От доста време чета тук и никога не съм смятала, че имам чак такива сериозни оплаквания ,за да пиша. Обаче стана тема за това, как те свекървите нищо лошо не били правили, а снахите не ги харесвали и били предубедени без причина 🙄 та по този повод реших да пиша.. защото тук има явно доста свекърви.. понякога едни ей такива дребни неща карат снахите да не ги харесват, а после се чудят. Тя една ръка сама не пляска. Трябва си уважение и към младите, не става иначе работата еднопосочно. Никой не решава ей така да не те харесва 😉
С това завърши и първоначалния ми пост. И като цяло, въпросния пост е написан с надсмиване на проблемите ми, а не толкова със самонавиване и нерви.
То е ясно ,че все ще се изтърпим с жената.. пък, ако толкоз не се търпим, мъжа ми ще води детето при нея да се виждат и проблема ми е решен.
Как са хранени, как са къпани, че са израсли живи и здрави... Честно, като дават забранени храни свекървите, няма да гледат внуче и готово. Ще му се радват в присъствието на родителите му. Голяма трагедия...