Постоянни коментари от типа "това дете защо не се усмихва, какво не му е наред?" ; "Той все намръщен, направо ужасен човек" ; "той защо не спи в количката, какво не му е наред, всички други деца спят"
Това са дребни неща ,но са напълно достатъчни аз да не искам да се занимавам с нея. Като прочета тук някоя свекърва да обяснява, че те снахите едва ли не виновни ,а свекървите нищо не били направили.. айде, айде. И преди да родя е имало безброй тъпи коментари, но хич не я слушах. Ама вече ,ща не ща, трябва да я виждам и започва доста да ме дразни. Винаги нещо е направила свекървата, за да получава такова отношение от снахата. Още преди да се оженим стана панаира. Тя ми звъни за някакви глупости ,говори ми 30мин по телефона и накрая възпитано 5 пъти и казвам, че трябва да затварям, защото баща ми ме чака пред блока зимно време на улицата... А тя продължава да говори и не млъква и накрая просто казах "виж кво, затварям ти, чао" и готово.. мъжа ми се прибира след 2 часа ядосан, майка му му се обадила, ПЛАКАЛА, аз съм и крещяла, тряснала съм телефона.. иди обяснявай, само дето аз имам запис на разговорите и му пуснах и той чу.. звънна й и вдигна скандал защо лъже.. тя може да не го помни, ама аз помня какви интрижки дроби.. е за това свека не я харесвам .. та ако някоя тук свекърва си мисли, че тя нищо не е направила 100% е в голяма грешка 🤣
Преди години така правех с една муфтаджийка, която само ми пушеше цигарите - криех част от пакета. Да видиш как се научи да си купува цигари сама.