Звездни компромати - Януари'21

• 318 498
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А аз влизам да кажа, че българския филм "Завръщането" ми хареса - лек и свеж. 🤭😎

Дано бързо да се съвземе Дони.
Половин Стрелча тази нощ няма да спи в опит да разгадаят събеседниците в чатовете.😬 Много грозна история, но снимките са грешка.

"Завръщане" и на мен ми хареса, с изключение на Ники и мамин Сашко.

# 91
Мъчих и аз всички филми на Ники, че и на кино водих всички вкъщи. Днес ме оставиха сама да си го гледам, то пък му се получило, най-после ми хареса негов филм.

# 92
Добре е публикувала чатовете. Който е мишка и мами по такъв начин, си го заслужава. От чатовете май се разбира, че и жените май изневеряват с кмета на половинки?
А този неграмотник е толкова тъп, че дори не е загрял, че в стария му телефон месинджъра му е синхронизиран. Grinning

# 93
Аз пък си мислех, че ролята на повярвала си звезда от сериал му лепна много добре на Сашко Joy
И на мен ми хареса филма, започна малко вяло, но се оказа готин.

# 94
Хубав филм. Лек. Башо нахакал родата вътре ама нищо, като няма бюджет , така е. Но това искра Донова да е гадже на Сашко изглеждаше странно. А те били на почти една възраст...  И Диляна Попова да се задява с Бойко Кръстанов изглеждаше странно.
Но не е лош. На фона на предните бози, си беше изненада!

# 95
  • София
Аз пък си мислех, че ролята на повярвала си звезда от сериал му лепна много добре на Сашко Joy
И на мен ми хареса филма, започна малко вяло, но се оказа готин.
Вярно, че си е за него писана ролята 😂 просто вътрешно ме дразни Сашко, сигурно заради напористата му мама.
Коя му е родата на Башо?

# 96
Дъщерята във филма си е дъщеря му. Сестра му се появи. Гаджето му играе....гаджето му Wink

# 97
  • Sofia
Щерката и любовницата

# 98
Писах, писах и ми се затри всичко! Пууу!

За много години, ще се изкажа по- подробно утре Simple Smile

Кактусче, брилянтно оформление, както винаги❤🌺

# 99
Диляна Попова е много красива - фина, нежна, грациозна... една от най-хубавите българки за мен Simple Smile
Филма го гледах отгоре-отгоре (докато си оформях едни нещица на лаптопа). Не ме впечатли честно казано.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 00:57 от Аркадия

# 100
Дъщерята във филма си е дъщеря му. Сестра му се появи. Гаджето му играе....гаджето му Wink
А другата му дъщеря игра дъщеря му като по-малка (когато бяха свидетели на сцената с изневеряващата майка). Видях я в надписите.

Хареса ми как игра голямата щерка.

# 101
Странни зъби има гаджето на Башар. Ясно е, че са правени, но защо трябва да са толкова... порцеланови? От километри личи, че са неестествено бели. Вече никой ли не се опитва да докара естественост, естетичност?

# 102
  • София
Не съм гледала филма, но това да набуташ половината ти рода във филма, ме губи тотално. Какъв е шансът пък всичките те да са даровити актьори? Брех, да му се не види

# 103
  • София
За много години. Първият пост е много интересен. Текилата на Скалата ще е много готин подарък, розетата бих опитала.
Нели Рангелова не знам защо се облича толкова нелепо за възрастта си.
Това с изневерите е отвратително. Такива мъже защо изобщо се женят, не разбирам. Явно е, че целта не е общо дете.

# 104
  • Пловдив
Благодаря за темата!

Бих добавила още няколко звездни производители на вино.

Първият ми спомен беше за Жерар Депардио

Скрит текст:

Бернар Магре и Жерар Депардийо, освен че са съсобственици на много лозя, не само във Франция, но и по света, реализират общия си проект с вина носещи подписа на Депардийо. Актьорът има доста дълъг опит в бизнеса - ценител на вината е от години, а за него думата "прекалено" не съществува: носят се легенди за колосалните количества алкохол, които умее да поглъща.
Жерар се запалва още през 1989 година, когато купува "Chateau de Tigne" – изба с история от 13 век. Актьорът притежава огромна колекция от бутилирано вино, произведено от лозята му край река Лоара, а в замъка му са складирани стотици литри. Всяка година от винарните му излизат 250 000 бутилки.

След това попаднах и на Стинг

Скрит текст:

Cтинг и cъпpyгaтa мy Tpyди Cтaйлъp имaт coбcтвeнo лoзe нa 45 минyти южнo oт Флopeнция, ĸъдeтo пpoизвeждaт opгaничнo и „биoдинaмичнo” винo. 900-aĸpoвoтo имeниe ce нapичa Іl Раlаgіо, имa вилa oт 16-и вeĸ и бaceйн, 12 aĸpa зeлeнчyĸoви гpaдини, ĸoшepи c oĸoлo 800 пчeлни ceмeйcтвa, мacлинoви дpъвчeтa и няĸoлĸo мaлĸи eзepцa. Πeвeцът ĸpъщaвa винaтa cи нa cвoи гoлeми xитoвe. Πъpвoтo пpoизвeдeнo винo ce нapичa "Ѕіѕtеr Мооn," дpyгo пъĸ нocи имeтo "Whеn Wе Dаnсе".

Доналд Тръмп

Скрит текст:

Ако има нещо хубаво с името на Тръмп, това е виното му, казват познавачите за начинанията на милиардера, вече президент на САЩ. Макар че той се опита да наложи и водка на пазара.
Името на Доналд Тръмп е навсякъде още преди да стане президент. Небостъргачи „Тръмп тауър”, казина, хотели, авиокомпания и т. н. Сред забележителните неща, които носят името му, са и водка „Тръмп” и вината от винарната „Тръмп” във Вирджиния – най-големите лозя на Източното крайбрежие на САЩ.

Никита Михалков

Скрит текст:

Известният руски актьор и режисьор Никита Михалков остави киното и се ориентира към винарския бизнес, предаде ИТАР-ТАСС.Руснакът обяви, че е започнал производство на собствена марка италианско вино.

В интервю за руските медии Михалков разкри, че виното ще носи името "12", както се казва и един от най-култовите му филми, който получи "Златен лъв" през 2007 г.

67-годишният режисьор обяви, че вече е готова първата партида каберне-совиьон, което ще бъде предлагането по руските магазини и ресторанти още тази година.

Кристоф Ламбер

Скрит текст:

Кристоф Ламберт – все пак е французин, значи любител на хубавата храна и вино. Може ли да бъде заподозрян в правене на вино? Може и още как? Той е направил изискан избор с вино от долината на Рона Les Garrigues de Eric Beaumard et Christophe Lambert, Cotes-du-Rhône.  Цената започва от  10 евро – доста демократично.

Карол Буке

Скрит текст:

Карол Буке се увлича се по виното по време на връзката и с Жерар Депардийо. Романсът им приключва, но нейната любов към виното остава. Материализира се с имение на Пантелери, остров южно от Сицилия. Произвежда десертни вина от разновидност на александрийски мускат. Най-известното вино е Sangue d’Oro за около 70 евро бутилката. Доста високо се цели.

Сам Нийл

Скрит текст:

За него това не е просто модно увлечение, а наследство и семеен бизнес. Предците му са притежавали компанията Neill and Co, един от най-крупните винопроизводители в Нова Зеландия. Така че, Нийл има на какво са се опре. Имението му се казва Two Paddocks, и отглежда пино ноар, совиньон блан и ризлинг.  Имат блог с много свежо чувство за хумор.

Кайл Маклоклън

Скрит текст:

Агент Купър от „Туин Пийкс”, е партньор с винопроизводителя Ерик Дънам в производството на марката Pursued by Bear в Walla Walla, окръг Вашингтон. Двамата с партньора му правят Каберне Совиньон, а тяхно вино от реколта 2005 г. е получило рейтинг 91 от сайта Wine Spectator.

Клиф Ричардс

Скрит текст:

Той  притежава имението  Adega Do Cantor   в южна Португалия. Придобива го през 1997, а през 1999 го обновява и засажда нови сортове, предимно сира и арагонес. Първите бутилки се появяват на пазара през 2000 година. Клиф ги нарича нов живот и нова вълна – Vida Nova и Onda Nova. Може би, ознаменувайки нов етап в живота си. Въпреки, че продажбите на виното му са гарантирани от многобройните почитателки, той се стреми да прави добро вино. Неговото Adega do Cantor Vida Nova Rose 2009 получава златен медал на MUNDUS VINI 2010. Не е зле за вина с цени 10 – 15 долара, нали?

Общи условия

Активация на акаунт