Звездни компромати - Януари'21

• 318 478
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 75
Щом вече кадрите на Планета са ни звездите в национален ефир, значи смятайте каква е степента на деградация в страната.

# 76
Тъкмо щях да кажа, че тази година имаше и плюс от пандемията- не посрещнахме новата година с концерт на Планета

# 77
  • Sofia
Мис Баба-Дони Василева/Чачова/ е хванала в изневяра кмета в навечерието на НГ,бил във връзка с няколко...тя го сподели преди 2-3ч в фб

# 78
Снимките на лелка Ваня хич не си отговарят. На първа снимка Клои Кардашиян, на втората бай Ваньо на лифта. Joy

# 79
Евгени Минчев с фешън ботушки Stuck Out Tongue Winking Eye
Ваня Ч. изглежда що годе прилично на картичката, но знаем, че не е реално. Интересно защо на всяка втора снимка е в разкрач, това ли е новата тренди поза?
А Нелчето Р. с поличка на гимназистка, колко мило Grinning

# 80
Не всеки по-млад любовник изневерява. Wink
Джейсън Момоа дали изневерява на Лиса Бонет? Или Арън Тейлър-Джонсън на баба си Сам? А може и да изневеряват, но поне не се е разчуло. Wink Сега нашия селски тарикат да видим какво ще прави? Добре е направила, че му е пуснала чатовете. Напълно заслужено.

# 81
  • España
За новогодишните програми , както казваше един приятел : “всяка година гледам и си викам - “Е, по- тъпа не може да има”! И всяка следваща се убеждавам, че може!”

# 82
Тая Стрелча егати кметовете има
 Кой от кой по похотлив.

# 83
Клинт Истууд и  Арнолд Шварценегер:
Скрит текст:

# 84
  • На морето!
Дайте линк, скрийншот на тази новогодишна драма 😄

# 85
Дайте линк, скрийншот на тази новогодишна драма 😄

https://www.facebook.com/dony.vasileva

# 86
Драмата е в развяването на чаршафите, а не в изневярата. Аз не бих побликувала чат на мъжа ми с любовницата във Фейса.

# 87
Аз съм била на нейното място и не съм развяла нищо, но я разбирам. Тя е имала брак с този човек, вярвала му е, според мен е права да покаже на всички какъв смотаняк е.

# 88
Само да не размисли и си го прибере. Тогава положението ще изглежда още по зле.

# 89
А аз влизам да кажа, че българския филм "Завръщането" ми хареса - лек и свеж. 🤭😎

Дано бързо да се съвземе Дони.

Общи условия

Активация на акаунт