С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 47 433
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
И аз чак не мога да го повярвам.. какъв в смисъла да се къпеш ако после пак обличаш бельото, което си носил преди това?

# 31
Такива теми като зачета и ми увисва чейнето от изумление. Все едно пишете за момченца на 3-4 години..

# 32
Дразни ме като заседне с часове с мама и тати и се налива и говорят такива глупости, че ми иде да крещя. И ако са ни поканили и нас на вечеря и тази вечеря се проточи много часове само защото им е много приятно да се наливат и да говорят глупости и аз от учтивост трябва да седя на оня стол и да получавам дискова херния докато ми се слушам най-големите простотии на света и откачам. Одеве ми писна ми най-безцеремонно си тръгнах и ги оставих да си тъпеят. Децата горките седят от учтивост и ги виждам как умират от скука. Казах им да тръгват с мен ама не смеят.
Знам, че има нормални и смислени хора на тоа свет, но аз съм наказана с боклуци. Защо не мога на един читав да попадна - даже не искам да се женя за него - просто така - да го познавам.

И аз чак не мога да го повярвам.. какъв в смисъла да се къпеш ако после пак обличаш бельото, което си носил преди това?

и аз се зачудих. Освен ако не се къпеш толкова често, че да се смогнеш да си изчапаш бельото

# 33
  • Далечният изток
Такива теми като зачета и ми увисва чейнето от изумление. Все едно пишете за момченца на 3-4 години..
Някои са на 3-4 годишна емоционална възраст. Това са отклонения разбира се, личностни разстройства, но ги има....

# 34
Моя 3 годишен син като се съблече вечер преди баня си слага сам дрехите за пране. Дано не му изпусна края , да се чврвя после пред снахата

# 35
По отношение на гащите и чорапите за пране нямам забележки към мъжа ми, но единият ми син не подлежи на научаване - носени и чисти дрехи, сред които якета, бельо и чорапи, се объркват като свински черва и се натъпкват в шкафа, който от постоянния напор е с изкорубен гръб, от който се подават ръкави, хавлии и екипчета. Като тръгне да се облича за навън, вкъщи си ходи само по къси панталонки зиме и лете, започва да вади от купчината и да хвърля по земята, докато не си намери каквото си търси. Ако не го намери, идва да ме пита къде му е. Веднъж седмично вратата на стаята му се отваря и пред нея се изсипват купчина дрехи за пране, според мен сбрани на случаен принцип, защото някои са съвсем чисти и миришат на прах за пране. В същото време този същият се къпе по три пъти на ден, парфюмира се, жабурка се с листерин и си маже косата с помада, държи на външния си вид и се облича хубаво, изобщо не можеш да заподозреш в каква кочина живее. Прахосмукачка не пуска никога, рядко го засичам с метличката да пообере по-едрия боклук, колкото да си просне шалтето да тренира. Дано някой ден да си намери жена, с която да си грухтят сговорно в кочината, че с някоя чистница няма никакъв шанс.

# 36
  • Далечният изток
Rayna13, все едно моя син си описала, с тази разлика, че с метличка още не съм го засичала. Ама като има кой да му чисти стаята....

# 37
  • София
Това с водата аз го практикувам. Вече даже не се налага да искам. Всеки път като отиде до хладилника ми носи.

# 38
Ама като има кой да му чисти стаята....
Ами аз не чистя, едно че само след три дни безпорядъкът се е възстановил, но и се сърди, че съм му местила нещата, сякаш той някога е знаел какви неща е имал и къде са били! Направо ме побърка с един лист с упражнения по испански, който беше така омачкан и слепен, че с мъка можеш да разбереш, че това е домашно за лятото, а не хартийка със съмнителни петна по нея. При него само мия прозорци и пера пердата, от другото съм вдигнала ръце.

# 39
Дразни ме спокойствието му и когато се карам с него, той да мълчи Imp Откачам!

# 40
  • София

🤣, как те разбирам. И аз като съм набрала ме дразни като ми се усмихне и ми каже, ама мило, няма проблем.

# 41
  • Швейцария
ММ наистина мълчи. Не казва всичко е наред, а направо ме игнорира. Все едно ме няма.

# 42
  • софия

🤣, как те разбирам. И аз като съм набрала ме дразни като ми се усмихне и ми каже, ама мило, няма проблем.

Това направо си е за предумишлено убийство Grinning

# 43
По-добре да мълчат, отколкото да ви крещят.

# 44
  • София

Това направо си е за предумишлено убийство Grinning
Нали Simple Smile. Боже, добре че всички имаме стаи и не ги следя домашните какво правят в кочинките си. Аз имам един колега в който трупам разни неща. В офиса е територията на мъжа ми, а децата мъдрият в техните стаи. Искам само холът и кухнята да са  ок, е и банята де.
С този хоум офис или ще се убием или разведем. Дано е това де, че макар и на възраст сме все още продуктивни.

Общи условия

Активация на акаунт