Издразних се адски...

• 13 726
  • 208
  •   1
Отговори
# 120
Каси, според мен най-добре ще е да не ходиш на сватбата. Каквато и да е, както и да изглежда по принцип, тя ще е булка, ще е нагласена, всички ще й правят комплименти... изобщо не е сигурно, че ще се почувстваш добре на тази сватба... даже е по-вероятно да се почувстваш още по-зле.

Ти най-добре познаваш съпруга си! Хвани го довечера, погледни го в очите и го попитай дали можеш да му вярваш. Каквото и да ти отговори, ти ще усетиш истината. Ако мислиш, че можеш да му имаш доверие, пусни го да отиде на сватбата. Кажи му, че нямаш нищо против да отиде, щом той те е уверил, че няма нищо между тях и няма и да има. Покажи му доверието си.

Знам, че никак няма да ти е лесно, но според мен това е най-правилното решение. Ако направиш сцена и не го пуснеш, за него ти ще си безпричинно ревнива и ще стане по-зле. Ако му спретнеш нещо, той ще усети и ще стане по-зле. Нека види, че му вярваш! Нека види колко много го обичаш и какво си готова да направиш за него. В противен случай ти ще си тази, която го е спряла от сватбата на една добра негова приятелка. Остави го сам самичък да вземе решение и не го наказвай после, ако неговото решение не ти допада.
Пак ти казвам - ти познаваш най-добре мъжа си и най-добре знаеш колко е склонен да те лъже. Има такова нещо като добро приятелство между мъж и жена. Вероятността и във вашия случай да е така е 50 %.

Успех, Каси! Пожелавам ти това "чудо" да е само за три дни и след това заедно с мъжа ти да се смеете на историята!

# 121
Извинявай, че се натрапвам, но има още нещо.
Отиването на сватбата може да се окаже плюс - съпругът ти с очите си ще види как тя изрича любовна клетва за вярност към друг. Така картинката вече няма да е "ти - съпругът ти - тя", а "ти - съпругът ти - тя - нейният съпруг". Хубаво е мъж ти да види другия мъж и да осъзнае, че тя вече е семейна жена Peace

# 122
Хей, недей така.
Аз също понякога много ревнувам и даже дигнах страхотен скандал на приятеля си наскоро, защото му се обади бившата му приятелка. После се замислих, че аз имам повече приятели мъже, отколкото жени, просто защото предпочитам да общувам с мъже. С бившия ми приятел (с който ходихме 12 години) сме страхотни приятели. С него си пием кафе, бира и т.н. Чуваме се непрекъснато. Аз познавам жена му, той познава приятеля ми. Понякога излизаме заедно, но когато трябва да си поговоря с него или той има път към нас излизаме само двамата, в повечето случаи с количката. Даже наскоро докато ние си пиехме бира в "Халбите" с детето сегашния ми приятел, който е баща на маймуната  си пиеше кафе в "Джимис" с 2 девойки, с които заедно тренират, за да ги закара след това. Така че не се притеснявай, много мъже и жени са просто приятели. Ти никога ли не си излизала с колега или познат на кафе? А и наистина след като не те е излъгал явно няма нещо притеснително.
ако някога го хванеш в лъжа тогава е проблем.

# 123
  • Be realistic - plan for a miracle.
А и наистина след като не те е излъгал явно няма нещо притеснително.
ако някога го хванеш в лъжа тогава е проблем.

Именно.

# 124
Наистина те чака труден момент /с ходенето му на сватба/, но 1. - ти не можеш да промениш събитията, без да пострадаш и 2. - не е препоръчително да си губиш неделята в терзания. Щом той е решил да ходи на сватбата - нека. А може би, точно там ще осъзнае, че е постъпил тъпо. А като планираш един приятен за теб и детето /децата/ ден - ИЗВЪН къщи, може и с приятели, не само ще ти бъде по-лесно, но и ще го накараш да осъзнае, че светът не се движи около "неговата сватба" и че вие, неговото семейство, можете да запълните деня с ваши си забавления. Все пак, нека не сме излишно черногледи - много по-вероятно е твоят мъж да си е само твой и да те обича, но да "го е ударила сачмата" /да ти връща за ревността, да прави на инат, да се чувства поласкан от вниманието на друга жена и тн .... вероятности/. Нека видиш дали в този ден, без теб, ще се чувства на мястото си.

# 125
И " да го гледам как се докаросва , как си глади ризата и се парфюмира ", защото аз не бих му приготвила дрехите , ако съм му ядосана , предполагам и ти , Каси ?
Ето това ще ми е по-гадното на мен , не че са се виждали и бъбрили на кафе .
Каси , а какво направи с училището ?

# 126
Чак сега виждам темата, ама случая при мен беше същия. Идентична ситуация. И знаеш ли, каси, как се оправиха нещата? След сума ти сърденици, караници, ревове и какви ли още не драми в началото на връзката ни, нещата се оправиха от самосебе си. Явно някои неща трябва да се доизживеят и тогава йм минава на мъжете. Твоята роля тук е да показваш, че не е редно да има такива срещи между тях, но ти това вече си го направила.

Друго, което искам да ти кажа, е, че ти и само ти си познаваш мъжа. Тука сума ти теории за възможни и невъзможни неща се изписаха,  но само ти си знаеш какво имаш в джоба. Не си вкарвай филми сама, мисли трезво и, както някой беше казал по-назад, прекаленото доверие води до анархия. Всяко нещо да си има граници, и доверието, и контрола.

За сватбата - мъжът ти ще разбере, че не е редно да ходи, камо ли сам. Ти обаче му "помогни" да стигне до истината, щото, както каза Зъхи, мъжете са ...какво беше там...елементарни и понякога трудно схващат очевидните за нас неща. Успех ти пожелавам и дано се наредят нещата...знам колко е гадно и неприятно...

# 127
Надявах се да не отворя темата никога повече, за съжаление ми е толкова криво, че не ми остава друго освен да споделя и ако е възможна да не отнеса хиляди упреци. Отива човека утре на сватба,сам... Това подозирах,че ще стане, надявах се обаче да се държи достойно и поне да ми го каже предварително. През последните две седмици въпросната сватба беше доста често споменавана в разговорите ни и коментара от негова страна бе, че нито е получил покана, нито го е поканила. До преди малко, когато тя му звънна и чух изречението " Какво става? Как си се разбрал с другите ?! " Е, ясно ми стана, че е бил наясно че ще ходи много отдавна.Заболя ме ама в последно време все гадости ми се случват и това ли трябва да преглътна, егати простотията Cry

# 128
.

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 19:15 от kati_v

# 129
Е, Каси верно ли без теб ще отиде? Shocked  Не те ли покани поне ?  Confused

# 130
Ами бих казала вдигни му поне кръвното утре, но при положение, че и ти ще се ядосваш - по-добре си прекарай деня хубаво без него Peace

# 131
# 132
     T.e. излъгал те е? И те е лъгал в продължение на две седмици? Ако е така, аз лично нямам думи.

# 133
Аз също,много ми е обидно.Повече ми е обидно, заради премълчаването му, а не заради скапаната сватба.

# 134
  • на кой му пука, майна
Rolling Eyes
Много кофти  Sad

Общи условия

Активация на акаунт