Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 838
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
MaDu след първото ми секцио лично проф. Кахраман настоя за нова цветна снимка. След второто секцио пък ми казаха, че няма нужда, макар че няколко пъти питах дали е сигурно, че не искат.

# 91
За измерванията , аз питах в Токуда и ми казаха че няма проблем да се обадя на 1 ви ден от цикл в репродуктивната им клиника и ще ме записаш за следващия ден за измервания

# 92
MaDu след първото ми секцио лично проф. Кахраман настоя за нова цветна снимка. След второто секцио пък ми казаха, че няма нужда, макар че няколко пъти питах дали е сигурно, че не искат.

Благодаря много. А преди първото имахте ли правена в Турция снимка?

# 93
За измерванията , аз питах в Токуда и ми казаха че няма проблем да се обадя на 1 ви ден от цикл в репродуктивната им клиника и ще ме записаш за следващия ден за измервания

Благодаря много! Обадих им се и ме записаха за др Райков. Не съм го чувала. Преглеждал ли ви е той? Знаете ли дали резултатите от хормоните в Токуда излизат на същия ден?

# 94
Цитат
Благодаря много. А преди първото имахте ли правена в Турция снимка?
Преди първото имах цветна снимка, но беше правена в България. Не ми искаха нова тогава.

# 95
Резултата от хормоните излиза до няколко часа . Райков е да доктора той само с това се занимава , да мери фоликулите . Не съм била при него но така ми обесниха че той мери фоликулите Simple Smile

# 96
Резултата от хормоните излиза до няколко часа . Райков е да доктора той само с това се занимава , да мери фоликулите . Не съм била при него но така ми обесниха че той мери фоликулите Simple Smile

Мерси много за полезната информация! Много съм ви благодарна! Simple Smile

# 97
Здравейте група!
Имам нужда от едно лекарство от Турция за мъжа ми .
Ако някой пътува за Турция тези дни, и се връща до седмица, и не му представлява трудност да ми го закупи /ще изпратя паричките веднага/, ще съм Ви много благодарна! Пишете ми на лични моля! Simple Smile

# 98
Haley Scott,
За Благовград д-р Терзийски и д-р Терзийска правят такива прегледи. В лаборатория Виталаб резултатите на хормони излизат същия ден.
Redberry,
При поликистоза или генетични проблеми предпочитат НЕ на естествен цикъл трансфер.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 19:47 от steli4ka s

# 99
Haley Scott,
За Благовград д-р Терзийски и д-р Терзийска правят такива прегледи. В лаборатория Виталаб резултатите на хормони излизат същия ден.
Redberry,
При поликистоза или генетични проблеми предпочитат НЕ на естествен цикъл трансфер.

Супер, много ти благодаря за информацията! Simple Smile

# 100
Била съм на преглед при д-р Терзийска преди години, още преди изобщо да съм мислила за дете и беше страхотна! Супер внимателна и обясняваше всичко-кое, как и защо! Много бях доволна от нея!
Haley Scott,
Redberry,

# 101
Момичета, някой приемал ли е естрофем ? Предписаха ми го 3 пъти на ден и като прочетох, че увеличава риска от рак на матката и гърдите съм много скептична и не знам дали да го пия.

# 102
Момичета, някой приемал ли е естрофем ? Предписаха ми го 3 пъти на ден и като прочетох, че увеличава риска от рак на матката и гърдите съм много скептична и не знам дали да го пия.

Да всички го приемат преди трансфера, аз го приемам в вид на спрей(Лензето се казва) ..

# 103
защо пък всички ? Нали на естествен цикл точно логика е да е без такива хормони . А само се назначава Прогестерон след трансфера

# 104
защо пък всички ? Нали на естествен цикл точно логика е да е без такива хормони . А само се назначава Прогестерон след трансфера

Да? Извинявайте, не знаех. А има ли момичета при които настъпила бременност след трансфера на естествен цикл?

Общи условия

Активация на акаунт