Избор на сушилня - Тема 17

• 27 876
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Ще напиша тук,но май не се изразих добре-ще купувам и нова пералня,освен сушилня. Моделът на пералнята (а защо за нея питаш) е L 87484 EFL

# 226
  • Велики Преслав
Ти защо ще я сменяш, а иначе ако може някой да напише в темата за пералти нещо, че моето мнение е последно. Искам да напиша нещо там.

# 227
Обзавеждам нов апартамент и ще купувам нови уреди. Може би вариант Бош за комплект като сушилнята е без самопочистване... или това горенье. Трябва да разбера има ли някакви съвременни филтри,които се чистят лесно от идиоти като мен.

# 228
  • Велики Преслав
Абе, Бош си купи. Днес ходих да гледам АЕГ в технополис, направо като попарен останах като ги разледах, но по-подробно ще пиша в другата тема.

# 229
Ти защо ще я сменяш, а иначе ако може някой да напише в темата за пералти нещо, че моето мнение е последно. Искам да напиша нещо там.
Айде вече може да напишеш .

# 230
  • София
Обзавеждам нов апартамент и ще купувам нови уреди. ...
Аз бих се спряла на Самсунг или АЕГ.

# 231
  • Велики Преслав
Някой има ли представа дали на някои сушилти освен AEG и Haier има различни настройки на температурата. Говоря за ръчна настройка. Не според програмата.

# 232
А на моето ръководство изобщо не се споменават градуси . И на мен ми се искаше да ги зная .

# 233
  • Велики Преслав
A спокойно това не е кусур, нито болка за умиране.

# 234
Здравейте, нова съм в темата следя ви от месец. До сега само чета и записвам препоръки, но съм в дилема с моя малък апартамент. Та имам 2 вариант за свободно място, единия е на остъклена тераса Ал дограма, а другият е над пералнята която е в ниша в коридора, но до хладилника. Страхувам се да не се повреди хладилника 😪😪😪

# 235
  • Пазарджик
Моята сушилня е върху пералнята до бойлер,микровълнова и кафемашина.Никога не съм си и помислила,че по някакъв начин би повредила съседни уреди.Според мен щом имаш там местенце няма да е проблем.Така от пералнята директно за сушене,а не да разнасяш дрехи за сушене или за прибиране до терасата

# 236
Обзавеждам нов апартамент и ще купувам нови уреди. ...
Аз бих се спряла на Самсунг или АЕГ.

Дай ми повече инфо за Самсунг-ползвала ли си им сушилните? Интересува ме колко пипкаво е почистването на втория филтър, излизат ли напълно сухи дрехите, смалява ли и в каква степен дрехите? С настоящето АЕГ 90% от дрехите са готови за обличане прясно извадени от сушилнята. Единствените дрехи, които се смаляват са разни детски памучни дрехи, които са много боклучави.

# 237
Не са лоши сушилните на Самсунг, но не са и нещо УаУ. Долният филтър, който е пред кондензатора няма такава гъба против прахоляците, бързо се затлачва и пак трябва да играе прахосмукачката. Gorenje и Miele имат такъв филтър тип гъба пред самия кондензатор и така се запазва чист без власинки. Някой ако се сеща за друга марка с такъв 3ти филтър да сподели.

# 238
Не са лоши сушилните на Самсунг, но не са и нещо УаУ. Долният филтър, който е пред кондензатора няма такава гъба против прахоляците, бързо се затлачва и пак трябва да играе прахосмукачката. Gorenje и Miele имат такъв филтър тип гъба пред самия кондензатор и така се запазва чист без власинки. Някой ако се сеща за друга марка с такъв 3ти филтър да сподели.
Piole1, а знаеш ли дали сушилнята на Горенье отговаря на другите изисквания,които имам-да суши добре главно Joy .

# 239
  • Велики Преслав
Пиоле, много пъти сме казвали, че броя на филтрите не е фактор. Важно е как са проектирани. Моето AEG няма долу нищо. Горе има два като две кошнечки една в друга. Почти 3 години вече, не ми е затлачен. След всяко сушене ги чистя, а долу самия кондензатор всяка неделя го чистя с прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт