Звездни компромати - Януари'21

• 318 823
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 565
Simple Smile Хаха, Иван се опитал да си пробутва сериала - аз гласувах за него в един международен сайт, заслужава и вашите гласове, чакам следващите серии...
И Азалия веднага го разкрила.
Това вече е компромат.

# 2 566
Нели пък какво ви пречи, че я наричате Опра? Това клюкарник или злобарник е?

Опра е абсолютно заслужен прякор, който госпожата с гордост носи, също като дрехите си с размер XS.
По време на първата карантина беше написала призив към колегите си журналисти да отидат в ковид отделенията и да интервюрат болните. На въпрос защо тя не отиде там, отговори, че тя не се занимава с такива неща, и като Опра работи в друга сфера на журналистиката (или нещо в този дух)

# 2 567
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ми права е. Реално тя не е журналист, а водещ на развлекателно предаване. Разликата е огромна

# 2 568
  • софия
Баш, де, уважаваме самооценката й, че е българската Опра 😂
Съвсем отделен е въпросът дали истинската би си позволила да задава подобни въпроси на колеги журналисти или би отговаряла за собствената си работа.

# 2 569
В темата за Съни Бийч пък се беше включвал Иван, за да обеснява нещо за сериала миналата година. Уж искаше да мине за една от нас 😂 но бързо беше разкрит от наблюдателни мами... Та сигурно двамата с Ирина четат тука, може и някой фалшив профил да имат
Аз подозирам два профила от пишещите тук, че са профили на Ирина. Иначе не мога да си обясня глупостите  в писанията им.

# 2 570
  • Пловдив
В темата за Съни Бийч пък се беше включвал Иван, за да обеснява нещо за сериала миналата година. Уж искаше да мине за една от нас 😂 но бързо беше разкрит от наблюдателни мами... Та сигурно двамата с Ирина четат тука, може и някой фалшив профил да имат
Аз подозирам два профила от пишещите тук, че са профили на Ирина. Иначе не мога да си обясня глупостите  в писанията им.
Тук във форума, или тук в тази тема?

# 2 571
  • Viena
Не са забранени събирания сега?

# 2 572
  • До морето
Аз съм сигурна,че не само чете, но и пише! Просто е по-силно от нея!

# 2 573
  • софия
До 15 човека може. Те са в тесен семеен кръг. А снимката може да е от преди. Облечени са с леки дрехи.

# 2 574
Вероятно аз съм Ирина Simple Smile
Някакъв сульо изневерил на жена си и всички жени се нахвърлят срещу жената, но виж мъжа, той е друга работа, симпатичен и готин, не бихте отказали проект с него.
Което отново показва, че обвинявате Ирина в собствените си склонности, без да знаете реално истината

# 2 575
Вероятно аз съм Ирина Simple Smile
Някакъв сульо изневерил на жена си и всички жени се нахвърлят срещу жената, но виж мъжа, той е друга работа, симпатичен и готин, не бихте отказали проект с него.
Което отново показва, че обвинявате Ирина в собствените си склонности, без да знаете реално истината
Кажи, че се шегуваш. Joy

# 2 576
До колкото разбрах, повечето потребителки, които силно не харесват Ирина, считат Иван за чуден

# 2 577
  • Пловдив
Явно четем различни теми...

# 2 578
  • софия
Не си разбрала. Това, че поведението на стрина е крайно отблъскващо, не означава, че поведението на п*ть@ Иван е силно привлекателно. Просто той, очевидно, е от мъжете, които са лесно податливи на амбициозни  манипулаторки. За този танц трябват двама.

# 2 579
Потребителките не биха отказали проект с Иван, защото е чуден, Ирина била водила предаване и преди да го познава, а отношенията им преди развода с Вихра са били само държане за ръка... Връзката с кораба майка съвсем изчезна!

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 13:35 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт