Звездни компромати - Януари'21

• 318 600
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 180
Наборки Червенкови Sweat Smile

# 181
Лана Дел Рей, не знам какво и се случва , но не е на добре

Тя по принцип спортува с тежести и сега при карантината фитнес залите били затворили. Не е имала възможност да се поддържа и му отпуснала края. Аз й се чудя при такова състояние нейното, все би било лесно да си направи домашен фитнес. Явно не намира мотивация у дома.

# 182
Аз до колкото подразбрах това са чатове не само с една..Дони споменава, че си е писал с няколко едновременно...Тази с 30год брак не мисля ,че би била тази със закъснението...Ако има нещо,то ще да е от някоя по-млада 🤔
Tя е със закъснението.
Мен ме е яд, че такива хора ни управляват... Joy

Е, може и в критическата да навлиза жената. Но наистина не останах с впечалението, че кметчето е много отдадено на свалките, колкото и да са били участничките в чата, и че е мислил за раздяла с Донито. Тя голям хакер обаче - снима екрана на телефона с друг телефон.

# 183
Ванчето е като онези гномчета с шапките. Smile

# 184
Ванчето е 20 годишна, 50 килограмова мацка. 😂

# 185
Във фантазиите си. Smile

# 186
Много постни тези чатове, очаквах някакви големи пикантерии, докато четях коментарите. Особено от негова страна хич не виждам ентусиазъм.

Какви затворени фитнеси, Джей Ло-то се сбъркаха да я снимат все излизаща от фитнес с нелепите клинчета. Лана само си търси оправдания.

# 187
Момичета,внимавайте! Ванчето ще се разбере с вас на лично съобщение Joy

# 188
Тя да не си губи времето с фотошоп и съобщения ами да постигне това тяло, което си рисува.

# 189
На каката скулите нарисувани по-големи от коленете. Фотошоп ли е да го опишеш.

# 190
  • Viena
София Джамджиева страшно се е изложила на Нова Година. Почерпена доста е била в ефир.Аз гледах малко, потресаващо е просто.

# 191
Тримесечното сладурче на Ники Минаж. Нея хич не я харесвам.
Скрит текст:

# 192
София Джамджиева такава реклама направи на Фен тв, че трябва да й предложат работа като водеща.

# 193
А тя не е ли?
Много фиркана беше.

# 194
Беше пияна на мотика, пълен цирк. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт