Избор на сушилня - Тема 17

• 27 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Здравейте, имам нужда от сушилня, но нямам място в стаите и в килера. Срещали ли сте сушилни с размери под 55см, за да я поставя на терасата? Има ли някой такава и подходящо ли е мястото. Терасата е остъклена с плъзгащи прозорци.

# 256
  • Велики Преслав
Не се обиждай ама много лаишко търсене е това. 55 сантиметра на къде. Широчина, височина, дълбочина. Кое от трите

# 257
  • София
Не се обиждай ама много лаишко търсене е това. 55 сантиметра на къде. Широчина, височина, дълбочина. Кое от трите
Няма значение на ширина или дълбочина, явно въпросът е да мине през вратата. Дург е въпроса, колко е неудачно да се постави уреда на терса, през 5 страници това се обсъжда.

# 258
  • Бургас

Да, не уточних. За да я сложа на терасата, трябва да мине през вратата на терасата, която е 60см. На ширина или дълбочина трябва да е по-тясна. Това имам впедвид.
Не се обиждам. Simple Smile

# 259
  • На брега на реката
Тonnybs, ако температурата на терасата не пада под 5 градуса, няма проблем. Ако обаче пада, би могло да възникне такъв. Би могъл да измериш и да видиш.  Относно изнасянето на терасата, ако си с алуминиева или ПВЦ дограма, може да свалиш стъклопакета /ако имаш голям прозорец/, да я изнесеш и после да го сложиш пак. Ние така направихме миналата година с един шкаф. Никак не беше сложно, направихме го двамата с ММ.

# 260
Цитат на: Vera Vasileva 630217 link=topic=1283520.msg42110048#msg42110048 ad te=1610269239
Аз като купувах ми казаха, че е произведена в Словения/ Словакия?? Не помня какво казаха. Къде мога да проверя. Дали пише някъде на уреда?
И на моите пише Словения. Има стикер като се отвори люка и на пералнята и на сушилнята
И на моята пише така и на найлона с които пристигна пишеше Словения. При якетата с пух слагате ли топки, а слагалили сте завивки с пух, на същата програма или на тази за бельо ги сушите?
Не нямам топки, но може би трябва да взема да пробвам може и да съкращава времето. Якета с пух на памук суша, също и завививки с вата или пух особено една по-тънка завивка става двойна в сушилнята. Тази за спално бельо ползвам, ако е само 1 комплект чершави за седмицата, ако са и на децата и наши остават влажни на места и трябва да ги пусна отново за време

# 261
Мили хора , пак съм аз .
За съвет .
Прилагам програмите на перралнята и сушилнята . Моля кажете ми кои да ползвам за да не излизат сухи , но намачкани накрая. Основно бебешките  .

# 262
  • София
Мили хора , пак съм аз .
За съвет .
Прилагам програмите на перралнята и сушилнята . Моля кажете ми кои да ползвам за да не излизат сухи , но намачкани накрая. Основно бебешките 
Скрит текст:
.
Май искаше обратното д кажеш: да излизат сухи и не намачкани Bowtie Програмите завършващи с Iron dry - са за гладене, т.е. дрехите излизат влажни, за да се гладят по - лесно. За да не са намачкани много следва да спазваш указанията за кг. на всяка програма и пак няма много гаранция. Комбинираните уреди по принцип мачкат повече от отделните, заради големината на барабана.

# 263
Важното е , че ме разбрахте .
Да имам и “памучно ,Готово за гардероба” и се чудя бебешките за да са изгладени да ги пускам ли на нея , защото от бебешката са намачкани . Нямам в ръководството градуси , а само обороти и не знам дали няма да се свият .

# 264
  • На брега на реката
На колко оборота центрофугираш?  Ако е на високи обороти, разтръскай всяка дрешка, преди да я сложиш в сушилнята!
Ако са памучни, опитай на памук за гардероб, но не + и ги изваждай веднага след като свърши програмата.
Ако имат синтетика, суши ги на синтетика за гардероб и винаги изваждай, веднага след приключване на програмата, за да не се мачкат.

# 265
  • София
На колко оборота центрофугираш?  Ако е на високи обороти, разтръскай всяка дрешка, преди да я сложиш в сушилнята!
Скрит текст:
Ако са памучни, опитай на памук за гардероб, но не + и ги изваждай веднага след като свърши програмата.
Ако имат синтетика, суши ги на синтетика за гардероб и винаги изваждай, веднага след приключване на програмата, за да не се мачкат.
Тя е с комбиниран уред, просто пише в грешната тема, трябва да си зададе въпроса в темата за комби уредите.

# 266
Не съм с комбиниран уред !
Скрит текст:
Тя е с комбиниран уред, просто пише в грешната тема, трябва да си зададе въпроса в темата за комби уредите.

# 267
  • до най-прекрасния мъж
От къде ви хрумна, че Сложно@е е с комбиниран уред? Постнала е снимка на сушилня Беко и упътване на пералня Индезит.
Сложно@е, честита сушилня. Май си намерила вариант да е на топло машинката. Да си я ползваш безаварийно дълги години. По принцип всичко мятам на топка, както го изкарам от пералнята. Суша на програма според материята или вида пране (за чаршафи, завивки и якета имам отделни програми) на степен За гардероб или както си е зададено по подразбиране за съответната програма. Дрехите си излизат нормално. Гледам да вадя всичко още като свърши програмата. Тогава е топло и като се сгъне, се изпъва и няма нужда да се глади. В началото се стараех и ги тръсках и сгъвах. Сега вече тръскам и сгъвам само чаршафите. Сложа ли ги на топка, всичко се пъха в плика и после излиза плика сух, а калъфки и чаршаф на топка вътре в него и мокри.

# 268
Мили хора , пак съм аз .
За съвет .
Прилагам програмите на перралнята и сушилнята . Моля кажете ми кои да ползвам за да не излизат сухи , но намачкани накрая. Основно бебешките  .

Тази сушилня не е ли Беко?
Пък на ръководството ти пише Индезит!?

# 269
  • Велики Преслав
Сушилнята е беко. Това опътмане е на пералня

Общи условия

Активация на акаунт