Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 69

• 45 223
  • 809
  •   1
Отговори
# 285
Ехее колко сте изписaли, aмa ви изчетох. Рaдвaм се зa момичетaтa с хубaви резултaти! Нaдинкa и Тедито силно гуш и вярвaм, че ще преборите тaя гaд, мaкaр и борбaтa дa е по дългa!!!
Бях минaлaтa седмицa нa диспaнсер, всичко е ок, предстои ми скенер нa 4.02. Видях се с Гaнчевa и зa нея ще кaжa, че винaги ме изслушвa и ми обяснявa кое и зaщо. Върбaновa и другите въобще не ги хaресвaм, имaм чувството че сa тaм сaмо зa дa попълвaт кaртоните. Никвa комуникaция нямa с тях.
Имaх дa кaзвaм нещо aмa зaбрaвих.. Охх кaто се сетя ще пишa пaк :*

# 286
  • Русе
Simple Smile Колко сме различни Simple Smile
Аз пък бях много доволна от Върбанова. Винаги ме е излушвала и отговаряла, а съм ходила със списък с въпроси Simple Smile

# 287
Момичета, които сте в Сити клиник и Токуда, може ли да споделите каква е организацията там по време на ХТ? В Надежда на всяка вливка се падаш при различен доктор, който е дежурен. Хем ти имат документите и се запознават със случая, но не е съвсем като да комуникираш всеки път с един лекар. В Токуда и Сити всеки път ли се виждате с лекуващия си лекар?

# 288
  • Русе
В Сити Младост бях за ХТ и бях само при една док. На всяка вливка се виждахме.
В Токуда за лъчето пак си имах "личен" док, като се виждахме по ЗК на всеки 10 лъчета. Иначе всеки ден срещах някой от докторите и ме питаха как съм. Отделно всички хора, които ни обслужваха постоянно питаха как сме. Супер любезни са там. И майтапи ръсят....

# 289
Ох, тамън и на мен ми е болна темата с комуникацията с някои от докторите....Аз, с моя онколог се разбирам чудесно, с повечето заместващи- също, но тоя път случих на един, дето ни се води, ни се кара- аз му се оплаквам, че вените ми са много зле, че са ми надути и ме болят от миналия път, а той не само че ми изписа всичко през абоката( аз принципно кваматела си го пия на хапчета и първия ден не се налага да ми слагат абокат), ами и  специално дойде да ме провери дали са ми го сложили и да навика сестрите, че трябвало да изпълняват, без да коментират(щото и  те не бяха много съгласни, като видяха какво е положението)....Е, факт, че на третия ден вече бях с отекла ръка, не можаха да ми сложат дексаметазона през абоката( аз и не дадох да ме бодат повече) и сега пак се чудя как да я оправям ръката( редувам компреси с риванол и мажа с хепароид, но си боли). Друг път, ако ми се случи същия, просто ще си тръгна.....но ми дойде в повече.

# 290
Здравейте момичета
В Токуда всеки път се срещаш с лекуващия онколог в деня на постъпване, винаги питат имаш ли оплаквания, въпроси. В деня след вливка също минават, проблеми с комуникация няма. Сестрите са много любезни и организирани. Отделно, ако имаш въпроси винаги можеш допълнително да ги зададеш на лекуващия. Недостатък е големия наплив, пълни коридори, но организацията не е лоша. В Токуда в момента част от сестрите и някои лекари са изпратени в Ковид отделенията.

Хубав ден на всички!

# 291
  • София
Аз всеки път бях при едни и същи лекари на ХТ в Надежда- в кабинета с жените(Петрова,Генчева и Караиванова).Познават ме отлично и сега като ходя ме знаят коя съм .На диспансерни се водя при Петрова,но в стаята пак има и други.

# 292
  • София /Абсурдистан
И аз в Сити винаги се виждах с лекуващата ме лекарка по време на хт.
Сега за диспансер нбе винаги, често е асистентката, но ако кажа, че искам да говоря точно с нея, няма да е проблем. Само че чакането ме разбива направо, с часове се виси. В петък ще водя баща ми на диспансерен преглед, от сега го мисля колко ще има да чакаме.
Днес той навърши 85 г, да ми е жив и здрав! Заедно се справихме с три вида рак - той с два, аз с един. Живи сме, пу пу!

# 293
  • Русе
Лейди, живи, здрави и вече диви и щастливи  дълги години Hug

Аз заради висенето в Младост се изместих в Токуда. Ще ги видим сега на диспансерните.

# 294
Мацки, аз да питам нещо странично, нали може 😁
Някоя от вас да има фирма за мебели и да има отстъпки от Роси и Хосе? Трябват ми за два проекта. Нито ще занимавам с чертежи, нито нищо. Изчислила съм си нещата. Давам фактурите после да се осчетоводяват като разход 😁

# 295
Аз работя в мебелна фирма, но ползваме материали основно на ЙАФ. DZ, ти да не си колежка?

# 296
Точно ЙАФ гледах в момента 😂
За първи път я чувам. Но във един форум ги похвалиха.
Бях в този бизнес преди 10г. Сега само работя към няколко фирми- проекти на 3D Max правя.
Иначе съм начален учител.
Абе пенкилер 😂😁
Не искам да се обръщам към познатите ми, всички имат машини  и  ще искат да ми ги нарежат без пари, а аз не искам така 🙄

# 297
Лейди, жив и здрав да ти е още много години!

Абе, Рени писа ли какво става с пет скенера, само аз ли не виждам?

# 298
Писа, че още чака резултати.

# 299
Утре ще ги взема наобяд.
И аз да кажа нещо извън темата,да се похваля с мое много близко дете, на братовчед ми син.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1282402145455099& … or_composer=false
Сутринта както си бодувах по първи петли го видях по телевизията после намерих инфото, че не бях чула всичко с намаления телевизор.
Радвам се и съм горда, че все още е толкова добро и състрадателно дете.

Сега се сетих, че може да са вкарали резултата в инф. Система на болницата . Отивам да търся кода за достъп и ако има нещо ще пиша пак. Иначе до утре ще е стискането на палци.
Проверих няма данни за скенера.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 21:36 от REN!

Общи условия

Активация на акаунт