виждам, как ще спечели Еда.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 23:16 от Katya_I

# 186
По време на обяда с Балджа, бабата каза, че годежът на Еда и Серкан е бил само шоу, фалшив, но когато Балджа каза, че Серкан и Еда са били после наистина двоийка, бабата, каза, че няма такова нещо, че не са били. тя наистина ли си мислеше това?
После дебнеше Еда и Серкан, за да разбере дали са заедно...

Нахлу в дома на Серкан неканена. После извика полицията.
Явно е, че иска да ги раздели. Няма грам представа каква е любовтаим, какви са чувствата им, не поснава Серкан.

Серкан може би схвана, че бабата иска да ги раздели, но с малко закъснение.
Еда ще му откаже предложението на брак. И отказът на Еда, ще е загуба на битка във войната между Серкан и бабата.
За Серкан бракът може би е решението, което е измислил на проблема, а може би е начин да разбере играта и целта на бабата.
Ако Еда му откаже или поиска време, това ще потвърди съмненията му в целите на бабата, но ще разбие сърцето му. Дано не се откаже от Еда и да продъжи да се бори за любовта им.

Много символична гривната - сърце (Серкан), и звезда (Еда), Еда вече е собственик на сърцето му.

# 187
Нашето момче е умно, ще разгадае плановете на дъртата, дори си мисля, че се досеща за какво става дума.
 Винаги съм се чудила на хора като Семиха, които налагат волята си на другите под предлог, че искат да ги направят щастливи, като виждат, че ги правят нещастни. След като сина и се отрекъл от нея, какво право има тя да диктува живота на Еда.

Колко и струват парите, след като Еда я отхвърля тотално. Тя е едно съхнещо същество, изтъкано от злоба и жажда за отмъщение, отхвърлено от собствените си деца и внучка. Ще си намери кръсника,дори го е намерила, ще и гледам
сеира. Пък като се сетя с кого се съюзи срещу нашите сладкиши ми става супер яко.
Що се отнася до Серкан, ще ми се да разбере, че зад поведението на Еда се крие чуждо влияние, че тя истински го обича, но обстоятелствата и налагат това нейно поведение.
 Вярвам, че тези млади хора няма да се оставят на бабушкерата да им обърка живота. Серкан си има Енгин и целия Арт Лайф, Еда си има три супер приятелки, бабето няма шанс.
  Ще ми се Фифи да завърти главата на пазвантина Тахир и той да се издъни, голямо удоволствие ще бъде.
 Семиха ханъм дойде с голяма кошница, но ще и подреждат крилата. Една подобна замина за Дания. Лошо е ядосваш Серкан Болат.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 07:43 от Mery18

# 188
Аз се чудя каква може да е стратегията на Серкан, той нали каза, че има стратегия и помоли хората от офиса да го подкрепят.
Може би подозира, че бабата иска да ги раздели с Еда. И подозира, че бабата ще използва холдинга, за да го притисне.

Постави пред Еда въпроса дали иска да е с него. За да знае дали да се готви за война с бабата.
Каза й, че докато Еда е до него е готов на всичко и ще се справи с всичко. Каза й да не се страхува от баба си, подари й гривна.

Там е работата, че според мен Еда ще разбие сърцето му, ще го разочарова, ще го накара да се съмнява в чувствата й. Когато я пита дали е човек откогото може лесно да се откаже, Еда му каза, че ще е до него. Той й каза, че не иска да бъде с някого, който не е сигурен в любовта си.

Излиза от ареста и й предлага брак и ще го заболи от отказа й. Изглежда отчаян. Беше така отчаян след като Еда разбра истината за баща му и смяташе, че Еда няма да се върне при него.

В погледа му има болка и въпроси:

Еда изглежда се чувства виновна.

Появата на кандидат-жениха ще подразни Серкан, чудя се дали ще се сети, че бабата е намерила мъж за Еда. Със сигурност ще се почувства още по-гадно, ако разбере, че Еда се отказала от него и се е съгласила да бъде с друг.

Серкан помоли целият екип да бъде до него, а Еда какво изглежда ще направи, ще го остави, демонстрирайки липса на вяра в силата на любовта им и в него като мъж и бизнесмен.

Може би фактът, че Еда носи гривната, ще е обнадеждаващ знак за Серкан?

