Звездни компромати - Януари'21

• 318 869
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 355
Абе ужасна е направо. Много е била грозна преди всички пластики и се е обличала много евтино, преди всички хирурзи и стилисти да я очовечат. Спокойно, няма я вече, не че и като беше "на фронта" нещо зависеше от нея.

# 2 356
Коментар за рекламата на Николета, Михайлов и Божинов."Бившият бие дузпа на бившия,който сега е настоящ,но и бивш на бившата на бившия 😂😂😂 true story😂😂😂"
Скрит текст:

Ето ги и звездите, Joy

# 2 357
  • София
Да, той Тръмп защото е толкова малоумен, че да стане жертва на "перфектно подготвена кампания", заради която да се ожени за Мелания ...

# 2 358
  • Варна
филм по арте франс тв за Мелания.
Сексуален продукт на една камара мъже, които са  я използвали за секс снимки и своят бизнес, докато един от тях я запознава с Тръмп. Тези мъже са провели една перфектна кампания да я омъжат за милиардера Тръмп. Просто бизнес.
https://www.arte.tv/fr/videos/089127-000-A/melania-trump-cet-obs … zetEh96HsWJm-JgdI
във видеото се коментират козметичните й операции, само ходилата на краката й не са коригирани. Тя е с тотално сменена физиономия.
Еха... перфектен план, перфектно изпълнение.. Не просто жена на милионер, но и първа дама..
Може да напише книга" Как от грозна секс играчка, станах жена на милиардер и президент на САЩ."
Тази камара мъже какво ли са спечелили от успеха й.

# 2 359
За Алекс - загубената работа ( Игри на Волята) е преди пандемията, а цитата от статитята има за цел да покаже нелоялнтото поведение не работодателите. Не е проблема в това че си е загубила работата, не е проблема в това че са я сменили, а начина по който са го направили. Има някаква предистория.

# 2 360
Николета на тези снимки в новата реклама състарена ми изглежда, някак няма свеж вид.

# 2 361
Да, той Тръмп защото е толкова малоумен, че да стане жертва на "перфектно подготвена кампания", заради която да се ожени за Мелания ...

Все си мисля, че Тръмп е видял нещо повече в Мелания и за това я е избрал за свой другар до края..
Достатъчно кукли-жени е имал, за да може да прецени.

# 2 362
Честно казано и аз бих я сменила Алекс като водеща. Игри на волята има развлекателна цел. Някак си е трудно да ти е забавно, когато всеки път гледаш лицето на човек, на когото цяла България съчувства за преживяната загуба. Знам че звучи безчувствено, но бизнеса си е бизнес. Само че не бих я обиждала, разбира се. Защото не е нито дебела, нито грозна.

# 2 363
Николета на тези снимки в новата реклама състарена ми изглежда, някак няма свеж вид.

Скрит текст:

Заприличала е на Алисия.

# 2 364

Що, останали сте с впечатление, че е много умен и начетен ли?

# 2 365
  • София
Е, баш малоумен не е. Така се става милиардер ...

# 2 366
Мелания и преди корекциите е била красива, нежна и с момичешка красота, което е видно от снимките на 16 години. Хайде всички, които пишат тук и изглеждат перфектно на 16 г. - да си публикуват снимките. А за силикона в бюста - процентът на жени със силикон у нас не е малък, а и бързо нараства, съдейки от написаното по темите.
Винаги съм се чудила - когато се каже за някого, че не е "чак толкова красив", това някакво голямо лично удоволствие ли носи? И точно колко трябва да бъдеш красив?
За мен лично тя е симпатична и стилна жена, която се справи много добре с ролята си не само на съпруга на президента, все пак тя не е американка по рождение. Това, което може тя, вероятно аз не го мога.

# 2 367
https://www.facebook.com/1511312709152951/photos/a.1511797659104 … 2939660119651529/

Брей, Калина Паскалева може да бъде и с нормална прическа!!!!

# 2 368
  • София
Калина Паскалева сама беше написала под свой пост в инстаграм, че се подлага на студено къдрене. Мислех си, че вече само бабите ползват услугите на къдрина. Това къдрене беше на мода преди 30+ години.

# 2 369
Аз не вярвам за силикон в бюста, просто е останал по-едър след раждането на сина им.
Днес прочетох, че сватбата на Ивана Тръмп с някакъв италиянски предприемач се е състояла в имението на Тръмп и Мелания доста й била помогнала за организацията. Иванка буквално обожавала Мелания и много разчитала на нея, били сплотено семейство. Явно едната красота не е единствена добродетел в нея.

Общи условия

Активация на акаунт