Избор на сушилня - Тема 17

• 27 626
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Велики Преслав
И аз мисля, че е голяма простотия. Колко нещо може да събере никъде не видях. Друго което ми направи впечатление, че е плитка и за да закачиш нещо голямо трябва да е на няколко ката.
  За мен това е простотия, при това скъпо и нефункционално. Аз в моята суша олекотени. Тука абсурд да влязат.

# 616
здравейте . Имате ли мнения и препоръки относно такъв тип сушилня? Малко ми е скъпа, но искам вертикална , висока, тясна и да събира дрехи.

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle Care
Не знам какво искаш да сушиш, но това е за дрехи, които не можеш да сложиш в традиционна сушиля, като сака, палта разни и т.н. Няма и да събира много, защото дрехите се сушат закачени, за да не се мачкат. Има едни доста по-големи, като гардероби са, но и цената е "Уау" и си искат помещение.

# 617
  • Велики Преслав
Аз мисля, че това и място не пести.
  Високо е 185 см. По-добре си сложи сушилнята върху пералнята.  На всичкото отгоре както каза Petiaivanov почти нищо не може да исушиш вътре. Вобще това си е една чиста простотия.

# 618
Този вид сушилни не са измислени да заместят основните сушилни, а са допълнение към тях. На CES изложението се представят редовно и много от фирмите имат такива (но не се внасят в Бг толкова често -просто тук няма пазар за тях). Създадени са за най-фините и скъпи дрехи. Представат ги като обща композиция - пералня, върху нея обикновена сушилня, а до тях такъв сушилен шкаф. Ако човек има дизайнерски костюми, ризи и палта от по хиляди левове ще му влезе в употреба. Естествено те са нишов продукт и затова са толкова скъпи.

# 619

това по-добри варианти ли да от АЕГ?
защото не бюджета ми е 2500, като се замислям за комбиниран вариант 9 серия

благодаря

# 620
  • Велики Преслав
Тази е малко по-скъпа. Всъщност доста по-скъпа, но си струва. https://zora.bg/product/t8dea68s

# 621
Благодаря .
Нямам място да бъде над пералнята Sad
Имам тясна ниша и като го видях реших, че нещо подобно би ми свършило чудесна работа. Аз също не видях колко събира, затова св обърнах тук за съдействие .

# 622
  • София
От описанията в чужди сайтове, които погледнах, излиза, че това не е точно сушилня - по-скоро машинен "гардероб", в който дрехите се дезинфекцират/почистват и гънките се изглаждат от парата.

# 623
  • Велики Преслав
Пак си е сушилня.  Суши но само в изпънат вид.

# 624

Здравейте. Някой ползвал ли е тази топка за сушилня. Ако вършат работа, една ли да взема или две? Досега съм пробвал 4 модела. Най съм доволен от големите вълнени които се продават навсякъде, но след 5 пранета се скапват в сушилната и си пръскат пълнежа из прането. Ароматизатори не ползвам, идеята да предотваратява колкото е възможно мачкането на прането.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 14:57 от cadger

# 625
  • до най-прекрасния мъж
Ако имаш скъпи сака и палта, най-добре специализирано химическо почистване. Това само ги освежава, няма как да се ползва за сушене, ако не та изпрани. Пък скъпи деликатни дрехи не се и перат в повечето случаи в пералня.

# 626
Ако имаш скъпи сака и палта, най-добре специализирано химическо почистване. Това само ги освежава, няма как да се ползва за сушене, ако не та изпрани. Пък скъпи деликатни дрехи не се и перат в повечето случаи в пералня.
  Имах впредвид ежедневните дрехи, които всеки ден хвърляме в коша за пране. А за мачкането- определено има разлика със или без топки съдейки, от скромният си опит.

# 627
  • София
Аз ползвам топките на Юск, вече половин година нито са се деформирали, нито пръснали.

# 628
Аз ползвам топките на Юск, вече половин година нито са се деформирали, нито пръснали.
При мен тези топки са страшно шумни .

# 629

Ползвам я и съм доволен. Тук прочетох за нея за да си я купя. Ползвам и ароматизаторите му като сипвам доволно количество вътре в зелената гъба. Една ползвам. Ароматизаторите съм ги намерил на 5 лв което е доста изгодно.

Здравейте. Някой ползвал ли е тази топка за сушилня. Ако вършат работа, една ли да взема или две? Досега съм пробвал 4 модела. Най съм доволен от големите вълнени които се продават навсякъде, но след 5 пранета се скапват в сушилната и си пръскат пълнежа из прането. Ароматизатори не ползвам, идеята да предотваратява колкото е възможно мачкането на прането.

Общи условия

Активация на акаунт