И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 306
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
😀Мария, колко си права!

# 256
  • Някъде в Европа...
А пък да ви кажа - чудех се какво да гледаме с набора, че да му хареса и на него...Взех да премислям какви филми съм харесвала аз като тийн и се сетих за Опасен ум с Мишел Пфайфър...сещате ли се? 😉..Е, сега го гледаме и той се кефи много (пък и е поучителен, де)

# 257
  • Между гори и планини
Ние пък гледахме Шрек и си умирахме от смях 🤣 Има анимации които много обичам. Плаках на Макуин светкавицата, можете ли да си представите 🙄 И на играта на играчките плаках.

# 258
  • София
Имам чувството, че изгледахме почти целия Джеймс Бонд. Епизодите от 60-те са много смешни. 😁
Вашите деца писаха ли резюмета по чуждоезиковите книги?
Дъщеря ми е на финалната права (явно работата ще се довърши утре), дотук са 10 страници в Word, стандартно форматиране, и ще се напишат още поне 2-3 за финалните глави. Не мога да преценя дали това е малко, добре или много.

# 259
Презентация прави моя
10на слайда май е направил

# 260
Ния писа на 1984 на Оруел, това й беше домашното от школата. Но имаше зададен брой думи, който спази (най-накрая се понаучи). Не помня колко думи беше, не искам да я прекъсвам сега да я питам, че прави някаква презентация по фе, но беше нещо малко като брой (примерно 300).

# 261
Моят има РД утре,не знам кога ще я представя Joy но доколкото разбрах, няма да я предава понеделник... което е добре и дано е вярно

# 262
  • София
Ами то тези две седмици не остана време за нищо.
Два дни почивка, после празници и гости, празници и гости; радост от подаръци, малко излизания, малко ски, и взе, че дойде Нова година. На 1-ви пак гости, после дружно дремахме цял ден... Ужас. Ако знаете колко неща смятах и аз, че ще успея да свърша тези дни, а се получи НИ-ЩО. Също така мислех, че ще ни стане скучно по някое време, и това не се състоя.
Ама пък идеално си отспах, отпочинала съм, и въобще съм много доволна, нищо, че от много години насам за първи път не пътувахме никъде.

# 263
  • софия
Мрънкалото вчера седни да учи и веднага придоби мууд. Цял ден не й видяхме очите, по едно време се жалваше, че задачите по математика били ужасно много. Как няма да са много, като от 19.12. не е пипнала нищо! Сега дочита книгата и трябва да пише и за нея. Естествено се е събудила в мууд. Нещо се разбираха да се виждат, но според мен няма да успеят.
И аз като ред мислех, че кой знае колко работи ще свърша. Всеки път преди почивка дните ми изглеждат достатъчно  и всеки път не стигат, и почти нищо не съм свършила. Абе, тя работата не е заек да избяга 😁
Но пък с готвенето съм отличничка - проготвях толкова, колкото да не се налага да дояждаме. Дори без хляб останахме и вчера правих, а днес боб чорба ще правя.

Добро утро ☕

# 264
Happy, да ти е жив и здрав рожденикът! Късметът да e  с него, и да е винаги happy🙂

Звънче, не знам , аз ли бавно гоня работата, тя ли бързо бяга, ама нещо в последните дни не можем да се срещнем с нея. Аз и не съм настоятелна, де.

Добро да е утрото☕

# 265
За същото се ядосвам в момента. Непопълнени работни листове, нерешен сборник. Само по два раздела го бях накарала да решава преди контролните и там има решени задачи от А група.  Как се учи математика без решаване? Не им ли искат някакви домашни?
Остави математиката за последния ден, но е невъзможно наваксването.
Хепи, да ти е живо и здраво детето! Да му е забавно!

# 266
  • софия
Хепи, честит рожденик! Лесно да случва мечтите си, доволен от изборите си, да ти е жив и здрав 🎈

# 267
  • София
И аз съм доволна, че всичко готвено от Бъдни вечер насам се изяде. Новогодишната баница много се хареса и сега ще правя пак.
Наборът само по японски писа някакви йероглифи, май и снимки качва по проекта им със снимките е в padlet. А какви планове имаше за учене, но май са били по-скоро мои тези планове, а не негови...

# 268
Благодаря ви!
Успешна да е годината за всички и много сбъднати мечти Wink
Чакам го да стане, да празнуваме и да се прибираме Simple Smile
Колкото е учил, толкова Hug Днес празнува, а от утре ...ех, от утре отново сме на въртележката

# 269
  • у дома
Весел празник на набора,Хепи!Да е жив и здрав и да постига мечтите си!

При нас вали и е някокво смръщено небето,детето каза,че небето плаче,защото свършва ваканцията...

Общи условия

Активация на акаунт