Избор на сушилня - Тема 17

• 27 684
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Пипнах я сега. Наистина е топла.Колкото леко пуснат радиатор. Но питах жена ми, не свива дрехите.И аз нямам впечатления някоя да ми се е свила.
Благодаря, аз го оценявам като добре пуснат радиатор, но мога да си държа ръката дълго.
Обаче на барабана вътре след като е приключила ми запарва и трябва да си я отдръпна.
Неприятното е, че деликатната програма не е на по-ниска температура (каквато би трябвало да е), а това е проблем за някои дрехи.

# 526
Пипнах я сега. Наистина е топла.Колкото леко пуснат радиатор. Но питах жена ми, не свива дрехите.И аз нямам впечатления някоя да ми се е свила.
Благодаря, аз го оценявам като добре пуснат радиатор, но мога да си държа ръката дълго.
Обаче на барабана вътре след като е приключила ми запарва и трябва да си я отдръпна.
Неприятното е, че деликатната програма не е на по-ниска температура (каквато би трябвало да е), а това е проблем за някои дрехи.
има едно копче с едно перо може би то ще ти намали температурата. Иначе да към края на програмата е като радиатор... Силен:). Но пак казвам не ми ги скъсява или събира дрехите, така че не знам какво ти пречи.

# 527
има едно копче с едно перо може би то ще ти намали температурата. Иначе да към края на програмата е като радиатор... Силен:). Но пак казвам не ми ги скъсява или събира дрехите, така че не знам какво ти пречи.
Натисках го перото, никаква промяна - пак пече.

Ами пречи ми, мислех да не влизам в детайли ама айде Laughing хубавото бельо е принципно от доста дантела, а в нея има едни микро ластичета. Та тези ластичета са много неустойчиви на висока температура, и след 2-3 такива горещи сушилни се накъсват, дантелата се разпльоква и отива на боклука.
Същото става с ластичетата на маските за лице, и като цяло с всички дрехи, в които има ластици.

Отделно излизат така опечени, че не запазват аромата на препарата за пране.

Ами квот такова, ще я ползвам, няма какво да направя, но нека да има инфо за хората, защото аз такива детайлни подробности като търсех нямаше.
Всеки казва доволен съм, ама не казва от какво е доволен, от какво не.

# 528
  • София
Благодаря за двете препоръки!

Здравейте, бихте ли препоръчали кърпички или друг вид ароматизатор за сушилня, защото никак не ми допада как миришат дрехите след сушене... Споделете и какъв е аромата, че съм малко капризна на тема миризми Grinning
Аз съм много доволна от кърпите за сушилня на
Lenor .

Виждам, че има два аромата на Ленор, вие кой ползвате и на какво бихте го оприличили? Grinning

# 529
Благодаря за двете препоръки!

Здравейте, бихте ли препоръчали кърпички или друг вид ароматизатор за сушилня, защото никак не ми допада как миришат дрехите след сушене... Споделете и какъв е аромата, че съм малко капризна на тема миризми Grinning
Аз съм много доволна от кърпите за сушилня на
Lenor .

Виждам, че има два аромата на Ленор, вие кой ползвате и на какво бихте го оприличили? Grinning
сините

# 530
]Привет, група. Ще ползвам за първи път сушилня и закупих Bosch WTX87M90BY. След като я разопаковах забелязах, че няма филтър под вратата пред барабана, а само пластмасата която го държи като капак. Там пространството е празано, иначе пред кондензатора има филтър. Така ли трябва да е и от къде да закупя ако го е хванала липсата.Има снимка само за почистване на дилния филтър.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:54 от macrosa

# 531
  • Велики Преслав
Моля пусни снимка.

# 532
Нямате филтър горе в люка защото сушилнята ви е с АутоКлийн. Ще си търсите мъха долу пред кондензатора. Вижте си упътването стр.35.

# 533
  • Велики Преслав
Аз мисля че трябва и горе да има. Някъде трябва да се събира грубия мъх

# 534

В това клипче също няма. Но реших да се консултирам. https://www.youtube.com/watch?v=8hIk7Kikwc0

# 535
Объждаше се наскоро това . Горе няма филтри, а всичко се събира долу.

# 536
Относно гъбата пред кондензатора - пера си я в пералнята (след като съм обрала големия прахоляк с прахосмукачка).
Пускам я на една 20 мин програма, на 30 градуса, 1200 оборота - излиза като нова. Суша и чак тогава я поставям обратно в сушилнята.

# 537
Е ако има и горе филтър къде отива смисъла от AutoClean.  Ако потребителят на такава сушилня не е доволен от тази технология може при желание да си купи горен филтър. Скоро потребителка се оплакваше че целия мъх като се събере долу остава в 2 пръста вода, а тя не желае това да е така и мислеше да си закупи филтър за горе.

# 538
Скрит текст:
Натисках го перото, никаква промяна - пак пече.

Ами пречи ми, мислех да не влизам в детайли ама айде Laughing хубавото бельо е принципно от доста дантела, а в нея има едни микро ластичета. Та тези ластичета са много неустойчиви на висока температура, и след 2-3 такива горещи сушилни се накъсват, дантелата се разпльоква и отива на боклука.
Същото става с ластичетата на маските за лице, и като цяло с всички дрехи, в които има ластици.

Отделно излизат така опечени, че не запазват аромата на препарата за пране.

Ами квот такова, ще я ползвам, няма какво да направя, но нека да има инфо за хората, защото аз такива детайлни подробности като търсех нямаше.
Всеки казва доволен съм, ама не казва от какво е доволен, от какво не.
Така е! Даже има хора, чийто уред е първи и никога не са ползвали друг, и изобщо нямат с какво да го сравнят, но са доволни, защото не предполагат, че може и по-добре да е. Аз на фразата "доволен" без аргументи, изобщо не обръщам внимание.

# 539
Объждаше се наскоро това . Горе няма филтри, а всичко се събира долу.

Много благодаря за полезната информация. От къде може да се закупи филтър за люка за да се тества как ще е?

Общи условия

Активация на акаунт