Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 367
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Huligankata, кой е този доктор Маринов? Аз се чудех между Чавеева и Богданова. Нямам идея честно казано къде да отида....

# 361
huligankata, да, и аз не й казвам за клексана вече, но и така се падна че биех в краката няколко дни и то на корема нямаше нищо издаващо.
При Спасов бях (така ме записа доц. Димитрова) и всъщност точно при бебето където Сигридов каза че трябва Б6 той гледа и ми каза - Виж как тук изглежда че няма мембрана, но всъщност има, просто е тънка и още се оформя, но го приемам за здраво сърчице. И това е точно нещото което Сигридов искаше да стане. Не разбирам от сърчицата, но стана както Сигридов каза че ще стане ако пия витамина.
Иначе др Спасов беше много мил, обясняваше подробно и ми даде съвети за всичко и какви прегледи се правят на новородените бебета и тн. Само ме хвърли в джаза защото измери бебетата по-малки от седмицата им и на другия ден др Чучумишев ги измери едното по-напред, другото малко по-назад, но не чак както др Спасов. Сега чакам с нетърпение др Сигридов и той да каже как вървят, защото ми е притеснено като са две различни мнения.

# 362
Момичета, снощи ме приеха за задържане. През целият ден имах тъпа и пулсираща болка във влагалището.
Имам скъсяване на шийката окол 30%, сега изчаквам визитация.
Пазете се и бъдете спокойни, че при мен стреса много бързо се отрази.

# 363
  • София
CandyY, дръжте се!

Всички тревоги няма как да не са ти се отразили.

От сърце ти желая да се стабилизира положението с теб и със семейството ти възможно най-скоро, а след това - да остане само наслаждаването на бременността.

Прегръдки!

Момичета, снощи ме приеха за задържане. През целият ден имах тъпа и пулсираща болка във влагалището.

# 364
  • варна
Канди, бъди спокойна всичко ще е наред 😍😍😍!!! Как се определя дали се е скъсила шийката ?

# 365
CandyY, стискам палци всички в семейството да се възстановите бързо! Много здраве и кураж! Надявам се скоро да сте забравили за този тежък период 🙏

# 366
CandyY, стискам палци скоро да си вкъщи и всичко да е наред!

# 367

Дано всичко да е наред! Heart

# 368
  • София
Момичета, а на обикновен ехограф тези седмици би трябвало вече да са категорични с пола, нали?
Да, вече се вижда достатъчно добре, стига бебето да се покаже Simple Smile моето се крие на всички прегледи, или е някъде много назад, или се върти и подскача, не могат да ми кажат още категорично, ще е на феталната морфология при д-р Марков. Тя обаче е в 22гс и се чудя дали да не отида преди това при друг лекар. Бях миналата седмица и моята ми каза да отида две седмици след морфологията, което ще е към 17 февруари.  А кръвни давах в началото на месеца и ми се струва много време без да ми следят показателите за фраксипарина. Освен това заради ковид си изпуснах вторичния преглед при хематоложката, а съм с таласемия и с първата бременност бях на вливки на желязо и имам чувството, че както гледам да съм спокойна, накрая ще объркам нещо Sad Май вие най-добре правите, че ходите ори различни лекари, събирате мнения и често ви гледат и на доплер!
Добре дошла, хулиганке. Разбирам притесненията ти, стискам палци всичко да е наред до края!

Candy, стискам палци висчко да е наред! Бързо възстановяване на семейството ти и на теб!!Как реши да отидеш на лекар? Питам, защото аз винаги си търпя болката и неразположенията и много ме в страх да не изпусна някои признак, че има проблем с бебето.

# 369
Привет, момичета! В коя седмица направихте или ви предстои да направите ФМ? На мен ми записаха час за 22г.с.

# 370
Привет, момичета! В коя седмица направихте или ви предстои да направите ФМ? На мен ми записаха час за 22г.с.

И на мен ми казаха между 22 и 24 да отида, тъй като отидох в 11 и 17г.с.

# 371
Аз имам час за другата седмица,ще съм във 21г.с, но имам още 1 час записан за 22+6 , на 08.02.
И не знам дали да ходя и на двете,така като едното е чак в София, а вече ми е трудно с дългото пътуване и лошото време ме притеснява, но пък и ме е страх да не закъснея със срока и да стане твърде късно,а си е важно.

# 372
аз също забравих да напиша, че имам преглед в 20 г.с. седмица, тоест другият понеделник , тъй като ме гледат 2 различни лекаря Simple Smile феталната я правя на друго място, с по-хубава апаратура, по препоръка на моя си гинеколог Simple Smile

# 373
Моята фетална беше в 19+ 4 г.с. В Щерев пише, че се прави между 19 и 23 г.с.. При мен моята АГ я видях последно в 15 седмица и ми каза направо на морфология. Всичко успяха да си видят дори и в тази седмица.

# 374
Фея, аз сигурно на фетална ще отида в 22 г.с. Simple Smile дай боже всичко да е нормално до тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт