С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 932
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
След няколко шестмесечни напомняния( нали знаете вица), онази вечер нааааай- после ми смени силикона около ваната!

# 526
  • София
Моят най-после смени уплътнението на прага на външната врата, че целият коридор ни чуваше!
Имаше една лампа, за която го чаках, чаках и си я оправих!
Сега пак го навивам за ремонт на детската - от 2015 има нужда!

# 527
След 8 годишно чакане имам библиотека в хола.

# 528
  • София
Дано и аз доживея голям гардероб в детската!

# 529
Пък моят преди беше пълен търтей сега поне го понаучих да върши някаква работа... Може и малко да е но пак е нещо🤣
Пуска сушилня и взема дрехите - дразни ме това че като ги извади от сушката фиректно ги вади от коша и бам на леглото... Също така ме дразни това че седи в тоалетната по 30-40 мин. особено сутрин след или по време на кафето или че го пие там и ме кара да седя пред вратата да си говорим че му било скучно..... 😫😳😳🤣🤣🤣
Абе да ви кажа има доста неща които ме дразнят но пък и на много се научи да не прави😇😇 Колкото и да ме ядосва със тези негови неща пак си го обичам понякога даже ми става много смешно от случващото се в нашето семейство 💕💕 Пазарува но с мое присъствие естествено прибира покупките в хладилника и останалото където види 🤣🤣🤣 и още неща върши но до тук стига съм разказвала😁

# 530
Въпросът ми не е конретно към теб, а към всички дами с такива оплаквания.
Защо чакате мъжете си да свършат нещо? Смисъл, поръчвате си мебелите, монтаж плащате или някой роднина го монтира и готово? Финансово ли ги чакате или физически?
НЕ СЕ заяждам! Интересно ми е само Simple Smile))

# 531
  • София
И двете. Да кажем за прословутия гардероб. Имала съм парите. И какво? Кой ще премести старите мебели? Аз ли? Или да си платя и за тях?
Няма роднини за помощ.
Пък и е кофти някак. "Скъпи, теглих 5 бона и ремонтирах детската без да те питам! Изненада!"

# 532
Разбира се, че ще ти отговоря.
1- не съм му се издразнила, каквато е темата, а се включих с коментар към по- горните от мен чакащи...
2- защото библиотеката трябваше да се изгради във вече съществуваши ниши, а не да се поръчва конфекция. И защото това, което ще направим сами е много по- добро и качествено, от ако го дадем поръчка на някой мебелист.

# 533
Въпросът ми не е конретно към теб, а към всички дами с такива оплаквания.
Защо чакате мъжете си да свършат нещо? Смисъл, поръчвате си мебелите, монтаж плащате или някой роднина го монтира и готово? Финансово ли ги чакате или физически?
НЕ СЕ заяждам! Интересно ми е само Simple Smile))

А той за какво ти е, ако всичко сама ще си вършиш? - и аз само питам, не се заяждам.

# 534
О, аз въобще не говоря за всичко! Simple Smile) Просто ако искам нещо няма да чакам повече от няколко месеца пък какво остава за години. Затова попитах какви са причините да не вършат това сами щом мъжете им толкова ги мързи или не искат, знам ли. 😀

# 535
О, аз въобще не говоря за всичко! Simple Smile) Просто ако искам нещо няма да чакам повече от няколко месеца пък какво остава за години. Затова попитах какви са причините да не вършат това сами щом мъжете им толкова ги мързи или не искат, знам ли. 😀

Ами, то от едно си тръгва....И като види, че веднъж номерът е минал....

# 536
И двете. Да кажем за прословутия гардероб. Имала съм парите. И какво? Кой ще премести старите мебели? Аз ли? Или да си платя и за тях?
Няма роднини за помощ.
Пък и е кофти някак. "Скъпи, теглих 5 бона и ремонтирах детската без да те питам! Изненада!"

А да стоиш и чакаш, и да трупаш гняв по-добре ли е за теб?
Чета, чета и другите, а то е и всеобщ проблем това с вечно нещо очакващата съпруга, и си мисля - дали имате верен ход, но аз, ако са ми такива отношенията - не мисля, че бих чакала, в случай, че ме дразни неинициативността му.

# 537
  • София
Е, чак пък толкова не ме дразни. Пък е инициативен за други неща. Присещам се от време на време.

# 538
Ако ме дразни конкретно нещо, независимо колко,  въпреки други позитиви, аз си знам, че това е малкото камъче, което обръща колата. То човек сам дори това си избира - защо и от какво да се дразни Simple Smile

# 539
Леле, аз наумя ли си нещо, трябва да стане сега и веднага. Как ще го чакам с години?!

Общи условия

Активация на акаунт