Избор на сушилня - Тема 17

• 28 495
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички и за много години!
Имам нужда от помощ и ще съм благодарна, ако ме посъветвате какво да правя с моята леко прецакана сушилня. Имам Бош самопочистващ кондензатор и от няколко дни не суши изобщо, вади дрехите влажни. Това направо ме побърква и се чудя дали не мога да направя нещо докато чакам техниците да дойдат. Sad
сензорът за влага почистен ли е?
Да. Измих го с гъбичка, забърсах го с кърпа.

# 136
Ясно. Благодаря. Техникът ще каже какво е. Дано не е развалена охладителната система, а просто да е за почистване, ама...

# 137
  • Велики Преслав
Дано ремонта е ефтин. ( за което малко се съмнявам.)

# 138
Къде се намира този сензор?
Здравейте на всички и за много години!
Имам нужда от помощ и ще съм благодарна, ако ме посъветвате какво да правя с моята леко прецакана сушилня. Имам Бош самопочистващ кондензатор и от няколко дни не суши изобщо, вади дрехите влажни. Това направо ме побърква и се чудя дали не мога да направя нещо докато чакам техниците да дойдат. Sad
сензорът за влага почистен ли е?
Да. Измих го с гъбичка, забърсах го с кърпа.

# 139
  • Велики Преслав
При някой сушилни е дидим в барабана, при някои не.

# 140
  • Варна
Аз залагам на затлачен кондензатор(така "любимия ми" самопочистващ) и сушилня като цяло.

# 141
  • Велики Преслав
Малко се съмнявам за затлачен кондензатор, щото щеше да прегрее и да покаже грешка.

# 142
И аз поради тези самопочист-затлачващи се кондензатори не харесвам Бош сушилните.

# 143
  • Велики Преслав
Е те не всички са такива.

# 144
Аз залагам на затлачен кондензатор(така "любимия ми" самопочистващ) и сушилня като цяло.
Голям боклук е! По-добре на простора отколкото с тази сушилня. Половин година се измъчих с нея, аман. Като ми я върнат от сервиза директно я продавам, не ми се занимава повече с нея.

# 145
  • Велики Преслав
Любопитно ци е за колко ще я продадеш. Това е доста скъпа сушилня.

# 146
Оооо,връщам се да ви чета последните 2 теми. В момента съм с АЕГ сушилня,с инверторен мотор,но мислих да сменя със самопочистваща се (за улеснение). Май май не е най-доброто решение според вас. Та имам бая материал да наваксам.

# 147
Аз искам да попитам, колко от собственици на сушилня със самопочистващ кондензатор са стигнали до задръстване и влошаване на работата и ефективността

# 148
За жалост уреди по 1300-1400 лв не се продават за повече от 700-800лв, ако са минали и през сервиз или са имали проблем 500лв.
Имам опит с продажбата на доста перални, 2 комбота и една сушилня.

# 149
  • Велики Преслав
Аз искам да попитам, колко от собственици на сушилня със самопочистващ кондензатор са стигнали до задръстване и влошаване на работата и ефективността

Аз не съм собственик, но собствениците при мен идват, когато се затлачат. 😁

Писал съм. Тази система е още нова и не доосъвършенствана.

Общи условия

Активация на акаунт