И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 297
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не сме гледали ТВ вчера, пуснахме Канал 1 пет минути преди 12. Изтеглих късмет по нашата част - нещо "бърбън, уиски" и не знам още какво, завършваше с "всичко ще ти е наред", ама си го забравих на гостито. Сигурно съм заспала към 5 сутринта, котчицата ни скочи в ръцете като се прибрахме и час и нещо седя гушната върху мене, след като си легнахме. Много се е притеснило горкото от фойерверките.
Адски ми е омотана главата, това е класика в жанра всяка година заради шампанското. Мъжът ми е станал отдавна и готви. Именик е днес. 😊

# 181
  • София
Честита Нова 2021 година, мили момичета! Толкова хубави пожелания прочетох тук, дано всички се сбъднат и след една година да погледнем с облекчение и радост назад! Нека е здрава година, дори и да не е приключила пандемията, поне да се вижда краят й и да се появи лечение! Нека да сме щастливи с най-близките си и да оценяме и най-малките неща , които имаме! Нека децата успешно завършат учебната година и намерят мястото си в новите класове! Нека!
Искам и да благодаря на всички вас, които намерих тук покрай НВОто! За нас то беше изключително успешно и то благодарение И на вашата помощ! Чувствам ви много близки и всеки път с голямо удоволствие влизам да прочета какво ново е станало. С някои момичета след 4 години отново ще борим НВО - Аманда и Гадамер се сещам със сигурност, но има и други наборчета 2011.
Та продължаваме напред! 😘😘😘
П. П. Снощи нашата котка един час се кри в пералнята заради гърмежите навън. А ние гледахме тв за фон, правихме сурвачка, малката беше сътворила томбола с гатанки, играхме хора и не усетихме кога се появиха Президентът и Новата година...

# 182
  • софия
Честити именици! С обич да си чуват името, да бъдат закриляни и всяко ново начало да им е хубаво и светло като днешния ден!

# 183
Живи и здрави да са всички именици!
Ред, честит да Редчо!

# 184
  • Между гори и планини
Честит празник на именниците!
Ние гледахме филми до около 11 и половина. После превключих на БНТ, да видя, какво толкова го хвали майка ми🙄
За втора година даваме на пубера да пие малко шампанско. После с баща му ходеха в полето да пускат фойерверки, доизпихме шампанското (с мъжа ми) на фона на концерта на Дий Пърпъл.
Днес - филми от 50те и торта, много торта! Времето е прекрасно, детето излезе с кучето. По някое време и аз ще разходя тортата ☺️

# 185
  • София
Хахаха, Биси! 😂
"Редчо" е велико просто.
Благодаря!

# 186
Честита Нова Година, момичета! Да е здрава и щастлива! Честито и на всички именници!

Аз принтирах късмети от интернет, почти без да ги чета, за да бъда изненадана и аз все пак. И снощи разчупваме питата и четиримата с късмети за почивки, пътувания...съответно ММ реши, че са само за пътувания късметите, но не са Simple Smile днес за закуска доизядохме питата и останалите късмети са други, явно ще се пътува !

Не съм гледала програмата снощи, телевизора беше пуснат за фон, но не съм се заглеждала много. Сега ще си върна да видя какво са давали! Simple Smile

Шампанско, ама ние взехме Бабълс, че ни е по-вкусно, пиха и в нас и децата. Изпиха си го с кеф Simple Smile

# 187
Честита нова 2021 година! Да сте здрави и щастливи вие и близките ви!
Снощи гледахме филм, пихме шампанско - и децата опитаха, но не го харесаха; обсъдихме ефекта от алкохола. За пръв път си бяхме само ние вкъщи, но беше хубаво.

# 188
  • София
За много години, момичета! Да е здрава, мирна и удовлетворяваща новата година!
Доня, ЧРД на патерици, страхотни сте с младежа!
Ред, честит празник и на вас, много да ви слуша именякът! И майка ми е именячка днес.
Ние с ММ не пием шампанско заради лоши спомени на младини и традиционно купуваме детско за НГ. Иначе друго всичко си пием Grinning
И ние въртяхме БНТ и Бтв, но първите ми досадиха, а ретроспекцията на Иван и Андрей много ни допадна. Хубаво е да си припомниш 20год. назад.
Кучето милото хич не му бе ОК с тези гърмежи. Едва излезе за 2 мин и после цяла вечер стиска. До миналата година не му правеше толкова впечатление,  а беше и по-малък, сега веднага се обръща да се прибира, като се гръмне.
Късметите ги теглихме тази сутрин, че снощи нямахме място и за баница. На ММ се падна да мие чиниите Satisfied , а моят така и не го открих. Снощи хубаво се шегувах  да оставим кора без късмет,но децата казаха, че ще е гадно и ето на. Внимавай какво си пожелаваш. ММ предложи да ми даде своя.No Mouth
На дребното се падна да следва мечтите си, точно каквото бих искала за него, а и той е пожелал да сложат този късмет, че двамата с брат му ги избираха. Съдбата си знае работата.

# 189
  • София
Честита нова година,форумски дружки! Да е здрава, спокойна и щастлива!
На мен ми се падна здравето от баницата .Щерката спа до късно и баща й  нацели  нейните късмети-любов и веселие с приятели,КАзах че ще се  карам с него... Simple Smile А детето по-късно навакса с късмет и забавления.Има нужда и й го желая от сърце.Снощи изкарахме една малко странна Нова година, но беше приятно.Дори я накарах да ми прави компания с някакъв ликьор, докато се опитвам да провокирам вкусовите си рецептори.
Денят е чудесен слънчев, а за мен това винаги е позитивизъм. НАдявам се и цялата година да е такава усмихната и ведра.

# 190
  • София
Честита Нова година  Simple Smile Нека е прекрасна, нека е плодотворна, нека е пълна с положителни емоции.
На мен ми се падна здравето, а на младежа - любовта. ММ си изтегли нова къща, с камин, двор и куче. Въобще, много точни тази година. За всеки, каквото му трябва Simple Smile Пийна си набора шампанско, не му хареса. Досега е пробвал само вино. Няма желание да пробва твърд алкохол, което е добре. Рано му е според мен,  но пък ако прояви желание,  няма да го спра. Дори предлагам, нека знае, че това не е нещо забранено. Винаги съм смятала, че забраненото привлича повече интереса.
Прекрасно  посрещнахме 2021. Даже набора игра с нас на хорото, доволна съм. Simple Smile

# 191
Явно не съм гледала БНТ, а нещо друго. Падна ми се от питката учение и нова любов, а на мойта -околосветско пътешествие за двама и аз се кандидатирах. Момата от сутринта се притеснява от класното по БЕЛ, което е в понеделник, но не е седнала да учи.

# 192
Виенската филхармония ме разтресе. Наревах се като ги гледах без публика. Ужасно емоционална съм станала.

# 193
  • София
За много години! 🥂🍀💕 Да е здрава и щастлива 2021! Да ни носи нужното спокойствие и сигурност! Амин! 🙏🕊
Честито на празнуващите имен ден, много здраве и късмет! 🥳🍀

# 194
  • Отвъд алеята зад шкафа

Стартирам НГ с едни 10 000 крачки катерене.

Общи условия

Активация на акаунт