Звездни компромати - Януари'21

• 318 817
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Ахаххаха, чудесна мисъл!

Клишето "одухотворената жена до мъжа с парите" - страхотно обобщение, и много вярно!

Винаги почитателка на изкуството, обича йога, храни се здравословно, изпъква с визия и нежен глас, заета е, но за нея семейството е над всичко и т.н. - познавам доста такива дами и до една отговарят на това описание. Естествено, по-интелигентните сред тях, не най-мутренският ешелон.

# 2 461
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Със сигурност не е заради пари. Бившият ѝ мъж се е занимавал с оръжие, сега има фирма за земеделски култури ...а тя самата е била ПР на Божков
Преди Иван е имала повече пари и възможности

# 2 462
Да, но може да й отвори телевизионните двери. Всичките й изяви в ефир са благодарение на Ваньо. А това е нейната най-голяма мечта - известността.

# 2 463
  • Варна
Със сигурност не е заради пари. Бившият ѝ мъж се е занимавал с оръжие, сега има фирма за земеделски култури ...а тя самата е била ПР на Божков
А Иван изглежда ВСЕ ОЩЕ влюбен до уши.

# 2 464
Не е вярно. Появява се в телевизията в друго предаване

Освен това навсякъде пише, че Иван е бил активния в тяхната връзка

# 2 465
Било е платонична любов в началото, докато е бил с Вихра.
😂😂😂

# 2 466
  • Sofia
доколкото съм чела Иван я е обезпечил финансово като майка на дъщеря му и не я е оставил както Гущер а-Мария или бившия мъж на Стрина я изхвърли почти буквално.

А аз доколкото помня едно негово интервю с Карбовски - обясняваше как нищо не й дължи и ще я остави на 300лв, колкото е държавната издръжка (или нещо подобно).

# 2 467
Ами задник е Иван, но Ирина е супер готина

# 2 468
Тъй ли? Че кое тв предаване е водила Ирина първом? Пропуснала съм явно, аз за първи път я видях, като "най-добрата майка", доста скучна част от "Отчаяни съпруги" на Иван и Андрей.

П.п. от последните публикувани тук снимки на Вихра от инстаграмът й, интериорът околко нея, никак, ама никак не изглеждаше като на добре обезпечена финансово жена.

# 2 469
Значи Вихра е била с Иван заради парите

# 2 470
Роузи, кое е предаването, което тогавашната Сарачинова води, което не е било на Иван и Андрей? Не отговори.
Пишеш интересни неща, но да знаеш, че когато Вихра се загаджва с Иван, той няма 5 лв., после забогатява и намира нова. Банално до припадък.

# 2 471
Да, но може да й отвори телевизионните двери. Всичките й изяви в ефир са благодарение на Ваньо. А това е нейната най-голяма мечта - известността.

Лично ли познавате Ирина, че сте наясно с мечтите й? Звучите като човек, който има лично отношение към тази жена иначе не си обяснявам тази настървеност към нея във всички теми, в които се спомене нещо по нейн адрес.

# 2 472
Когато Вихра и Иван са станали двойка, Иван май не беше толкова богат, а по-скоро популярен. Тогава не знам някой да е можел да си представи, че опосумите от Сблъсък ще станат богаташи. Даже дали още не са били в кабеларка, когато са се загаджили. Вихра в онова време е била в екипа на Искрено и лично, и то май по линия на любовта й с онзи стар телевизионер от БНТ, за който Иван намекваше, че май му е кръшкала с него.

# 2 473
  • Sofia
Вихра е била с Иван, докато още е бил начинаеш водещ, така че едва ли.

Между другото в Англия има подобен случай с тяхната двойка водещи Ант и Дек. Ант се разведе с жена си след 13 години заедно, изпълнени с неговото пиянство и трудности да имат дете. Няколко месеца след това обяви връзката си с бившата си персонална асистентка, която е познавала жена му.
Та винаги може да се случи, макар и да си в дълга връзка, да се влюбиш пак, това не е осъдително. Ама човекът остави на жена си половината си пари и не говори грозни неща за нея пред пресата. Някак в такива моменти личи какъв човек си отвътре.

# 2 474

Лично ли познавате Ирина, че сте наясно с мечтите й? Звучите като човек, който има лично отношение към тази жена иначе не си обяснявам тази настървеност към нея във всички теми, в които се спомене нещо по нейн адрес.
Е, мечтите й са прозрачни. Няма нужда да си обяснявате отношението ми в клюкарска тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт