Звездни компромати - Януари'21

• 318 809
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 345

Ванчето днес пусна нова фотосесия, пак е с червените ботушки и червената шапка.

Скрит текст:

# 346
Изключително гнусни са първите две снимки.

# 347
И според мен става с глад- Цветелина Грахич и мн други от дебели стават чируз, друг е въпроса, че тук не говорим за нормални хора с нормални навици и мислене, а за хора с психични проблеми, за които външния вид е всичко- цигари, кафета, наркотици, алкохол, то не ще ти се свие стомаха ами не знам. Те са и млади, организма компенсира и са здрави (за сега). Гущеровица да не би да качи по време на бременността? Тя милата не да гладува, според мен и вода няма да пие ако трябва.

# 348
Само с лечебен глад и без ходене на фитнес,как се стяга кожата на бедрата,корем,ръце,без стрии и останалите екстри?
На 50+ да се разчекваш,ми гротескно ужасяващо е.

# 349
С глад, с глад. Сещам се за няколко такива познати. Едната я гледах всеки ден как кълве като птичка. На младини и тя беше по-пищна, а сега от години е клечка и гладува, защото мъжът й я гони да не напълнее и грам. Дори като беше бременна не напълня, а гладуваше. Даже е колабирала.
Той - някакви говедо, сравнително известен и с много кинти. Тя като Преслава, но не може да пее.

# 350
някакво вино ли рекламира?
тотална липса на вкус
грам естетика няма в тези снимки, какво цели да покаже и кой й ги прави?!

# 351
Джуджанка защо се прави на 20-годишна не знам. Smile Явно се чувства добре в главата си като си разглежда "хубавите" снимки.

# 352
На такива гладуващи после бебетата им плащат цената за глупостта като стоят в кувьози. Просто нямам думи за малоумщината на тези пластмасови киборги.

# 353
И на мен ми е прекалена тази мания жените да са слаби на всяка цена. Натискът от света на модата е огромен, а като добавим и манталитета по нашите географски ширини, става страшно. Жената да е вечно млада, вечно слаба, вечно наконтена, перфектна майка, домакиня, работеща за голяма заплата и скромна. За да не се комплексира мъжът до нея.

Да, разбира се, умереността в храненето и движението/спорта никой не ги отрича, но и люшкането в другата крайност не е по-малко вредно. Има природно слаби жени, има и такива, които просто трябва да приемат, че не са манекенки и балерини и това не ги прави грозни и по-малко жени. Ако не си с достатъчно силен характер, за да отстояваш себе си, като нищо ще си съсипеш здравето.

# 354
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Раева като от '96та.
Брадичката на Валериева е при акъла й - няма я.

Включвам се с един компромант, но пък не чак толкова звезден.

Нашумялата покрай Х фактор Невена Пейкова, се оказва, че била доста гнусно-безскрупулна измамница:

Харесвах миксовете, които прави и пуска. Потресена съм от чутото.
Това е отвратително! Брей, каква измамница била тази Невена Пейкова..., помня я в Екс Фактор, изглеждаше свястно момиче. Харесвах песента й "Да избягаме", със Стивън Ачикор.
Сега дали ще остане някой да иска да работи с нея?
Тази новина е от една година поне.
Именно. А дори не се е разчуло.

Може ли някой да разкаже накратко за Невена Пейкова?
=>
Скрит текст:
Партнира си с момчето от клипа - правят аранжименти и намират текстове и ги продават на хора от фолк гилдията. Разбра ли се да делят печалбата на половина. Всичко вървяло супер, имали реализирани 4-5 проекта ( което не е малко за начинаещи), момчето е в чужбина и тя трябвало да му праща неговата част от парите.
При първите 3 проекта е казвала, че му е изпратила превод, но явно се е загубил. Той не се усъмнил, че тя лъже... в крайна сметка, ако човек ти е приятел е доста нелепо да лъже и то за нещо, което лесно би се доказало.
Той поискал някаква бележка от банката, за да си търси превода, но тя казала, че я е изхвърлила, а отказват да й дадат нова. При следващия уж превод, му пратила попълнена бележка без подпис и печат. На него вече му светнала лампата. А за последния проект му е казала, че изпълнителя е помолил за финансова отсрочка, защото майка му е починала и трябвало да изчакат малко, за да им плати. Въпросният Пресли изчакал 3-4 месееца и писал на изпълнителя, обаче певецът му писал, че си е платил на Невена, още ноември. Невена се обадила на изпълнителя и да замаже положението, казала, че този Пресли се  объркал. ... Буквално го прави на глупак и злепоставя пред хора от гилдията. Той като си дошъл в Бг се видели на кафе и тя си признала, че е постъпвала така, защото неин близък имал финансова нужда, а на нея парите са й били в ръцете и тя какво да направи... това решила. Което за мен е пълно измиване на ръце, реално тя го е мамила съвсем нагло и съзнато... Отврат.

