И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 302
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
И аз не искам да свършва, за нищо не стигна тая ваканция.
Постоянно водя борба между това да ги карам да учат и да ги стимулирам да излизат навън. И все съм неудовлетворена, че не са си научили. Не става и двете...
Вчера стояхме цял ден навън по къс ръкав. Не помня такъв първи януари
Светле, твоите момчета са по- латино тип. Много са готини!

# 226
  • Между гори и планини
Моя е подстригван последно декември 2019 🤣 После дойде локдауна и нямаше как. Имаше период в който косата му нямаше никаква форма, но сега порасна и е добре. Не дава да я подстригваме. Ако му пречи да пише или чете, слага една диадема , или го връзвам на конска опашка от скоро. Ама само ние го виждаме така. И аз не искам да му режем косата, толкова е хубава. Има златни нишки, а лятото си става на кичури. Като малък също беше дългокосо, отрязахме косата като започна да се къпе сам, за да може да я мие хубаво. Ще я пуска дълга, само от училището да не се карат и някой ден ще я дари.

# 227
  • София
Моят още не се бръсне, брада няма, но мустачки заформя и вече подпитваше. Казах му, че тук баща му трябва да го обучава Simple Smile , той пък рече че му било рано. Като гледам и малкият вече има мъх над горната устна, на 11г 😳 Скоро моя приятелка ми сподели, че дъщеричката й, на 6г, има болки в гърдичките и я води на лекар. Предпубертетно състояние било, аз доста се изненадах. Много рано им почват промените...
Наборът има 5 по БЕЛ на класното, аз съм меко казано шокирана. Или изискванията й хич не са високи, или просто и другите не са писали много. И то не е само до размера на текста, а и съдържанието... Не го подценявам, но наистина не знам как ги изкарва тези оценки досега по този предмет, в старото училище също.

# 228
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Подхванали сте темата за косите - тъкмо вчера казах на набора днес да използва да отиде на фризьор, нашата прическа е отстрани 2 или 3 номер а отгоре му е дълга до брадичката, вързва в на кокче на тила или мадамите му плетат разновидности на рибена плитка/и. Вкъщи я носи зад ушите, точно като къса черта до брадичката му е. Искам да я оформи отстрани, че е порастнала и да намали дължината с 1 пръст, смешен ми е вече с такава дължина. Цветът му е тъмно рус, на лято му става на кичури с много светло русо...
Мъх, сравнително тъмен, има над горна устна, няколко косъма под мишниците..Определено по видима част на тялото и лицето не е за махане на космите, дори и по краката са слаби още..Аз много мразя космясали мъже по тялото, всеячески ще се боря като почнат сериозно да му излизат, да му се прави кола маска, за интимната област не спирам да мърморя да ги маха - дали, не знам.....Лицето му е с бебешка кожа още, никаква пъпчица няма, нито черни точки. Само по върха на носа му излиза чат-пат голяма червена гнойна пъпка, веднага я изстисквам (първоначално мажех само с едно като лекарство, което ми дадоха от аптеката, но гнойта се втвърдяваше и реално пъпката си стоеше много дълго време, а при изстискване веднага заздравява).
Нищо не е учил за понеделник. На дневен ред е да си продаде старото колело 😃 и да се опитваме да смъкнем цената на "новото"

# 229
  • Между гори и планини
Като подхванахме темата за косата, да ви кажа че моята коса избухна в последните 6 месеца от шампоана и балсама Здраве с хинин. Толкова бързо растяща, лъскава и сгъстена коса съм имала само като бях бременна. Последните години я поддържах къса и силно филирана. Сега имам нови кичури и поне една педя от лятото до сега.

Пия едно кафе на двора и отивам на разходка.

# 230
Шампоан на "Здраве" взех за осмокласника, защото ми каза, че му е писнало да ползва неподходящи за неговата коса. Моите били "за коса, боядисвана по шест пъти на ден"Grinning  Аз купувам винаги за суха коса, а техните не са сухи.

