Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Това е сянката от преплетения пръст.. не ми прилича на пръстен..
Първо искам да благодаря на Алекс и Али. Каквото и да кажа ще е малко Heart Exl Sparkling Heart
Още не съм гледала епизода с превод, освен този на Алекс, но на мен епизода ми хареса. Блу много хубаво е описала всичко, което мисля и нямам какво да добавя.

Относно Айшето, целият екип познава достатъчно добре дизи индуструята и знаят, че всичко се определя от рейтинги, телевизия, продуценти, включително и тя. Съмнява ме да е имала претенции да се финализира сериала с 26 епизода.
И аз не искам да се разводнява дизито и предпочитам по-малко, но качествени серии, НО представете си сериала приключи на 26та серия. Нашите се сдобряват, женят и край. За 26 серии те ще са били заедно само окло 2,6 серии. Това не ми харесва. Искам да ги видя заедно, щастливи, поне 5-6 епизода, а не да оставят цялата им осъществена любов само на фенските фантазии. За това чакам с нетърпение новите сценаристи и се надявам на много ЕдСер романтика! Благодаря на Айше Кутлу за цялата история до сега.
Аз лично се съмнявам, че хората пред телевизора са се повлияли от нейния туит и това се е отразило на рейтинга. По-скоро го отдаван на фраговете и присъствието на бабата.

На празнуващите днес - много здраве!

# 166
  • Кърджали
Фраговете създава ха усещане, че ни чака ужасна серия (озета подсили това усещане), наличието основнно на Балджа из фраговете те караше да мислиш че ще гледаме основно нея и тук таме ЕдСер (хайде и аз почнах с това съкращение, а в началото ме дразнеше). Та вероятно това е повлияло на рейтинга (кой ме гледал щото очаквал да се ядосва, кой па се отказал да гледа щото не му харесало толкова романтика а иска интриги)

# 167
Ето жененият Енгин

А на коя ръка се носи халката при комшиите когато са женени?

# 168
  • Плевен / София
Ето жененият Енгин

А на коя ръка се носи халката при комшиите когато са женени?
Той нали в едно интервю е казал, че не мисли в момента за женитба...Може наистина да се е  ужасил  от хващането на букета , да не се пренесе в реала... Stuck Out Tongue Winking Eye и затова върти глава и вика "хаир" Joy

# 169
От Туитър:
Снощи на лайфа Еда била с подаръка на Серкан Simple Smile

А това си го откраднах от французойките Wink

# 170
  • Пришълец
Досега не съм гледала сериал, в който букета на булката да го хване мъж, все неомъжени дами се нареждат. Получи се много забавно Joy

В поста на Миси и аз мисля, че Серкан е с халка Hands V

# 171
  • София
Не искам да ви разочаровам, но не е халка, въпреки че и на мен ми се искаше да е така. Това, което ви се струва като пръстен, е всъщност преплетеният пръст на Керем (на другата му ръка). И този пръст хвърля сянка. Не знам дали обясних добре. Но зуумнах на макс и се вижда какво имам предвид. Simple Smile

В поста на Миси и аз мисля, че Серкан е с халка Hands V

# 172
  • Пришълец
Добре, че онагледи, Бърборанке.
Същото, което каза и Магия преди няколко поста, а аз не го взех насериозно Sweat Smile

# 173
  • Кърджали
Няма да ги оженят ни явно, ни тайно още. По-вероятно да удължат агонията, тъй де раздялата. Докато раздялата беше по желание на Серкан, той за миг не я остави сама. Сега когато Еда ще иска да защити Серкан чрез раздяла ще видим как ще е, но вероятно пак така - заедно, но разделени. Дано Серкан погскоро разбере причината и да се изправят заедно в битката.Заеднл са непобедими

# 174
  • София
Аз още не съм се отказала от моето “тайна сватба” и “заедно срещу всичко и всички”, продължавам да се надявам на такова развитие. Но каквото - такова. Пак ще гледам. Simple Smile

В допълнение към това, което Алекс каза, ако пак ще са разделени, пардон - още, защото те не са се сдобрявали, значи за 25 епизода, имаме официално 2, в които ГГ са истинска двойка. Със сигурност се надявам да ги съберат в даден момент и историята да продължи. А не събират ги и финал. Обичам сериали, в които ГГ са заедно въпреки проблемите. Окей, има раздели, но тук прекалиха. Ако ще имаме повече епизоди, съм съгласна да са разделени още малко, но е време вече да ги събират. Стига толкова мъка. Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 19:42 от Бърборанка с розови очила

# 175
Eee, гледай сега.. Марги (ако може така), защи не ме взимаш насериозно 😭😀😀
Шегувам се ,разбира се ❤

# 176
Бро, .... тъкмо се успокоих, че нещата не са чак толкова зле за нашите и ти ме "приземи" Wink
Карай .... не губя надежда, след 2 дни идва 2-ри фраг може и да ги съберат тайно Wink
Междувременно в Италия отново сме в тренда Gift Heart

# 177
  • Пришълец

Eee, гледай сега.. Марги (ако може така), защи не ме взимаш насериозно 😭😀😀
Шегувам се ,разбира се ❤
Магия, може разбира се. И аз съкращавам имената ви и за съжаление доста късно се сещам, че не съм попитала дали позволявате. Smile
Споко, нося на майтап.Joy

# 178
Халка няма ,но поне Еда е с гривната .Пак е обнадеждаващо Simple Smile
И нещо ,което искрено ме разсмя

# 179

Общи условия

Активация на акаунт