Избор на сушилня - Тема 17

• 27 650
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Якета с мембрана ги пера с един био-препарат за спортни дрехи и ги суша на Outdoor програма без нищо (без импрегнатори, кърпички и т.н.)

А за барабана на Електролукса - неръждаема стомана, не съм сигурна има ли и допълнително някакво покритие, никога не ме е интересувало. 

# 601
Аз нямам Outdoor. На пералнята имам програма за импрегнирани дрехи. Но се чудя на сушилнята какво да избера. Прилагам снимка, дайте идеи.

# 602
Може би синтетика/но не ултра/.В книжката на Горенето не е ли казано къде?

# 603
  • София
Никога не съм ползвала Горение, но като гледам, по-скоро sensitive би трябвало да е подходящо  (това с перото), за да е на ниска температура - и задължително обърнати наопаки с хастара навън.

# 604

това по-добри варианти ли да от АЕГ?
защото не бюджета ми е 2500, като се замислям за комбиниран вариант 9 серия

# 605
  • Велики Преслав
О, аз помислих че трябва да е до 1500. После ще ти препоръчам по-добри.

# 606
Може би синтетика/но не ултра/.В книжката на Горенето не е ли казано къде?

В упътването не пише нищо за импрегнирани дрехи. И аз се чудя между Сенситив и Синтетик.
Ще поумувам още малко. Благодаря за идеите!

# 607
  • Велики Преслав
Аз бих пуснал на Вълна. Хем на ниска температура хем по леко ги върти.

# 608
На вълна върти 2 мин.и спира.Това съм го пробвала и то с вълна..не знам как би изсушило ски яке...
Сензитив мисля ще е за бельо или нещо като коприна може би....

# 609
Аз пускам якета на програма Daunen,която е за пухени завивки. Нямам превод на Бг или английски. Сушилнята е АЕГ,якетата излизат сухи,готови направо за обличане.

# 610
  • На брега на реката
Аз мисля, че  на синтетика , трябва да се пусне. Вълна и деликатни, няма да свършат работа.

# 611
Всички якета суша на програма за време или синтетика .

# 612
Пухени и якета с вата ги суша на Микс и дертове нямам, но ски екипите са от материи със специална обработка, която при неправилно третиране ще отиде по дяволите.
Май ще ги пера в пералнята, но ще ги оставям да съхнат на закачалки - мисля си, че ще съхнат бързо.

# 613
здравейте . Имате ли мнения и препоръки относно такъв тип сушилня? Малко ми е скъпа, но искам вертикална , висока, тясна и да събира дрехи.

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle Care

# 614
  • до най-прекрасния мъж
За първи път виждам такава сушилня. Прилича ми на сушащ гардероб. При моите 7 сушилни седмично това нещо ще суши като откачено с неговите 3 закачалчици. Вероятно е специализирана само за дрехи тип сака, палта и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт