Звездни компромати - Януари'21

• 318 602
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Аз до колкото подразбрах това са чатове не само с една..Дони споменава, че си е писал с няколко едновременно...Тази с 30год брак не мисля ,че би била тази със закъснението...Ако има нещо,то ще да е от някоя по-млада 🤔

# 166
  • Великобритания
Лана Дел Рей, не знам какво и се случва , но не е на добре

# 167
  • Варна
Аз до колкото подразбрах това са чатове не само с една..Дони споменава, че си е писал с няколко едновременно...Тази с 30год брак не мисля ,че би била тази със закъснението...Ако има нещо,то ще да е от някоя по-млада 🤔
Tя е със закъснението.
Мен ме е яд, че такива хора ни управляват... Joy

# 168
Тоци, Лилиту и Деска са хванали Малдивския чартър за НГ явно на куп.

# 169
Все си мисля че и при Тоца ме е баш цветя и рози , както е на снимките.
Някакси мъжът ѝ ми прилича на мъжът на баба Дони

# 170
  • софия
Тоцито има проблем с избора, но то при толкУз красУтЪ кое да не харесаш. Всеки кадър е мастър пис.
Скрит текст:

# 171
  • Бургас
С този триъгълник мис Баба,кмет на Стрелча и ЛюбовтЪ все едно гледам продължението на "Столичани в повече"
Няма такава излагация от трите ъгъла на тъпоъгълника!

# 172
Памперс ли виждам? Най-русият и най-първородният не се ли е справил вече с това?

# 173
Каква бременност при любовницата? Тя не е ли 60+?

# 174
Е, стига с този триъгълник! Къде е чата, къде е снимката на новата любима? Дадохте някакъв линк към фейса, но имайте милост към тези без фейс!

Съпругът на Тоца много ме радва! Баш такъв и трябва на огромната претенция за тЕло и фигура. А мамин златен на 2г с памперс.....Ей затова не трябва да се размахва пръст, ама тя си е куха хралупа!

# 175
Най-рус вече съвсем отпадна от описанието.
На таткото ми прилича Бестчо. Simple Smile

# 176
Мен ще ме е страх да ходя на Малдивите..де да знам кой ще ми изскочи из зад палмата 😂
Ако искам толкова БГ ще ходя на Черно море..
Златка като черна п***а
Скрит текст:

# 177
  • София
Леле, на какво е заприличала Златка... а беше хубаво ефектно момиче, имала съм много контакти с нея на живо. Жалко.

# 178
Ваня Червенкова, май наистина има някакви проблеми с личността.Някъде четох, че била завела над 60 дела и все по съдилищата виси имала и над 4-5 срещу Вулева,всичките ги губела ,но продължавала Joy.Искала и да съди някой,който и написал в инстаграм,че ползва много фотошоп.Ако е вярно ,това си е чиста лудост.Вярно е,жълтурите прекаляват понякога със статиите си,но само с това да се занимаваш лично на мен в един момент ще ми писне и ще ги оставя каквото си искат да пишат.

# 179
  • Sofia
Преди дни някой беше написал под снимка на В.Ч.в фб или инстаграм да спре да се удължава и тя пише,че на ЛС ще се разберат...

Общи условия

Активация на акаунт