И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 298
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Хайде, за много години! Няма да редя желания, всичките сте ги изредили вече, сега остава само да се сбъднат.
Ние традиционно си легнахме в 12:30. Децата май са използвали момента да прекарат повече време във виртуалното пространство отколкото им е разрешено по принцип.
Нито кучето, нито котакът отразяват фойерверки и гърмежи. Може би не се чуват толкова силно при нас.
Покарахме колелета днес, за да открием годината и да се порадваме на слънцето.
Късмети ще теглим довечера като наобикаляме бабите
И да не забравя. Честито на именниците днес. Да са живи и здрави!

# 196
  • София
Gadamr,  прекрасно е там. Особено ако го качвате пеша от хотела:) В който има невероятни десерти Blush

# 197
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пеша качихме от селото, но не от нашето, а от съседното, което се вижда на снимката.

# 198
Добър ден и в първия ден от новата година. Simple Smile
Завъртяхме отново колелото и ето ни пак в началната точка... Живи и здрави да сме още дълги години да се стараем да разнообразяваме колелото на жвивота. Flowers Four Leaf Clover

Още два дни изтрезняване от празниците и от понеделник всичко отначало.
Седя, тука, над чашата си с уиски и гледам да намеря точната си психическа настройка за предстоящата година.

Честит имен ден на имениците! Здраве, щастие и усмивки!

# 199
  • София
За много години, скъпи дружки! Дано тази година е по-успешна от миналата! Пожелавам ви здраве и много сбъднати мечти! Да е жив и здрав г-н Ред, майката на Лиани и всички останали именици! Доня, жива и здрава да си и ти с малко закъснение. 
Искрено се надявам тази година от виртуално приятелството ни да стане реално и да успеем да се видим.

# 200
  • София
Някакви страхотно весели и остроумни неща измисляте днес. 😃
Много съм впечатлена.
На мене ми работи само една мозъчна клетка, явно се пада нещо дежурна.
Присъединявам се към пожеланията да успеем да си побъбрим наживо тази година. Много ще ми е драго. 😊

# 201
За много години! Много здраве, късмет и сбъднати желания.
Моята надежда е тази година да успеем поне частично да се върнем към естествения ход на живота. Пандемичният живот ме изтощи психически. Отваряне, затваряне, маски, ДО...пълен отврат.
Изминалата година ми беше отвратителна - загубих  важни за мен хора от болести много по-сериозни от Ковид. Професионално беше много трудно. И все още е. Но искрено се надявам и ми се иска да вярвам, че всяка  
гадост си има край и че това ще бъде скоро.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 21:41 от polly_g_bg

# 202
  • София
За много години, момичета! Пожелавам стандартна, скучна година, стига интересни времена!

Да са живи и здрави имениците!

# 203
  • София
Честита Нова година и от мен! Всички да са здрави, усмихнати и успешни! Christmas Tree Champagne
Нашето Чихи много се стресира снощи, започна се 20 мин. преди полунощ и после поне още час и половина се чуваха гърмежи. Ние сме на първи етаж и нищо не се вижда, за сметка на това се чува доста Dizzy Face Миналата година не бяхме тук, а го бяхме оставили, на майка ми и тя разказваше за стреса, който изживяло кученцето в наше отсъствие. Сега се повториха нещата. Имаше един съвет - да се пусне по-високо телевизор или фонов шум и така по-лесно да преодолеят внезапните шумове от гърмежите.
И на мен ми допадна ретроспекцията на Иван и Андрей снощи, припомних си доста неща, а и доразказах на децата, за които също беше интересно да узнаят повече за това, което се е случило в годината на тяхното раждане. От доста време не бяхме посрещали НГ у дома и сега ми беше интересно какво предлагат телевизиите, както и да се проявя като по-старателен кулинар Cake

# 204
  • sofia
Успешна и здрава 2021!🎄
     Нашето семейство поддържа изолация и по празниците, отчасти сме и изморени и почивните дни минават доста лежерно. За първи път имах възможност да изгледам над 10 коледни и новогодишни концерта, най- вече на Фестивалния симфоничен оркестър, които се излъчваха онлайн чрез НДК и някои стари концерти на Виенската филхармония в youtube. За майките на деца от ФЕГ в момента тече по БНТ 1 новогодишен концерт "Духът на Франция"😊 Българските концерти  всичките бяха тематични и съм влюбена в изданието     "Духът на Русия"🥰
   Иначе горещо препоръчвам и концерта на Хилда Казасян "Да послушаме кино" по БНТ 2. Върви с плодово вино, аз съм на боровинково😉

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 19:51 от googlish

# 205
  • Sofia
За много години и поздрави от морето 🤗

# 206
Честита Нова година!

Много усмивки и здраве!
Аз пожелавам на нас и децата скорошно завръщане на присъственото училище и на пълните с детски смях училищни дворове.

И аз съм на морето, но за съжаление на плажа има издигнати пясъчни насипи срещу свличане на ивицата. Не ми харесва така, гледката отива на кино.
Явно е някаква нова мода на бургаския концесионер. Чак реших, че е някаква антиковид мярка..🤣
Нас ни чакат класни след ваканцията и съм разпределила какво и как да се упражнява. Надявам се да се стегне с ученето, че не е във форма от известно време насам.

# 207
Честита 2021 година! Nature Sparkler Да е здрава, мирна, спокойна и да се върнем към нормален живот! Hands Pray
Честит имен ден на всички, които празнуват Васильовден!

Ние изкарахме една хубава вечер в тесен приятелски кръг.

Девойката отиде да празнува при две приятелки. Прибра се на обяд. Зае се да учи веднага. Rolling Eyes Не беше много обяснителна как са изкарали, но съм сигурна, че тази вечер й е донесла опит /няма да влизам в подробности/.

Заех се да си напиша поне три цели за тази година и да преследвам сбъдването им.Heartpulse

# 208
  • София
Честита 2021! Да изпълни желанията ни, та и отгоре!
Тази вечер гърмежите при нас продължават. Сигурно всеки ден ще е така докато отминат имените дни.
При нас предстоят класни и няколко проекта, но настроението не е за учене. Аз лично съм на скандинавско кино по HBO и чаша малиново шампанско.

# 209
  • София
Честита Нова година и от мен! Здраве и късмет желая на всички от сърце!

И ние сме си вкъщи, от години за първи път. Имахме нужда и от това. Тихо, лежерно, спокойно. Харесаха ми програмите и на трите национални телевизии.

Общи условия

Активация на акаунт