# 231
  • Между гори и планини
Гледай 6 месеца разлика. Не правя реклама, не ми плащат 🤣

Иначе моя се мие с Хед енд шолдърс. И с моя се е мил и косата веднага става чудна.

# 232
Еха! Страхотна е!  И косата, и ти:heart:
На детето взех с хума. Ще пробваме и този с хинин

# 233
И аз ще пробвам това Здраве (много ми пада косата напоследък). Доня, звънни им да ти пратят кашонче безплатно, щото вече две клиентки осигури с лекота Simple Smile

# 234
  • Между гори и планини
Две кашончета, че във фб се фукам 🤣
Не съм имала толкова хубава коса от години! Преди 10г мъжът ми претърпя инцидент и косата ми почти до кръста, просто умря. От стрес изсъхна като слама за 2 месеца . Тогава постепенно я постригах, и понеже е чуплива фризьорката я филира и всеки ден я сушах със сешоар. Преди 2 години бях тип ала гарсон, много къса. Като растеше, ставаше прозрачна, толкова филирана. Как да не се радвам сега.

# 235
За много години, дами!
С пожелания за една прекрасна година, здрава, спокойна и пълна с пътешествия по света и у нас!
Доня, на патерица, честит рожден ден! Щастлива да си!
Честито и на вчерашните именици, а днес на Сиска! Flowers Rose

Ние вчера и днес го ударихме на разходки в  околността, времето е прекрасно.
Разходихме се до Кръвеник, до Валевци - там има едно готино място - бар Бедуин. На едно от най-живописните места по поречието на река Росица. Ходихме и до Батошево и манастира. Днес до Старо Стефаново.
Изобщо отдавна имахме нужда да обикаляме из селата.

Извинете, но май на мобилната версия няма опцията "скрит текст" Flushed

По темата с косите и шампоаните - аз съм с доста къса коса от години. Честото подстригване я поддържа здрава и лъскава Grinning

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 16:34 от Дикси

# 236
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дикси, ние сме в Старо Стефаново, но днес ходихме до Ловеч.

# 237
Дикси, много е красиво.
Ние се върнахме преди малко от разходка покрай реката и на полето. Много тъжно ми стана, пълно е с боклуци. Не мога да повярвам, че има такива хора.. Съсипали са прекрасните места. Навсякъде има битови отпадъци, строителни материали.  Правят ремонти и изхвърлят на полето. Около реката също е станало ужасно.

# 238
  • Някъде в Европа...
Шампоаните:
И аз съм с дълга, права, гъста коса, не я боядисвам още, на 5-6 седмици мажа с шампоан-оцветител доза в корените..Никога не съм използвала някакви по-особени продукти.Определено смятам, че косата е до ген..Съблюдавам да я мия само 1 път седмично...Единствено, когато правех драстични диети, започваше да ми пада...
Преди време ползвах редовно хининова вода, но след няколко месечна употреба косата започна да се омазнява..спрях я..
От около година се мия само с различните разновидности на турските шампоани с чесън - Биоблас, Гарлиг (мисля така беше -кафевите шишета), запасявам се като отида в Турция. Изключително съм доволна, косъмът ми става още по-твърд..ако е в период на косопад, го спира...И другият продукт е някаква маска, без да съблюдавам марки (в момента маслинова), вместо балсам, още докато съм в банята...Когато не мога да я среша, ползвам един продукт на Нивея- розовата, с пулверизатор..Това е...и съм много доволна..
Но определено смятам, че косата е до ген - който я има, я има; който я няма - няма как да я докара до първата група с козметика...

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 17:31 от AIR

# 239
  • Между гори и планини
Аз понякога като направя домашна майонеза с яйце от моите кокошки, мажа и седя около час. После също става много хубава косата, но мирише на яйце 😏
С хининовия шампоан, не ми се омазнява, от миене всеки ден, сега мия на около 3-4 дни, не я суша със сешоар повече и гледам да не я мъча. И аз не съм се боядисвала никога.

Общи условия

Активация на акаунт