Модни консултации - 51

• 54 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • СОФИЯ
Зд.авейте.чета ви отдавна,но сега ще се "престраша" да питам за съвет:blush: този тип рокли,с какви обувки се носят ?

# 271
  • София
Кубинки, кецове..

# 272
Много благодаря! Ябълка съм според тези обяснения Simple Smile
Нагледно за крушовидните форми Peace
Дъъълго е, затова е в скрит текст.
Скрит текст:

А дали може подобно и за ябълка, тънка е разликата между двете и не съм сигурна кое съм.

Заповядай! Peace

Разликата м/у круша и ябълка не бих нарекла тънка, напротив. Съвсем противоположни са.
Крушата е с по-едра долна част на тялото, ябълката е с акцент в горната.

Съвсем обобщено за всички форми:
Правоъгълник, Круша, Триъгълник, Пясъчен часовник, Ябълка.

Сайтът е доста подробен и полезен.
Ето и ИНФО как стъпка по стъпка да изградим гардероба си.

Ровейки из нета могат да се открият много полезни, систематизирани и добре написани неща. Peace

# 273
Зд.авейте.чета ви отдавна,но сега ще се "престраша" да питам за съвет:blush: този тип рокли,с какви обувки се носят ?

Зависи каква визия искаш да постигнеш.

Да, и аз това щях да кажа.

НО! Ако търсиш нещо по-така може спокойно с някакъв такъв тип сандал и колан в цвета на сандала ( не обръщайте внимание на цветовете на обувките които показвам) :

Скрит текст:

Модела е бейсик, доооста идеи носи за комбинации Simple Smile
Поне според мен.

Десена не ми харесва откровено казано. Никак. Но моделчето е симпатично

# 274
  • СОФИЯ
десена е в светли летни цветове ,не е този.кубинки нося много,а с нисък кец тип гуменка или с висок?рокли рядко нося ,но тази ме "грабна" и я взех без да прецевя,че нямам много със какво да я нося.

# 275
десена е в светли летни цветове ,не е този.кубинки нося много,а с нисък кец тип гуменка или с висок?рокли рядко нося ,но тази ме "грабна" и я взех без да прецевя,че нямам много със какво да я нося.
Нисък според мен. Високите са много доникъде... Ако е високо до под коляното ботушче/ кубинка - пак ще е ок. Но високия кец е ...наникъде  Rolling Eyes

# 276
Някой ще ми каже ли откъде да си поръчам палто, което като поръчам ХС да отговаря на ХС, а не на М? Писна ми вече, три палта връщам, нито едно не е ХС реално, все уголемени. За ръкавите не ми се говори, могат три ръце да се пъхнат вътре, толкова са широки. Искам нещо такова

# 277
  • София
Това лято ще съм значи много модерна. 😅
Червеното гъмжи в гардероба ми, всички ярки цветове, шарено и на цветя имам. Само в сребристо няма да се сложа, освен по повод евентуално.
А колко луксозни разкроени панталони и дънки съм подарила, сега ще купувам наново🤣.

# 278
Някой ще ми каже ли откъде да си поръчам палто, което като поръчам ХС да отговаря на ХС, а не на М? Писна ми вече, три палта връщам, нито едно не е ХС реално, все уголемени. За ръкавите не ми се говори, могат три ръце да се пъхнат вътре, толкова са широки. Искам нещо такова
Скрит текст:

За такива неща се доверявам на Ефреа. Даже се сдобих с подобно палто (отново) от тях, пасва си номерацията идеално.
НО! Модела който показваш е леко овърсайз като кройка. Тоест - ако искаш да стои по тялото трябва просто да вземеш по-малък размер, но за жалост не се сещам къде предлагам по-малък от XS Laughing  Самия модел на палтото е такъв.
А в раменете как ти е ? Ако и там пада - значи не си отговаря на размера. Ако обаче в раменете ти е добре, а надолу като торба - проблема не е в размера на дрехата Simple Smile

# 279
Скрит текст:

За такива неща се доверявам на Ефреа. Даже се сдобих с подобно палто (отново) от тях, пасва си номерацията идеално.
НО! Модела който показваш е леко овърсайз като кройка. Тоест - ако искаш да стои по тялото трябва просто да вземеш по-малък размер, но за жалост не се сещам къде предлагам по-малък от XS Laughing  Самия модел на палтото е такъв.
А в раменете как ти е ? Ако и там пада - значи не си отговаря на размера. Ако обаче в раменете ти е добре, а надолу като торба - проблема не е в размера на дрехата Simple Smile
В раменете ми висят, моите рамене са 37 см от шев до шев. Отделно, че ръкавите хем са ми дълги, хем са адски широки, грозна картина е. Аз искам да е свободно, ще го нося с кецове, но то просто си личи, че са ми големи, а не свободни.

# 280
Скрит текст:

В раменете ми висят, моите рамене са 37 см от шев до шев. Отделно, че ръкавите хем са ми дълги, хем са адски широки, грозна картина е. Аз искам да е свободно, ще го нося с кецове, но то просто си личи, че са ми големи, а не свободни.
Неприятно... Ако видя нещо такова  - ще споделя Simple Smile

# 281
Някой ще ми каже ли откъде да си поръчам палто, което като поръчам ХС да отговаря на ХС, а не на М?
Пробвай в магазин, Стрино Калино, когато ги отворят. И сподели да знаем и ние Smile
Така са палтата и не само те, в последните години Joy  На мен най-малкото от българските Ваяна ми става точно, но като модел е доста далеч от показаното. Останалите ми висят, хем съм сравнително широкоплещеста, ... ама вече свикнах. Определено не съм кльощава, но XS не винаги ми става.

# 282
  • Пловдив
Сума ти време търсех такъв тип рокля, така и не открих своята. Иначе е супер комбинативна, мен ме грабна визията на Марчето

Тези също са чудни

# 283
И аз имам същия проблем - много ви допадат този модел рокли, но не успях да си намеря размер. Предната есен се разхождаме в Бургас и на централната им улица открих едно магазинче с такива роклета сигурно в 20  разцветки, коя от коя по хубава, но всички бяха универсален размер, т.е. на мен ми стояха като чувал.

# 284
На Саня роклята е чудна! Дали е рекламно лице на роклята, с която е снимана, или е просто някаква нейна рокля?

Общи условия

Активация на акаунт