Звездни компромати - Януари'21

• 318 418
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен ми хареса концертът на Дийп Пърпъл със симфоничния оркестър по БНТ. Много му се накефих.

# 61
Е,Хачо Бояджиев какви новогодишни програми правеше -казва дядо ми😊
По БНТ си беше баш хачобояджиевска програма - кич, халтура, плосък сценарий и декори от осемдесетте. После видях, че Комиците имат дейно участие и нещата се изясниха.

Честита 2021! Дано бъде нормална.
Комиците не са ли в БТВ?
И честита нова година! Нека ни донесе повече хармония и позитивизъм, защото 2020 точно накрая ме цапардоса с всички сили и я изпращам с невероятна радост!

# 62
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова Година!

Харесахме предаването на Иван и Андрей. Знакови песни, Филева бе страхотна. Хубаво, че не се споменаваха много политически събития, трябваше да е развлекателно. Харесах полата на Дони Simple Smile

# 63
Аз сега изгледах 2020 чао, чао!
Хем ме развесели, хем ми се доплака ..... тази година, живот и здраве правя 40, все едно си гледах една част от живота на лента.

# 64
Не ми е проблем, че Стораро са ги поканили в БТВ. Проблем ми е, че не се справиха с пеенето. Ето Анелия пя си жената, песента не е бесен кючек. А Папи Ханс и той горкия едвам пее.

# 65
Благодаря за темата и Честита нова година на всички!

Началото на темата ме впечатли. Не знаех, че толкова много знаменитости са в алкохолния бизнес. Чак ми се прииска да си сипя едно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Новогодишни програми не си причиняваме от години. Цялата импотентност на сценаристи и пишман звезди, събрани в 2 часа. Не, мерси.

# 66
Бернардини

Скрит текст:

# 67
Бернардини

Скрит текст:
Коя е?Нищо не ми излиза в Гугъл

# 68
  • Пловдив
Новогодишните програми толкова ми харесаха, че заспах в 10.

# 69
  • Варна
Благодаря за темата! Здраве и повечко спокойствие през 2021!

По повод на новогодишните програми... още от преди демокрацията помня, че започна едно разочарование и всяка следваща ТВ програма беше по-зле от предишната. Като гледам тенденцията се запазва.
Тази година от всичките телевизии най-добре бяха БНТ, въпреки, че на "Щръклицата" ми се доплака- толкова смотано подобие на старите програми....

# 70
Същинска Гуркова на младини...
Бернардини

Скрит текст:

# 71
Бернардини

Скрит текст:
Коя е?Нищо не ми излиза в Гугъл

Арина Бернардини се казва Simple Smile

# 72
Аз съм в потрес от т. нар. новогодишни програми....: Есил Дюран сънувала, че е заразена, тази Александра дето в предишната тема се обсъждаше 50 страници, била отслабнала по време на карантината, на кой му пука?!?
Тия от Иван и Андрей като се строиха четиримцата облечени в черно, Боже!!!

# 73
  • Sofia
Е.Минчев
Скрит текст:
Ванчето
Скрит текст:

# 74
Нели Рангелова и кривите огледала
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт