С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 47 573
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
  • Далечният изток
Едва ли ще те успокои... Но и на мен същото ми се говореше, да взема книжка, пък той ще ми вземе кола... Взех книжка през 2015, още нямам кола и вече не помня как се шофира...

# 691
  • Sofia
Стана ми интересно каква е тази кола, че с парите от нея с добавяне да се вземе чак апартамент. Sunglasses

Предполагам, става въпрос за първоначална вноска – просто не е пояснено.
Или друго – тя пише, че са в много малък град. Колко да струва една двустайка там...

# 692
Стана ми интересно каква е тази кола, че с парите от нея с добавяне да се вземе чак апартамент. Sunglasses
Иначе настоявай си за кола, едно че ти е обещано и заради това си се занимавала да караш курсове, второ че няма такова удобство и свобода...
Живеем в малък град, та тук апартамент можеш да си купиш и за 20хиляди лева, гарсониера или хол, кухня и спалня...

# 693
Е, то хубаво, но тоя апартамент ще те вози ли като го вземете?

# 694
Разбирам, мерси за поясненията.
Друго, което ми хрумва е да започнеш още по-често да го разкарваш да те води с колата.
Или използвай още повече таксита и му представи накрая на месеца касовите бележки да си направи сметката кое е по-евтино.
п.п пред избора ВТОРИ апартамент или кола и аз избирам кола без да се замисля. Grinning

# 695
  • Mediterraneo
И 20 хиляди да е апартаментът, тази кола 15 ли струва? Знам, че не е в това проблемът, ама ми стана интересно.

# 696
И 20 хиляди да е апартаментът, тази кола 15 ли струва? Знам, че не е в това проблемът, ама ми стана интересно.
Ами този модел върви между 11 до 16 000лв по обяви, като ММ смята за  около 12000лв да я пусне за продажба.

# 697
  • Sofia
Гарсониера в малък провинциален град е също толкова "разумна" инвестиция, колкото кола на лизинг, примерно. Mr. Green Та, кажи му на твоя да не приказва щуротии и отваряй Mobile.de. Car

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 22:12 от Blаck Cat

# 698
Едва ли ще те успокои... Но и на мен същото ми се говореше, да взема книжка, пък той ще ми вземе кола... Взех книжка през 2015, още нямам кола и вече не помня как се шофира...

😂
Веднага мога да ти извадя позитивите от това. Искрено  ме разсмя, благодаря ти.

KaPaMeJl, малък град, таксита, коли, ядове. Друга работа нямате ли си?

# 699
  • някъде в орбита...
Има ли значение колко струва колата, и колко струва евентуален апартамент. Мъжа се отмята като риба, и то за нещо дето не е глезотия. Хич не бих се обяснявала с него, или да играя игри като да ме кара повече и да пазя касови от таксита. Казал е че ще има кола, очаквам кола, пък след това щом иска ще коментираме и апартамента.

# 700
Е, аз пък изобщо не бих чакала на него да ми купи кола, но това не сме нито аз и ти, нито нашите мъже.

# 701
  • София
А ти не можеш ли да си купиш кола? Малка кола, предполагам може да се намери по-евтино. Знам, че е редно по-големи покупки да се обсъждат, но понякога като не става, не става.

# 702
Той се отмята, тя пък се мята. Все тая.

# 703
  • Далечният изток

😂
Веднага мога да ти извадя позитивите от това. Искрено  ме разсмя, благодаря ти.
Дренка, то и аз се смея на наивността си.
На теб кое по-точно ти е забавно?

# 704
  • Sofia
По това, което е дадено като информация, си правя извод, че може би нямат спестявания и тези пари, които сега ще им изпаднат, могат да бъдат оползотворени за закупуването на втора кола.
Аз пък не разбирам какво ще рече "тя да си купи автомобил"? Явно бюджетът им е общ, семеен. При това положение, тя няма как да заделя суми, до които мъжът ѝ няма достъп. А и никъде не е написала, че чака на него да ѝ подари возило. В заглавния пост се изразява в множествено число – "бяхме си говорили, че ще вземем някоя малка кола за мен", "докато карах курса, си говорихме, че кола има", и т.н.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:19 от Blаck Cat

Общи условия

Активация на акаунт