Банята - 37 тема

• 55 721
  • 769
  •   2
Отговори
# 165
Аз отдавна съм си харесала синьо-зелини плочки, но не намирам тяхно подобие и по-евтин вариант в България: https://cutt.ly/4j7PQ3i
иначе за цената и тези ми допадат понеже изглеждат като ръчно рисувани:
https://cutt.ly/Fj7PYEt
https://cutt.ly/Pj7PJUi

# 166
Agent007, много са красиви!

# 167
Тюркоазът не е моят цвят.
Ето тези си бях харесала, цвят Avio се водят

# 168
  • над кукувичето гнездо
Тюркоазът не е моят цвят.
Ето тези си бях харесала, цвят Avio се водят

Може ли линк към сайт/магазин за плочките?

# 169
Няма ги вече, спрени са от производство.
Иначе производителят е FAP Ceramiche, вносителят/продавачът на FAP е ceramiche classic, магазинът е на бул. Христо Смирненски срещу УАСГ, намери ги в нет-а, може да си харесаш нещо друго.  Но са скъпи плочки, нормално за качеството, което предлагат. В синьо имат 3-4 серии, като 2 от тях са метро плочки - серии Бостън и Манхатън.
Страхотни  метро плочки, включително в синьо, гледах в магазина на Диляна дизайн.
Това като информация за тези малцина, които се интересуват от сини плочки, които не са популярни като цвят от доста години вече, съответно и производителите рядко залагат на този цвят в каталозите си.
В магазина на Мултимо дизайн има плочки на Ceramica Bardelli, уникални плочки имат от тази фирма. Една съфорумка си беше харесала едни плочки в (да не сбъркам описанието на цвета) нещо като маслено зелено-синьо. Много красиви. Мисля, че си поръча от тях. Надявам се да е доволна.
Скъпи, много скъпи, но си заслужават. Имат и от други италиански производители, пак във високия ценови клас, включително ръчно рисувани.

# 170
  • над кукувичето гнездо
Благодаря за изчерпателния отговор!

Предстои ни ремонт на баня тази година и изобщо не знам откъде да започна. Още не съм сигурна какъв цвят искам, но този ми хвана окото Simple Smile

# 171
Agent007, цвета на плочките е страхотен, много харесвам тюркоаз!

# 172
Харесах поличките на стената на банята от снимката.
Според вас от какъв материал са изработени и някой виждал ли е такива да се продават или някъде да ги изработват?
Не ми допадат стъклени и метални варианти.

# 173
Мраморни, може би? Всеки каменар около гробищата ще ги изработи. Няма да е скъп материала, за изработката - зависи колко сложна е формата. Но не знам как ще се закрепят на стената.

# 174
Мраморни, може би? Всеки каменар около гробищата ще ги изработи. Няма да е скъп материала, за изработката - зависи колко сложна е формата. Но не знам как ще се закрепят на стената.
ако ще са мраморни, тежат
а това означава вграждане в стената-по време на лепенето на плочките

# 175
Аз затова казах, че не знам как се "закача" за стената. Би трябвало майсторът за плочките да знае. Би трябвало. Laughing

# 176
Здравейте! Може ли някой да ме упъти от къде мога да си купя панта за вратата за душкабината?

Фирмата която ми монтира душкабината преди две години ми иска 170лв.,което ми се струва много.

# 177
Според мен може да я демонтираш и изчистиш. Не ми изглежда повредена. И после пак да си я ползваш.

# 178
Счупена е. ☹️

# 179

Общи условия

Активация на акаунт