А какъв е третият талисман според вас?
Първият е буквата Е - за Еда, после имаме и символът Звезда - нали Еда е най красивата звезда, след което има талисман - който не знам какво символизира и не се вижда и се чудя какво е, след това предполагам имаме сърце (сърцето на Серкан) и буквата S за Серкан... Но се чудя, кой е символът който ги обединява?

Какво ли искаше Серкан да разкаже на Еда преди да дойдат полицаите? Че е бил с Балджа и че ще трябва да се върне при нея ли?

# 189
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и положително настроение Hug

# 190
Всичко ще е по-тривиално- бабата ще изнудва Еда за освобождението му. Плюс обвинението в насилие.

# 191
  • Кърджали
Серкан искаше да ѝ разкаже че е бил при Балд, защо е бил. Защото знаеше ьчеБалджа може да го изтърси пред Еда по съвсем неприемлив начин все едно причината е била друга.
Но пак не успя, не му се удава на него да разказва какво е станало, все нещо му пречи.и аз силно се надявам Еда да не откаже предложението на Серкан (не е казано че трябва да се оженят веднага, макар че не отказвам, но да кажем за целите на историята).Зашото иначе ще разбие сърцето на Серкан. Макар че като човек, който веднъж се е отдалечил с цел "да те предпазя" би трябвало да се досети че има причина. Колкото и да се съмнява, че Еда не е сигурна в него и любовта им ( и има право да не е сигурна).
Интересно ми е и на мен каква е стратегията на Серкан срещу бабата. Ясно е, че няма да се остави, колкото и на моменти да се прави, че играе по свирката ѝ (помоли екипа си да са до него независимо какво прави, значи на моменти може да има и объркващи ги действия). Ясно е че няма предварително да разкрива намеренията си публично (може би в разговори с Ферит, Пъръл или Енгин, които обаче да са лични. Защото сам каза, че очаква бабата да при дърпа хора на нейна страна (ясно е, че тия тримата, плюс Лейля и Еда) никога няма да го предадат. Балджа е на страна на бабата, дано Серкан го усети (поне в работата знаем че интуицията не го е предавал), Ердем няма да мине на нейна страна, но е идиот танишо чудно и да сгафи.
Но плановете му ще са лесно изпълними за него ако Еда е до него. Защото ако тя сега се отръпне, Серкан ще се съсредоточи вниманието си върху нея и въпроса Защо и може да изпусне нещо от поглед. Принципно в никакъв случай не  изпуска нещо пот поглед (дори да не изглежда така на моменти). Ако Серкан знае причината Еда да откаже предложението му, поне ще знае и какво да прави.

# 192
Фрагът с бг. суб. Simple Smile
https://ok.ru/video/2275375516279

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 09:27 от mi_si

# 193
Всичко ще е по-тривиално- бабата ще изнудва Еда за освобождението му. Плюс обвинението в насилие.

Вероятно ще е така. Въпросът е как ще реагират - и Еда, и Серкан. Тук вариантите са много. Да действат заедно. Да действат поотделно. Да не забравяме, че признали гласно или не/това важи за Еда!/, те са лудо влюбени един в друг и нито времето, нито бабата ще промени това. Това са хора, силни не само в чувствата си, но и по характер, които не могат пасивно да наблюдават борбата на единия и понеже му имат доверие - те да бездействат. Единствено, което и двамата са искали винаги, е любимият да страда по-малко. Така, че това може да породи най-различни ситуации в развитието на сюжета. За радост, не ни е съдено да знаем каква стратегия ще изберат сценаристите... Blush

Да си призная, аз съм от ония фенове на сериала, които ще го следват докрая, без значение от емоциите, които изпитвам, а те не винаги са романтично-комедийни. Blush

Така съм гледала и РП, независимо от "възходите и паденията" на сценария. След него почти цяла година не можах да намеря "заместител", макар че гледах и изгледах още поне 10 сериала. Всъщност в доста дългата ми практика с турските сериали, така са ме докосвали не повече от 7-8 сериала. Simple Smile

Колкото повече продължи нашият сериал, толкова по-щастлива ще се чувствам. Да, щастлива. Heart

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 10:25 от mari08

# 194
  • Пришълец
Миси, не знам само при мен ли е така, но виждам Баба Яга не фрага Joy
То и в сериала си я имаме, де Joy

Общи условия

Активация на акаунт