И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 291
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
За много години, прекрасни! Щастлива Нова година на всички, удачно и най-вече присъствено образование на децата, които ни събраха тук.
А аз, в духа на темата изтеглих късмета с екскурзиите, дано!

# 166
Звънче, аз не съм сигурна дали пуснах БНТ или БНТ 4, защото при родителите ми програмите не са със същата подредба като нашите, но си имаше направо стари концерти. Изглеждаше ми като в моето детство с фъстъците и бананите само на Нова година. И този музикален фон. Иначе обичам стара музика. .

# 167
За много години! Нека 2021 ни донесе всичко, което 2020 ни взе!

Коментирали сте програмата на БНТ. Гледахме точно 20мин от прословутата им Щръклица, но сценаристите им са много лоши и декорите също. Едно наблъскано и камерата постоянно се върти.. Не разбрах и зщо бяха втикали  в студиото въртележка.
Успяха да ме издразнят и с качена та мома на тезгяха, на която момците надничаха под фустата, а тя мачкаше ябълки с цървулите...
Над 20г съм играла активно народни танци и смея да твърдя, че моите ръководители не биха допуснали подобна гавра с фолклора, костюмите и българското!
Но все пак остана в 2020. Сега е 2021, блеснало е слънце и отиваме на поход. Тийнът още спи, той беше на онлайн купон до около 5ч..Animal Crocodile

# 168
Честита Нова година! Да сме здрави и щастливи!

Ние снощи не стигнахме до тв, но кафето си го пия с шум и сега пуснах тв. По бнт я повтарят тая Щръклица. И на мен са ми тъпи смешките. Стори ми се, че Весела Михайлова беше една от жените в носия или се бъркам? А пък Ния се възмути защо сцената е с шарката на топката от филми на Пиксар Simple Smile))), даже ми я показа в Играта на играчките Simple Smile.

# 169
  • София
Честита 2021! Нека тревогите са по-малко и за цвят, за да оценим хубавините Simple Smile
Ние бяхме на мезета, сиренца и плодове. Играхме на едната настолна игра, която бе коледен подарък, днес наред е да пробваме другата, гледахме филми, зарята, отпуснахме на децата истинско шампанско, танцувахме с бенгалски огън. До БНТ стигнахме само, за да чуем края на словото на Радев. Баницата с късмети ще я правя днес.
И накрая, но не на последно място, честито на патерица на Доня Simple Smile

# 170
Момичета, здрава и щастлива да е новата година! Спокойствие, уют и топлина в дома и душите!

Честит имен ден на всички Васета! Бъдете здрави!

# 171
Около нас е пълно с дворни кучета, излезли навън..Реших да почна с тичане новата година, но направо ужас си изживях. Явно са се уплашили от пиратките и са прескочили оградите на къщите. И то големи и плашещи породи- сякаш две Кане Корсо видях. И стопаните спят, жив човек нямаше на улицата...

# 172
  • софия
Това, което е описала скаридка, не ми хареса - Щръклица (що за име?). Кич и гавра, декори от осемдесетте (няма да се хвърлят, я!). 50 г. лели се въртяха на въртележка. Брррр! В момента го повтарят за тези, които са го пропуснали 😬
Първа доза хейт за новата година ☕

Първият ми късмет от баницата беше, че ще отслабна и успокоена, сутринта похапнах пак - падна ми се нова кола и берекет.
Първият късмет на мрън беше "учение". Беше крайно разочарована, била го писала с надежда да не се падне на нея 😂
На половина се падна "хоумофис".
Само аз се оказах доволна от късмета си.

При нас още преди час щъкаха стопани с домашни любимци на разходка. Хубав ще е първият ден на годината. Дано е знак.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 09:27 от zvаnchе

# 173
  • Пловдив
Честита Нова година! Да сме живи и здрави, късметни, щаслтиви и нека е по-добра от 2020.
А вкъши снощи точно в 20 часа изпатка някакво трансформаторче, отговорно за нета и твто в къщи. Та, нямахме час и половина нито Интернет, нито телевизия. Дойдоха де, смениха го, та не стана катастрофа. После гледахме по бтв Нвогоишната програма, много ми хареса, С Иван И Андрей , пак беше с ретроспекция, имаше интересни попадения, припомни си многк неща, а отделно имаше  най-слушани песни на годината, само че изпълнявани в момента. Пяха доста певци, накрая Графа.
Весел ден на всички.

# 174
  • у дома
Ние гледахме бнт докато минаха изпълненията на момчето на Бети,после превключихме на бтв-установих,че Иван и Андрей с годините са станали по-поносими..

# 175
Помъдряват, не са вече малки Simple Smile
Аз мога да се похваля с прочетена и разказана на досадните родители книга на френски.
Светле, стискай палци за математиката, че там има силна съпротива да се почне.
Дребното ни сурвака с читанката:grinning: в едната ръка, за да си припомни пожеланията.

# 176
  • софия
По TV1 си пуснахме "Лунатици" на Фортисимо фамилия. Не сме ходили на него. Глътка свеж въздух е.

# 177
  • София
Ние си бяхме на филмова вечер и румсървиз в хотела. Персонала беше доволен, че имат поне една маса свободна в претъпканата механа.

# 178
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от дежурните! 😃
Ние сменяхме тв, не сме се задържали основно на някоя, но като че ли превес на БНТ. Вечерта мина в разговори, гледахме фойерверките от различни посоки - от града, от селата наоколо...Избрахме си късметчетата - и на двамата любов, но с различен текст 😃...Дежурството си върви спокойно, остана само 1/4 още...
Утрото е прекрасно тук - топло, слънчево, живописно - всички хълмове около мен са ясно очертани...Дано да е такова цялата оставаща зима..
Честито на всички именици ако има такива!

# 179
За много години, момичета! Все така хубаво да ни вървят темичките! Бъдете здрави!
Аз харесах програмата на канала, но може би заради детето не забелязах нито декорите, нито друго лошо. Синът ми беше с една от кокошките, после с тъпаните, играеше и в хората на Чакардъкова и Софи Маринова. Също и циганския танц. Момата на масата е много близка приятелка на сина ми. От малки танцуват заедно, а тя завърши хореографското. Но беше странно, че я качиха на масата. Мария, да, госпожа Михайлова беше. С младежа са към една школа, но различни състави.

Общи условия

Активация на акаунт