Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 973
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Живее на Луната
В добавка към казаното за неинвазивните тестове- те изследват фрагменти ДНК от плацентата, не от ембриона. Възможно е плацентата да е мозаечна форма, а ембрионът да е съвсем здрав.

То не важи ли същото и за ПИД-а, там нали се взимат клетки от обвивката което след това се превръща в плацента?

# 271
аз правих днк с първата бременност и си излезе даун там , и след това амниото но подтвърди.При ПИД е горе долу същото като ери ДНК то . Та гаранции никой никога не дава . Сега ще правя 100% нещо но заради тромбофилията и разреждането не съм сигурна че ще е амнио

# 272
Bochinka, как са при теб нещата, днес ли беше операцията? Извинявай, ако не съм запомнила точно, малко ми се претовари горкият мозък Simple Smile Simple Smile

# 273
Сега ще ви обясня защо не е препоръчал ПИД. Има опит с мен когато бях на 37 от 7 ембриона 3 достигнаха бластоцист и 2 бяха добри след ПИД. Сега на 42 от 9 ембриона нито един не стана бластоцист на 5ти ден. И той ми препоръчва да прави трансфер на 3ти ден и шанса им да оцелеят е по-голям в матката, защото на тази възраст емрбионите нямат достатъчно енергия за изкуствените среди.

# 274
утре имам хистероскопия аз Simple Smile и се разбрахме за трансфера после че дори и на ЕЦ да е може да се следя в бг стига да има лаборатория и уикенда ( токуда става слава богу ) и лекар за измервания и уикенда ( тук идва леката драма ) но ще говоря с надежда сигурно , че не се сещам с кой друг да го изговоря

# 275
утре имам хистероскопия аз Simple Smile и се разбрахме за трансфера после че дори и на ЕЦ да е може да се следя в бг стига да има лаборатория и уикенда ( токуда става слава богу ) и лекар за измервания и уикенда ( тук идва леката драма ) но ще говоря с надежда сигурно , че не се сещам с кой друг да го изговоря

Какво значи да има и лаборатория и уикенда? Т.е да има къде да си пуснете хормоните ако се падне да е уикенд? Иначе лекари трудно се намират уикенд, на мен все така ми се падаше, даже единия път беше по Великден, ама се намират. В Надежда ми отказаха през събота и неделя, можело само по спешност. Пробвайте във Вита, там обикновенно има часове.

# 276
о да и вита ще видя и токуда също , иначе да за хормоните е лабораторията

# 277
о да и вита ще видя и токуда също , иначе да за хормоните е лабораторията

Сибалаб, Кандиларов и Бодимед също работят уикенда..може и други да има. Те пък в Турция все едно не знаят, че при нас лабораториите и аптеките работят уикендите, толкова жени са се следили тук.

# 278
В добавка към казаното за неинвазивните тестове- те изследват фрагменти ДНК от плацентата, не от ембриона. Възможно е плацентата да е мозаечна форма, а ембрионът да е съвсем здрав.

Така е, но пак къществуна риск при вземане на материала за ПИД!

# 279

Не разбирам връзката на Вашия коментар с последните ми 3 коментара Simple Smile

# 280
в  София работят ама София не е Бг Simple Smile те за това ми казаха така , то лабораторията е по малкия проблем , лекаря е по големия , чесно нямам идея на къде да се насоча специално за през уикенда

# 281

Искам да кажа, че съществува риск от гледна точка на това, че все пак ембриона се третира, когато взимат проба!

# 282

Искам да кажа, че съществува риск от гледна точка на това, че все пак ембриона се третира, когато взимат проба!
Ако ми прочетете последните ми 3 поста назад ще видите, че точно съм обяснила, че има риск при ПИД, а коментарът ми, който цитирате е за неинвазивните пренатални тестове. Пак не разбирам защо ме цитирате.

# 283
Потвърждавам казаното от Вас "Лорина", затова Ви цитирам🙂

# 284
Съгласна съм,но тогава не може на всички да казват или елате тук за ЕЦ или там ще пиете лекарства. Това не е правилно, особено в това време. Иначе  би било прекрасно да си направим екскурзия в Истанбул 10 дни, ама при други обстоятелства.

Успех днес Simple Smile

в  София работят ама София не е Бг Simple Smile те за това ми казаха така , то лабораторията е по малкия проблем , лекаря е по големия , чесно нямам идея на къде да се насоча специално за през уикенда

Общи условия

Активация на акаунт