Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 087
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
Клуб Мариана си е частна детска градина с двор. Таксата е 6 лв на ден и се плаща според посещенията на детето. От други майки съм чувала, че са доволни, но подробности не зная.
Струва ми се, че някои хора са прекалено критикарски настроени по всички теми newsm78 Дайте да бъдем малко по-благосклонни към себеподобните си - никой не е безгрешен!
 newsm59 на малката принцеска Габи Щастриво детство и безгрижен живот й желая.

# 121
Клуб Мариана си е частна детска градина с двор. Таксата е 6 лв на ден и се плаща според посещенията на детето. От други майки съм чувала, че са доволни, но подробности не зная.
Струва ми се, че някои хора са прекалено критикарски настроени по всички теми newsm78 Дайте да бъдем малко по-благосклонни към себеподобните си - никой не е безгрешен!

Къде е двора на "Мариана"-та newsm78

В спора се ражда истината, така че никому не е излишно различното от собственото му мнение. Много би било лицемерно пък всеки и от всичко да е доволен Wink

# 122
 Дворът е зад сградата

# 123
  • Добрич
Amarena,абе ти май си яко навътре с 2be,щом знаеш по кое време си сменят персонала WinkСамо неразбрах за каква компетентност ми говориш от страна на тия пубертети къде са ги турили там за минимална заплата и къде имат телефони от онзи ден.Те не могат да обяснят от къде се включва и изключва телефона/образно казано/,а от тук нататък аз ще чакам да ми разрешат проблем.Не съм от вчера и знам какво да направя при такъв.А щом се отнася за батерията-след като има рекламамация,клиента се обръща към магазина,от който е закупен продукта,а не към производителя-за повече иформация прочети закона за защита на потребителите!!!!!!!!!!!!Ще си говорим ли още за компентност??
Честит рожден ден на малката Габи!!!!! Много здраве,усмивки и щастливи мигове!!!

# 124
Честит Рожден Ден на Габи!
Желая й радост и щастие!

Тази вечер бяхме семейно на представление на балет "Алексия" в театъра. Беше много хубаво и на  Марти много му харесаха балеринките, махаше,  пляскаше  с ръчички и викаше "пааак".  Laughing Музиката беше много силна и си тръгнахме преди да свърши, но около 1 час си е постижение. Вкъщи или навън и 5 минути не стои в мен. Бяхме се заредили с разни гризки, в случай че не му се стои на едно място...но не се наложи....

Някой разбра ли нещо  за кукления театър- кога започва сезона и с какви представления? Решила съм да го водя. Сигурно ще му е интересно. Има ли представления за различни възрасти?

# 125
Честит рожден ден на Габи да е жива и здрава и много щастливи мигове ви жлаем!

# 126
ДобРЮ ВиЙ Ютру!
С КафЕ НйамЪ дъ Въ ЧерпЪ, Щот гУ Испих! hahaha
Ни Мъ ВземЪйти нъсиРЬознУ, Щот Ни съм СпалЪ ЦйАлъ вйеЧер и ПоЗнайти Що> Цялъ ВечЕр ОбйасНявЪм на Мъжо, кАк дЪ си ПуСни ТиЛИФоня, аМа Ни мОй чиляка, и НИ мОЙ... ooooh!
ПиСах и На самссссссссссссУнг, Да ми ОтговоРят , Как аджеБъ , Да напРайМ БатеРиийте им Силни, КъТ сЪ слабИ. МоЙти съМсунЯци се ГладНиии Tired. те виКът> Ами Носиш я у МагазиНя, и дАвЪш на ПроДавАчА да И НапРави еДнЪ МЪгИйа. Rolling Eyes
ТуЙ Ни СтиГа, амИ съМ и В ГолЯЯЯЯЯЯЯЯЯМъ дипресийа. Cry
АмА Хубу, Чи и туЙ ФорУмЯ, Чи Дъ Съ СветнЪ и аС. Wink : То НисТигъ, Чи съм Съ УжеНила зА ПуберИтет, аМи Че и зЪ ПрошляК неКъв, Дето сЪ гу сЛожили Дъ БаЧка зЪ МиниМалнаТа заПлата. Вторъ Ръка ЧиЛяк бИлУ ТуЙ, тц,тц. ooooh!КъдЕ сЪм сПалъ, И ас Ни Знам.... Embarassed
От УтРи Шу ПодгоТям дУкуМенти За РазВоТ. Peace
ТуЙ Зъ МъгииТе нИ го РазбРах МнОГу ( НълИ и Аз ВземЪм МиниМАлнО , ТАкОвА ...За МайЧинствуТУ ГоВоРа )и Пак Шъ Пиша Нъ СамСунК .Шъ КаЖа, КвО Й сТанъЛо, Да Няя ПроБлеми ВечИ. Hug
Ся Утивъм дъ спа, чИ УтрИ паК Да ПРипитаМ МъжО, Как съ Пускъ АЛо-ту Wink  bouquet

