И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 301
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Наборът след малко по-малко от 2 месеца има рожден ден и току що си заяви желанието за подарък - японска вишна или сакура. Почвам да се образовам откъде може да се купи и как се отглежда, защото аз съм известна с неумението си да гледам цветя. Да видим как ще е с дърво.

# 211
Аз получих дърво, но ябълка Simple Smile

# 212
Наборът след малко по-малко от 2 месеца има рожден ден и току що си заяви желанието за подарък - японска вишна или сакура. Почвам да се образовам откъде може да се купи и как се отглежда, защото аз съм известна с неумението си да гледам цветя. Да видим как ще е с дърво.

Ох, green, напомни ми, че и нашия е рожденик към края на февруари Simple SmileНа 26. Вашия кога е? Нашия за такива екстравагантни подаръци не се сеща. Иска компютър на който да тръгне играта която си купи миналия месец Simple Smile ( Сегашния се оказа с недостатъчно нещо си...Simple Smile)

# 213
  • у дома
Моят рибок е на деня на числото пи-14 март-ако помните от миналата година това беше първия ден,когато затв0ориха заведенията-взела съм му и прибрала това
https://zora.bg/product/qp651020 -ще го използна най-вече за бръснене,че е левичар и на мен ми прилошава като го гледам как се бръсне с двете си леви ръце...Намален е в момента и се възползвах при едно ходене до Зора. Обаче при нас поне беше останала само 1 брой,казаха че след празниците пак ще заредят.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 01:48 от svetlaem

# 214
Има подобен тример на Филипс, нали си е с брада от повече от година Simple Smile Но е голяма мъка с бръсненето...не иска, харесвал се с брада...обикновено на ММ му писва и го хваща на 2-3 седмици и му я намаля иначе няма и да се сети набора Simple Smile То и аз мисля, че му отива, но изглежда много по-голям с брада, отколкото е!

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 11:02 от MollyBy

# 215
  • Между гори и планини
Аз имах познат от детинство, който правеше бонзаи, дори имаше сайт. На мен ми се струва трудна поддръжката, има много инструменти за правилно оформяне на корените и дръвчето. Но аз съм известна убийца на цветя, само мушкато оцелява при мен.
Иначе японска вишна - от разсадник. Но дръвчета се захващат най лесно есента, като опадат листата. Пролетта също става преди за се раззеленят, но лятото трябва редовно поливане, да укрепнат корените.
Моя Пубер едва ли скоро ще се бръсне. Брат му на тая възраст вече беше обучен от мъжа ми. Набора до скоро и косми на подмишниците нямаше, сега има 2-3 полупрозрачни косъма. На коса го докарва . Взел е гените на русата рода от зад океана.

# 216
Добро утро!
Светле, много са добри тези тримери. Добър избор. И моя младеж има тример на Филипс, от 3000 серия. Тя е по-малкия и по стар брат на вашия. Взех го по препоръка на племенника, и младежа се справя отлично сам. За баткото бяхме купили от класическите самобръсначки, с три ротационни ножа, но той започна да се бръсне на по-голяма възраст, в 10 клас, я тези са още малки Simple Smile
Филипс имат и още един вариант на тример, с формата на обикновените самобръсначки, ръчните. За тях, племенника ми каза, че много скубят и я хвърлил в кофата още първия път.

Грийн, много хубав подарък си е избрал младежа! Впечатляващ! Трябва да потърсите в някой разсадник. На тези дървета им понася нашия климат, много добре се развиват. Наблюдавам 50 дървета в двора на една фирма в Дружба, вече 10. година много добре се развиват. Много са красиви, като цъфнат. Като кадели са Simple Smile Има и много в парковете. Ще се справите с отглеждането. Мисля, че съм виждала и в сайтовете да продават.

# 217
При нас положението с косата става доста обрасло. Не е ходил от месеци на фризьор. Записах му час за вторник , дано даде поне няколко сантиметра да подстрижат.

За окосмяване по тялото - нямам представа. По лицето има съвсем лек мъх, рано му е за бръснене.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 08:32 от Amanda.D

# 218
  • София
Младежът е роден на 25 февруари. Като го гледам в близката година няма да има нужда от инструменти за бръснене, но е добре да знам препоръки...
Иначе и на мен ми хареса идеята му за подарък. Намерих различни дървета по големина, ще изберем нещо подходящо.

# 219
Аманда, много му отива тази прическа на детето, не намалявайте много! И при нас е още много далече бръсненето.
Честита Нова година! Много здрава, мирна и успешна да е за всички!

# 220
Наборката смяташе, че училището започва на 6ти и беше неприятно изненадана, че е по-рано. Освен това и учителката по пиано каза, че ще имат уроци от понеделник. И двамата свирят - тя вече 8 години, той - 13. Тя не свири обаче по собствено желание Simple Smile .

# 221
Бети, не е ли вече голяма, за да прави нещо не по желание? С малките вероятно това е нормален подход, но 14 годишно да свири не по желание, не е ли обречена кауза и загуба на време?

# 222
  • Между гори и планини
Ах, добро утро момичета! Днес ще бъде чудесен , топъл и слънчев ден.
Моя хубостник предаде всичко което трябваше да направи през ваканцията, но учителката по математика го затрупа с нови задачи от всички раздели. Днес и утре ще решава. Хич не искам ваканцията да свършва... Почти нищо от набелязаните неща не свършихме... Как пак ще влезем в ритъм, че и класни по математика и български ще се правят 🙄

# 223
  • у дома

За окосмяване по тялото - нямам представа. По лицето има съвсем лек мъх, рано му е за бръснене.
То и моето по бузите няма нужда,но бакенбардите му растат много бързо и отдолу брадата също...
Баткото ни също започта кпая на лятото преди 10 кл.
А иначе моето не се е подстригвало от 10 септември-обаче има гъста и къдрава коса,но пак си е за подстръгване де,въпреки че заради къдриците не личи дължината.Мрази да ходи на фризьор,защото все го подстригвали по-късо от това,което искал...

# 224
Мария, вероятно си права. Може би ще е последната година за нея. На баткото, който също не изгаряше от желание да свири, вече 2-3 години предлагам да се откаже, не той не иска. Сега му харесва да ходи. Свири главно филмова музика. Не свири много вкъщи, но са си близки с учителката. Случвало се е дори да нямат урок, а просто да си говорят.

Общи условия

Активация на акаунт