С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 937
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
Ели, на него му е било криво че само той е пиян и си няма подходяща (разбирай пияна) компания с която да си дрънка глупости Joy
ММ като си пийне ми е много смешен. Ако не ми беше толкова смешен, сигурно щеше да ме издразни, ама като го видя един такъв ухилен от ухо до ухо Joy

# 556
  • Mediterraneo
Добре, че ММ не пие отдавна. Не бих могла да понеса мрънкащ и заяждащ се за всичко пийнал мъж! А и чудесно знам моят какво леке става като пийне.

# 557
  • София
Моят си пийва, ама се държи нормално. Ако почне да се заяжда, което се случва рядко, му съскам и отивам в другата стая.

# 558
И аз вчера се ядосах. Питам го кога ще се прибере и стана ясно, че щял да се вижда с един негов приятел след работа, с който беше уикенда, беше миналия ден на обяд, и сега пак при положение, че ни е малко напрегнато покрай някакви житейски решения последно време. Казах му да се прибира по-скоростно. Ама то окото го боляло и да се разсее малко. Ми иди на лекар като те боли, а не да дрифтиш в снега с приятели.

# 559
Аз онзи ден се развилнях , защото купил за детето една книга да се правят разни картонени неща. Ама то загубило рязко интерес и в един момент детето си скучае и си прави глупости, баща му седнал и си реже и лепи. Вместо да се хване да ми помогне нещо или майстори нещо с малкото или редят пъзели или играят с конструктор ,а аз трябва да сготвя някоя друга домакинска работа да свърша.
А що се ядосваш? Нареди се до тях и си играй. Като огледнее му кажи, че имаш да довършиш още малко от пъзела, да иде сготви Simple Smile

Elizabeth_, с моя мъж нямам опит, защото той е от тези, които като пийнат и заспиват на секундата. Но от контакт с други пияни съм си направила извода, че просто не трябва да се говори с тях, докато не изтрезнеят. Ако пита нещо, да, не, така е (каквото иска да чуе) и готово.

И аз вчера се ядосах. Питам го кога ще се прибере и стана ясно, че щял да се вижда с един негов приятел след работа, с който беше уикенда, беше миналия ден на обяд, и сега пак при положение, че ни е малко напрегнато покрай някакви житейски решения последно време. Казах му да се прибира по-скоростно. Ама то окото го боляло и да се разсее малко. Ми иди на лекар като те боли, а не да дрифтиш в снега с приятели.
За ядосване си е. Хич не обичам такива, които не се разсейват с жените си, а с приятели.

# 560
Мен ММ ме дразни, че като си науми нещо, няма сила, която да го разубеди, колкото и да му говориш. Днес след работа тъкмо бях доволна, че всичко си имаме за вечеря вкъщи и няма да обикаляме магазини в тоя студ, той измисли да ходим в строителен магазин да купуваме сол?!?, защото разбираш ли, времето рязко застудявало, можело да натрупа сняг и да поръсел пред блока, да не се заледява! Няма значение, че прогнозата дава само студ и дъжд и изобщо в нашия район снежна покривка се образува веднъж на 5-6 години. Но не, точно в тоя момент трябваше да се обикаля за сол!  Че в единия магазин нямаше, та ходихме в друг....така де, прибрахме се най-после, ама се намръзнах.🥶

# 561
  • Далечният изток
tina d, ти вместо да се радваш..... Човекът е социално отговорен. Не от снега, точно от студа може да се заледи. Не би ме подразнило...

# 562
tina d, ти вместо да се радваш..... Човекът е социално отговорен. Не от снега, точно от студа може да се заледи. Не би ме подразнило...
AIDA_N, права си, много е отговорен и все гледа да е в полза на другите, и аз харесвам това в него, ама както бях изморена и гладна  и вече предвкусвах как се прибираме и си взимам топъл душ, и той изведнъж - сол! 😂

# 563
Добре, че ММ не пие отдавна. Не бих могла да понеса мрънкащ и заяждащ се за всичко пийнал мъж! А и чудесно знам моят какво леке става като пийне.
Да, моят и той има отвратително пиянство. Добре, че отдавна не прекалява с алкохола, пази си здравето човекът, но и да се случи да прекали, което е много рядко, ляга и заспива. Обаче на младини много ме ядосваше. Сега ако се случи да тръгне да се заяжда за нещо, на мен ми става смешно. "Като си пееш, Пенке ле, кой ли те слуша?!" - нали имаше такъв израз.

# 564
Мен ММ ме дразни, че като си науми нещо, няма сила, която да го разубеди, колкото и да му говориш. Днес след работа тъкмо бях доволна, че всичко си имаме за вечеря вкъщи и няма да обикаляме магазини в тоя студ, той измисли да ходим в строителен магазин да купуваме сол?!?, защото разбираш ли, времето рязко застудявало, можело да натрупа сняг и да поръсел пред блока, да не се заледява! Няма значение, че прогнозата дава само студ и дъжд и изобщо в нашия район снежна покривка се образува веднъж на 5-6 години. Но не, точно в тоя момент трябваше да се обикаля за сол!  Че в единия магазин нямаше, та ходихме в друг....така де, прибрахме се най-после, ама се намръзнах.🥶
А защо трябваше двамата да ходите?

# 565
Сигурно са отишли след работа

# 566
А защо трябваше двамата да ходите?
Ами да, работим заедно, и магазините са по пътя към вкъщи. Но хайде сега да съм справедлива и да си призная, че той беше прав, защото наистина наваля доста сняг и имаше полза, че взехме солта навреме! 👍

# 567
  • Mediterraneo
Няма да питам защо солта трябва да е от строителен магазин.

# 568
  • София
Предполагам, защото е луга, а не готварска сол.

# 569
Няма да питам защо солта трябва да е от строителен магазин.
Води се техническа сол за обезледяване. Има я в строителните магазини.

Общи условия

Активация на акаунт