Избор на сушилня - Тема 17

• 27 757
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Велики Преслав
Ева, извинявай но такова нещо няма. Тряба ли да е А+++.

# 391
Без да искам съм цъкнала повече + 😂
Ева, извинявай но такова нещо няма. Тряба ли да е А+++.

# 392
Програмата за бебе е търговски трик. Освен да съсипеш дрешките от високите температури, друго няма да стане.
Дрехите се сушат според материите.

# 393
  • София
Да ви се оплача .
Беко 8433
На една седмица разпорил се е филтъра в горната част .
Скрит текст:
Проблем ли е . Много тънък е процепа отгоре?
След всяко сушене го почиствам .
Долният на колко цикъла трябва ?
А кондензатора на колко ?
Не виждам как ще се е разтопил, то ако температурата на въздиха го е разтопила, те и дрехите ти щяха да са стоепни. Според мен или така си го купила с дефект или е натиснат при миене.
После пак обяснявайте, че се плащало "За марка" - ми не, не е за марка, основно е за качествени части и по-малко за марката.
Привет, можете ли да ме посъветвате за някоя прилична сушилня до 800лв. Енергиен клас А +++, да има инвентор и програма за бебе, нисък процент влажност и да не мачка дрехите.
За без пари, пък с инверторен мотор, ниска влажност и да не мачка, че и програма бебе? Stuck Out Tongue Closed Eyes или си промени критериите или бюджета. Дали ще е 1, 2 или 3 + не виждам особена разлика, за програма бебе са ти казали - слагай дрехите според материите - памук/синтетика. Разгледай модели на Електролукс. Виждам, че има и Амика, нямам идея дали са добри в сушилните, но за печки и миялни са добри.

# 394
  • Велики Преслав
Така, и аз да изръся нещо на бързо. Преди година при мен доиде един Бош с програми Бебе и Антиалергична. Значи след като я направих ги пробвах и двете и какво се оказа. На тази с бебе си сеши вормално но след като ги исуши напълно продължава да ги върти още 10 минути с топъл въздух. Другата беше също така само че беше 20 минути. Така че Petiaivanov е права. Търговски трик е. Или за хора които обичат да гладят щото прането беше толкова пресушено че приличаше на неправилно сгънат килим.

# 395
Да ви се оплача .
Беко 8433
На една седмица разпорил се е филтъра в горната част . Проблем ли е . Много тънък е процепа отгоре?
След всяко сушене го почиствам .
Долният на колко цикъла трябва ?
А кондензатора на колко ?
Мъхчетата които се отделят от дрехите са много финни и ще започне да се трупа повече на долния филтър. На моята която също е Беко на три цикъла ми светва индикатора за почистване на филтъра на кондензатора. Аз имам 5 филтъра ( гъба ) и като светне сменям. Самия кондензатор веднъж в седмицата го чистя с четката на прахосмукачката макар че по него видимо няма нищо. Като сложа последната гъба на кондензатора изчиствам с прахосмукачката другите и ги изпирам до колкото е възможно и после ги суша. Да вметна има хора около мен които са си доволни от Беко и нямат проблеми, те просто не пишат тук. Не искам да се заяждам обаче става малко прекалено някой като каже че си е харесал Беко или си е купил и почвате да му обяснявате как се е прецакал. Ми не всеки може или иска да отдели над хиляда лева за уред. А има и случай в който сушилнята трябва да се купи по-бързичко и няма време да се чакат промоции.

# 396
А като отдели 800 лв.  и след това се набута с няколко стотачки? Ако това чекмедже го покрива гаранцията - Ок, но ако е Не тогава какво правим.

# 397
Купува си нов филтър

# 398
  • Велики Преслав
Iva 1995 ако искаш да е А+++ това са донякъде варианти.
   https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-CANDY-CSO-H8A3TE-S/p/688643

https://zora.bg/product/kd-hhh8s7gw3

Ако тази на Шарп е с качество като миялните им ще е добра. Има 3 години гаранзия на всичко и е доста тежка което малко или много говори за повече вложен материал.

# 399
  • София
Каква е разликата в цената на годишна база между 1 и 2 плюса и между 2 и 3 плюса? Satisfied

# 400
  • Варна
Ако знаят каква е разликата ще се хванат за главата колко се е свил кръга им на търсене заради супер,гига,мега,тера икономичните +++.

# 401
  • Велики Преслав
Прав си, ама някой са почитатели на тези плюсчета.

# 402
А пък ако прочетат и някоя европейска директива за изискванията за икономичност при уредите, може да им светне и за сметка на какво е икономията.

# 403
  • до най-прекрасния мъж
Аз разправям и за класа на кондензация, че не е беда да е В, ама всеки път едно и също. И през 2 страници еднакви въпроси. Май никой не чете. Аз се отказвам да пиша дълги и обосновани постове вече. Който иска, да се връща и да чете. Инфо бол, счупихме си клавиатурите да обясняваме едни и същи неща.

# 404
Ами добре, ама аз пак не съм съгласна с теб точно за това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт