Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 912
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
естественно че трябва да е индивидуално ! Просто се сията че ЕЦ е по ок зощото сам си произвеждаш всичко нооооо ако не го правиш сам и трябва медикамент не виждам причина да искаме на ЕЦ и да се завижда едвали не на тия дето могат на ЕЦ .Важен е успеха в крайна сметка

# 121
Според мен много трябва да се внимава с изказвания кое е по-добре и кое не, защото със сигурност има жени, които се тревожат, а не са компетентни.
А и в крайна сметка нещата въобще не са прости.
Много е притеснително да си от отбора на тези с по-малките шансове и трябва да се съобразяваме и с това.
Никога няма да забравя по време на моята стимулация как едната жена имаше 6 ембриона, другата пак някаква хубава бройка. Аз имах 2 и всеки ден треперех да не загинат и си сравнявах бройката с тяхната. Едната след ПИД остана с едничко и забременя, другата не успя въобще и няма нищо останало. Аз съм бременна и имам един там, който ще ме чака. Аз с АМХ 0.25. Въобще не съм очаквала такъв обрат.
Пиша го това, защото е важно да се поставяме на мястото на тези, които са в по-неизгодна ситуация и да ги подкрепяме, не да го обезкуражаваме. Всеки е имал трудни моменти вървейки по този път и знае колко е важна благата дума и колко е страшно да коментират, че си с по-малки шансове.

# 122
Аз не мисля, че някой от нас е имал такава цел. Никой не е казал, че някой има по-малък шанс от друг. Както казахме, за всяка двойка е различно и се избира най-подходящото за тях лечение. При инвитрото всички знаем, че има и голяма доза късмет. Аз лично съм била и на естесвен цикъл и сега съм с лекарства и не мисля, че сега имам по-малък шанс, а дори се радвам за промяната и се надявам този път да имам успех.

# 123
Момичета, на някой от вас правиха ли хистероскопия в Турция преди инвитро?

# 124
Аз имам правена хистеро март 2019 и два трансфера април и май.

# 125

И какво показала хистероскопия при Вас ако не секрет? Добра ли лигавица? На мен ми иска доктор преди инвитро заради 2 спонтани аборти (при естествени бременности)

# 126
аз ще правя хистероскопия защото не ми е направена добра тук в Бг .

# 127
И какво показала хистероскопия при Вас ако не секрет? Добра ли лигавица? На мен ми иска доктор преди инвитро заради 2 спонтани аборти (при естествени бременности)
Ами при мен имаше криви стени, беше седловидна матката и изправиха стените. За лигавицата не ми казаха нищо, освен, че са я надраскали. Предполагам, че е била добра,защото и двата трансфера бяха на ЕЦ.
аз ще правя хистероскопия защото не ми е направена добра тук в Бг .
Добре сте решили. Аз се колебаех дали да я направя там или при Калчев, то избрах там и не съжалявам. Мн са добри, всъщност професорката ми я прави и не съм имала никакви проблеми след това.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 07:08 от AnMary

# 128
о аз имам преди година превена една при Калчев , и трите ми стени бяха криви , едната изобщо не я е пипнал . Та ще оправям неговата там , лошото е че тук стрцваше 1000 лв а там сега ще ми струва 3200 , та стана златна

# 129
о аз имам преди година превена една при Калчев , и трите ми стени бяха криви , едната изобщо не я е пипнал . Та ще оправям неговата там , лошото е че тук стрцваше 1000 лв а там сега ще ми струва 3200 , та стана златна

Хистероскопия в Турция 3200 лв?? На мен ми казаха 650 евро

# 130
в коя болница ? В мемориал е 1600 или 1650 евро . Някой от нас може и да се е объркал . Даже мисля да питам пак

# 131
в коя болница ? В мемориал е 1600 или 1650 евро . Някой от нас може и да се е объркал . Даже мисля да питам пак

650 евра(1300 лв), това в клинике Cankat Klinik.

# 132
Здравейте, момичета аз искам да питам какво по-различно предлагат в Турция като изследвания и процедури?До момента са правени  в БГ следните изследвания:
-имунологични и генетични
-биопсия, ЦС, хормони, токсоплазмоза,витамини
-ПИД и няколко опита на ЕЦ и със стимулация  - всички неуспешни

Моля, Ви споделете мнения и препоръки!

# 133
Потвърждавам 3200лв е в Мемориал!

# 134
В Бахчеджи е от 1100-1350 евро, зависи за какво ще се прави 🙂Аз правих за отстраняване на полипи 1170 евро.

Общи условия

Активация на акаунт