Още не съм гледала епизода с превод, освен този на Алекс, но на мен епизода ми хареса. Блу много хубаво е описала всичко, което мисля и нямам какво да добавя.
Относно Айшето, целият екип познава достатъчно добре дизи индуструята и знаят, че всичко се определя от рейтинги, телевизия, продуценти, включително и тя. Съмнява ме да е имала претенции да се финализира сериала с 26 епизода.
И аз не искам да се разводнява дизито и предпочитам по-малко, но качествени серии, НО представете си сериала приключи на 26та серия. Нашите се сдобряват, женят и край. За 26 серии те ще са били заедно само окло 2,6 серии. Това не ми харесва. Искам да ги видя заедно, щастливи, поне 5-6 епизода, а не да оставят цялата им осъществена любов само на фенските фантазии. За това чакам с нетърпение новите сценаристи и се надявам на много ЕдСер романтика! Благодаря на Айше Кутлу за цялата история до сега.
Аз лично се съмнявам, че хората пред телевизора са се повлияли от нейния туит и това се е отразило на рейтинга. По-скоро го отдаван на фраговете и присъствието на бабата.
На празнуващите днес - много здраве!

и затова върти глава и вика "хаир"