Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са препоръките за болничните?
Каква може да бъде причината за ниското кръвно налягане и загубата на апетит по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са препоръките за болничните?
-
Каква може да бъде причината за ниското кръвно налягане и загубата на апетит по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на бременните жени с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията за използването на епилатор или кола маска по време на бременност?
моето се крие на всички прегледи, или е някъде много назад, или се върти и подскача, не могат да ми кажат още категорично, ще е на феталната морфология при д-р Марков. Тя обаче е в 22гс и се чудя дали да не отида преди това при друг лекар. Бях миналата седмица и моята ми каза да отида две седмици след морфологията, което ще е към 17 февруари. А кръвни давах в началото на месеца и ми се струва много време без да ми следят показателите за фраксипарина. Освен това заради ковид си изпуснах вторичния преглед при хематоложката, а съм с таласемия и с първата бременност бях на вливки на желязо и имам чувството, че както гледам да съм спокойна, накрая ще объркам нещо
Май вие най-добре правите, че ходите ори различни лекари, събирате мнения и често ви гледат и на доплер!