Имам наблюдения над Преслава от самото й начало ( не лични, а като фен ).
За мен тя е отслабнала първоначално с носна диета  - рязко и бързо. Точно след раздялата с Асен. Даже като гостуваше в "Горещо" , Венета я пита, дали употребява и дали е правила аборт от него. Разбира се и за двете отрече.
После, може да е спряла и да яде.
Не е била дебела, но си беше закръглена в областта на корма, ръцете, гърдите й бяха големи и провиснали. Краката й винаги са били в контекста на кострукцията й слаби.
А за сегашния мъж, нямам идея дали й се подиграва, но в началото тооолкова влюбено я гледаше, че личеше и за обикновенния човек колко е хлътнал. Павел като беше гадже на Златка, искаше да стане от нея човек. Беше я насочил да се занимава с частен бизнес, сватбена агенция имаше за малък период от време. Така, че може да има нещо свестно и той, въпреки визията му на примат.

Пример за човек който е отслабнал много и то с режим в храненето, за мен е Руслан Мъйнов.
Беше стикрно 1 година на "Зоната" и е свалил доста и не е провиснал или нещо такова. А за спорт не е имал и време. Браво за постигнатия резултат. Той винаги е споделял, че обича да си похапва, явно е проявил и воля.

Едитвам, тъй като мнението ми е последно, а искам да попитам - някой знае ли какво стана с обещанието на Кубрат за дарението на половината от печалбата ?
Навсякъде срещам, че е изкоментирал, че е дарявал, дарява и ще дарява, но не можел да оправи света, което ми звучи като " много искам, ама нямам желание " .

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 05:10 от Летящ Кактус

# 355
От певиците Камелия е казвала, че гладуват с Цветин и всеки понеделник са на воден пост. Те си спазват житен режим и някакви лунни цикли, в които се пречистват. Двамата си били мотивация един на друг, иначе не издържала. При нея изглежда здравословно.

# 356
  • София
Камелия никога не е била дебела. Има голяма разлика да си предразположен към трупане на кг, да проявиш воля да свалиш и задържиш новите и в това само да поддържаш фигурата си, особено с напредване на възрастта. Не, че и второто не е проява на воля, но смятам, че се иска доста здрава психика, за да не си  въртеш сваленото и да го направиш здравословно. И за мен Руслан Мъйнов е примерв това отношение.

# 357
  • София
Парис Хилтън с гаджето
Скрит текст:
Роби Уилямс
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Матю и Камила
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Мария Бакалова
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Камила и Шон
Скрит текст:
Хю Грант
Скрит текст:

# 358
Парис и Роби - нещо никакво съчетание на цветовете Grinning

Бийбърова ми заприлича малко на Сара Джесика Паркър на младини на тази снимка.

Матю изглежда много щастлив с Камила Simple Smile

Риана май е понапълняла.

Коледната/новогодишна рокля на Кайли и отива, за разлика от аутфита на Гуен, който е без коментар.

Джей Ло твърде често е в анцузи, може да им стане рекламно лице Grinning

Ефектна снимка на Лили Джеймс, но изглежда малко изненадана на нея.

А Хю Грант колко е остарял..., но остарява нормално, изглежда добре.

# 359
Гледайки снимките се замислих, че в Америка също си имат аналог на Ни Ло и баджанаците. Хейли Болдуин/Бийбър заряза Шон Мендес заради настоящия си съпруг, а пък те двамата пуснаха обща песен през декември. Grin

Общи условия

Активация на акаунт