# 127
Здравейте на всички, от Добрич съм на 33г, имам момченце на 3г и 2 м. Искам да ви помоля за малко инфо. Започвам шьофьорски курс, не познавам инструктора казва се Стефанов, "AUDI"- 2ка. Ако някой може да ми каже нещо? Дори не съм го виждала, имам първи час утре след обяд. Имам време да го сменя, ако ми прехвалите някой друг.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 10:02 от teis

# 128
ДУбрЮтрУ!
Ти кУ знайШ Ко Му сЪ пИшИ нескЪ, кУ нМи дЪдЙе тИлИфнЪ.
СамУ да гУ РЪзбира кОй ТоЙ.
ПишИ и нЪ СонИ-ЙериксОнъ, чи мноУ мЪ мърЗи нйещУ.

# 129
  • Толбухин
Добро утро
teis писах ти на лични да не ги дразним мамите с нашите шофьорски умения.
Довечера може да сефтосам новата дискотека Планета,канени сме на Рожден ден на зълва ми.Но мъжа ми не е много въодушевен,той не ги обича много тия мероприятия.Годинките си казват своето hahaha

# 130
  • Толбухин
Забравех да се похваля че моята сестра ще си идва на 10.10. за две седмици.Не съм я виждала 10 месеца вече ми е много мъчно,а на племенника ми още повече.Удължиха й договора за още 6 месеца.
Така че ако ме видите на центрото с едно момиче с което изобщо не си приличаме да знаете това е сестра ми. Joy

# 131
  • Добрич
Амарено,ма, Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked....ти май не си добре Peace
Ем4о,приятно прекарване в планетата.Може и да се засечем Wink
Днес май е готино времето за разходки..

# 132
Мами, искам да ви питам значи затози детски клуб Марияна,който е в Добрич. Знаете ли повече за него - условия ,цени и дали са доволни от него. Питам просто от любопитство. Едно съседско дете ходеше там, водеха го на обяд и ми е било интересно да науча нещо повече за тази частна детска градина.Или това не е детска градина?

Аз съм доволна.  Peace  За мен най-важното беше, че имат адаптационна програма и нямат ваканции.  Praynig
Виждам, че обръщат голямо внимание на децата и имат индивидуален подход към всяко дете.
Има и различни допълнителни занятия (актьорско майсторство, английски и др.).
Таксата е 6.50 лв на ден или 1.50 лв ако детето по някаква причина не посещава градината

# 133
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ГАБИ! /на патерица/
ПОЖЕЛАВАМЕ Й МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
  bouquet

ние вчера цял ден бяхме по улиците и сме пропуснали събитието  Embarassed

# 134
Ехо момичета, малко по спокойно, какъв е тоя спор за Туби. Нека бъдем малко по толерантни, Сисе визирам тебе, защото мнението ти е много негативно. Аз съм с чудесни впечатления от момчетата и момичето, те са много добре професионалисти, и си разбират от работата. Истината е че имат и чудесна система за обучение, и не вземат кой да е на работа. Така че, нека не злословим на хората, които все пак са там, за да си изкарват хляба.

Общи условия

Активация на акаунт