Професионални серии за коса 144

• 52 247
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Магнолия, преди няколко месеца и аз открих забравена точно тази серия в една от къщите, из които снова. Но със сигурност е на повече от 5 години и не посмях да ползвам. Помня, че преди бях с отлични впечатления от нея..

Дами, имам въпрос. Поръчах няколко възстановяващи ампули на Лалга за проба. Нямам протеинов Ш и смятам да ползвам след ДПШ. Удачно ли е да третирам косата с тези ампули в миенето преди боядисване или упражнението се обезмисля?

# 721
Може ли да помоля някоя от вас, ако си е купувала ампулите Денсифик от Нотино, да ми каже доволна ли е. В смисъл има ли порастнала нова коса. Преди години ги ползвах и косата ми се сгъсти много. Бях ги купила от салон, но сега те са затворени. Ще бъда много благодарна.

# 722
Дами, имам въпрос. Поръчах няколко възстановяващи ампули на Лалга за проба. Нямам протеинов Ш и смятам да ползвам след ДПШ. Удачно ли е да третирам косата с тези ампули в миенето преди боядисване или упражнението се обезмисля?

Даже ефекта би бил супер според мен след ДПШ! Аз всякакви ампули и терапии най-вече след дпш.

# 723
Магнолия и на мен ми се счупи капачката на термото на Екстеншънист. След първоначалната "истерия" че продуктът ще ми отиде на кино и няма да мога да си го ползвам, успях да му прогодя една капачка от мини парфюмите на Avon. Сложих отдолу и малко памуче за всеки случай.
Скрит текст:

# 724
И друг път сме се смяли колко са калпави капачките на тези термици - аз си бях намерила една от маска за лице и една от паста за зъби, които ставаха. А някой си я беше залепил!

# 725
Може ли да помоля някоя от вас, ако си е купувала ампулите Денсифик от Нотино, да ми каже доволна ли е. В смисъл има ли порастнала нова коса. Преди години ги ползвах и косата ми се сгъсти много. Бях ги купила от салон, но сега те са затворени. Ще бъда много благодарна.
И аз много им се чудих, особено когато бяха - 20% в beautymall. Запази ли се ефектът при теб след употребата на ампулите? Аз също целя сгъстяване.

# 726
Запази се, да. Но това беше преди 5 години. Сега от лятото имам косопад, който малко подцених.

# 727
Поръчах шампоан Дисциплин от нотино, и искам да ви питам той с каква маска се ползва?
Имам Терапист и joico хидратиращата balm.
А също си взех и доза от преуош на Loreal този в голямото шише. Той с протеин или с хидратация се ползва?

# 728
Като се спомена сгъстяване, та да попитам за отзиви за Серум за сгъстяване на коса Kerastase Densifique. Четох някъде коментар, че омазнявал косата. Но, по ми е интересно дали може да доведе до сгъстяване на косата, както ампулите.

# 729
Възстановяващата терапия на Алфапарф сваля ли боя?

# 730
Здравейте Simple Smile Може ли да ми препоръчате протеинова маска и нещо за сухи и накъсващи се крайща. Скоро я постригах косата ми  доста и все едно не съм я постригвала.С чуплива коса съм.Напоследък забелязвам,че се омазнява по-бързо в корените,а краищата ми са сухи и се заплитат.. Не мога да попадна и на хубав  стилизант,който да прави косата ми на отделни масури,без на другият ден да съм като кошница 😁.Какво ли не пробвах. Сега съм с една пяна за коса ,горе долу по-добре е ,но 😁. Не знам прехидратирана ли е ,каква е 😁 ,но не мога да я понасям.Не я боядисвам и не я изправям от години.
  Ползвах  до скоро https://millies.ie/products/alfaparf-semi-di-lino-moisture-nutritive-mask.  и т.н На Lakme TopTen и гелчето за къдрици.Marakesh също 🤷🏽♀.   Благодаря предварително.

# 731
Здравейте. Не съм ползвала до сега професионални продукти за коса , а имам желание. Спряла съм се на няколко грижи за косата, като ще опиша каква е моята, с надежда да ми препоръчате кой от тях би бил подходящ, тъй като нямам още опит и не знам какво да избера .
Косата ми е естествено права, дълга, нормална.  Последно е боядисвана август 2020 година, като нямам особени поражения от боядисването. Беше за кратко. Имам цъфтежи , които се появяват, колкото и да взимам връхчета и последния 1 см от дължината. Косата ми е мека, фина, тънка.  До сега от по-висок клас грижа за коса съм ползвала на Доори .Тези продукти харесах:
CHI Royal Pearl Complex
CHI Luxury Black Seed
CHI Keratin Silk Infusion
CHI Deep Brilliance
BioSilk Silk Therapy Original Lite
BioSilk Silk Therapy Coconut Oil
Благодаря за отделеното време.
За мека, фина, тънка коса (и моята е такава) от горните съм ползвала и харесвам тези:
BioSilk Silk Therapy Original Lite
CHI Royal Pearl Complex

Вместо CHI Keratin Silk Infusion (имам я) аз лично предпочитам обикновената CHI Silk Infusion, Но тя е и със по-специфичен и остър мирис от Кератиновата, та е малко лично предпочитание - аз самата много го харесвам (острия и мъжкия)

# 732
Agent, много ти благодаря за полезното мнение. Ще ми е в помощ, особено, след като имаме и сходни по вид коси. Ще го имам предвид при поръчка Hug Flowers Hibiscus

# 733
И аз много им се чудих, особено когато бяха - 20% в beautymall. Запази ли се ефектът при теб след употребата на ампулите? Аз също целя сгъстяване.

Аз съм купувала от златна рибка и арлен, а последната ми кутия е от нотино. В опаковките и аромата няма никаква разлика. За ефект не мога да съдя, тъй като ползвам новата кутия едва от 2 седмици.
Предишни години съм имала добри резултати, които се задържат. Като цяло съм доволна от тях и винаги, когато ги открия на добри цени се запасявам с 1-2 опаковки Simple Smile

# 734
Здравейте,
Преди да реша да си купя Mi amante потърсих във форума, но не открих много мнения като цяло. До момента съм използвала кремовете на Лореал, но честно казано този вече ми е любим (Mi amante). За аромата също както някои са поделили не съм съгласна, че можв да се определи като луксозен. По-скоро мирише свежо. Но косата ми е копринено мека и загладена (без крем имам хвърчащи кичурчета около ушите, които от влагата стават кошмарни). Като цяло ми харесва доста крема. Взех си и ампулите. След като ги пробвам ще споделя мнение и за тях.
А любим продукт категорично ми е олиото (терапия) на Marrocan oil. Обожавам го! Не ми е утежнявало никога, а аромата ми е най-любим ☺ Надявам се да бъда полезна на някого.
Относно маска за коса обаче не мога да си намеря такава, която да ми върши работа понеже косата ми е на руси кичури, които никоя маска с отмиване не може да подхрани достатъчно (пробвани - Loreal professional Repair всички варианти, Liss ultime, Marrocan oil, Elseve други масови марки  дори), Davines също. Единствено терапиите на Davines мога да кажа, че подхранват 1 идея повече.

Общи условия

Активация на акаунт