Звездни компромати - Януари'21

• 318 697
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 300
Кен лий на френски Wink Joy

# 301
Мисис баба Дони и кмета:
Скрит текст:
Съобщенията на Казанова и възлюбената вече са в ''ефира'':
Скрит текст:

# 302
https://www.youtube.com/watch?v=F4tHL8reNCs

Това е песничката, която пеят Преслава и Паола. Grinning

# 303
  • София
Някакво инфо за г-жа Президентшата? Липсва ми в общественото пространство.

И по-добре.

# 304
Раева като от '96та.
Брадичката на Валериева е при акъла й - няма я.

Включвам се с един компромант, но пък не чак толкова звезден.

Нашумялата покрай Х фактор Невена Пейкова, се оказва, че била доста гнусно-безскрупулна измамница:

Харесвах миксовете, които прави и пуска. Потресена съм от чутото.
Това е отвратително! Брей, каква измамница била тази Невена Пейкова..., помня я в Екс Фактор, изглеждаше свястно момиче. Харесвах песента й "Да избягаме", със Стивън Ачикор.
Сега дали ще остане някой да иска да работи с нея?

# 305
Джейн Сеймур-1978г.
Скрит текст:

София Лорен
Скрит текст:

# 306
Раева като от '96та.

Нашумялата покрай Х фактор Невена Пейкова, се оказва, че била доста гнусно-безскрупулна измамница:

Това е отвратително! Брей, каква измамница била тази Невена Пейкова..., помня я в Екс Фактор, изглеждаше свястно момиче. Харесвах песента й "Да избягаме", със Стивън Ачикор.
Тази новина е от една година поне.

# 307
Раева като от '96та.

# 308
Може ли някой да разкаже накратко за Невена Пейкова?

# 309
Аз искам да знам диетата на Преслава.Такава пухкавелка беше,изведнъж стана клечка.Дори и след раждането се върна бързо във форма,а е предразположена към трупане на килограми.Не е от най-спортуващите,а такива крака направи за кратко време.
Каква е тази вълшебна отвара дето е пие?

# 310
Мисис баба Дони и кмета:
Скрит текст:
Съобщенията на Казанова и възлюбената вече са в ''ефира'':
Скрит текст:

Ех, тоз латино любовник. Smile Може ли любовницата ти да изглежда по-зле от жена ти? Или си търси по-богати и влиятелни баби. И "мъжете" се изхитриха. Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 01:40 от ~Carolina~

# 311
Друга работеща диета, освен глад, не знам да има. Вероятно почти не пипва въглехидрати Преслава, кара на салати и малко месо. Предполагам само, а и е казвала, че алкохол не пие.
Аз за Невена Пейкова чак сега разбирам, а и никъде не съм срещала информацията, дори и тук в темата.

# 312
Аз искам да знам диетата на Преслава.Такава пухкавелка беше,изведнъж стана клечка.Дори и след раждането се върна бързо във форма,а е предразположена към трупане на килограми.Не е от най-спортуващите,а такива крака направи за кратко време.
Каква е тази вълшебна отвара дето е пие?
Не яде.
Помня един Нов фолк, който се мотаеше из офиса, от зората на кариерата ѝ, първото ѝ появяване като Преслава, някъде извън София беше. Пика на вечерта - снимка как ѝ мерят бюста с шивашки метър, защото бил естествен и едиколкоси сантиметра.
Преслава - пищна, едра мома, здрави гигантски прасци. Сега няма нищо общо.
Жалко че не го запазихме тоя брой а тя сигурно го е анихилирала от лицето на земята

# 313
Клиповете й с Милко стоят. Smile

# 314
На мен до ден днешен ми е интересно,как свали толкова кила и продължава да ги поддържа.Това само с глад не става,аз имам нейния тип фигура от пълният и период и отпусна ли се малко, много бързо качвам килограми.А тя дори и по време на бременността изглеждаше чудесно.
И аз съм гласувала,но такива крака солети никога не съм докарвала.

Общи условия

Активация на акаунт