Звездни компромати - Януари'21

• 318 788
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 640
Има снимка на брата назад в темата.

# 2 641
Тези булки не са ми интересни, но цъкнах да видя брата на Тенчева. Покрай него се появиха нейни снимки и такива на Вихра. Последната изглежда много зле и супер състарена, направо се изумих.

# 2 642
Аз пък мисля,че бившите мъже не дължат нищо на бившите си жени,освен едно уважение.Какво значи да и оставя нещо-според мен не е длъжен?!Той има задължение към детето си,но не и към майката.Ако е в затруднено положение и помоли за помощ и има възможност мъжа-да,но иначе нищо не дължи.Отговорен е към децата си!След раздялата всеки си поема по пътя и не дължи нищо на другия освен нормални отношения,за да не страдат децата.Аз поне така мисля,де.

# 2 643
Иван беше казал при Карбовски, че Вихра взема парите от наема на някакъв апартамент.

# 2 644
  • На морето!
Госпожа Сидерова с интересна снимка и послание към нея.
Скрит текст:

# 2 645
На тази госпожа много й личи, че не получава внимание от мъжа си. Такива вибрации долавям в Инстаграма й.

# 2 646
Аз пък мисля,че бившите мъже не дължат нищо на бившите си жени,освен едно уважение.
За това по белия свят има железни предбрачни договори и железни следбрачни закони. Най-лесно е някой да си бие шута и нищо да не дължи... Освен 100-200-300лв издръжка за детето. 😂 Жестоко. 🤣

# 2 647
В това число не слагам общи имоти и т.н за тях си има адвокати,които да се погрижат,кой и какво да получи.
Значи аз да се разведа да си намеря нов мъж,но да чакам и бившия да ме издържа-това е нелепо.
Хипотетично да предположим,че имате връзка с разведен мъж,как ще се чувствате,ако той цял живот издържа бившата си и се грижи за нея ?

# 2 648
За мен не е нормално мъж да има възможност , а да не помага на майката на детето си , ако тя има финансови проблеми.
Горното го казвам по принцип, не в конкретния случай. При Иван , според мен беше озлобен от постъпки на Вихра спрямо детето и по този начин и го връщаше.

# 2 649
Ами да се грижи за бившата си бие малко на харем. Ако един мъж навърти няколко бивши, какво правим?
Пък и една жена да приема пари за себе си от бивш ми изглежда много недостойно и робско.
Пари не дължи никой на бившите си, ама запазване на достойнството е първото и най-важно нещо, което всеки дължи на някого, с когото е делил живота си.

# 2 650
Вихра защо не се върне откъдето е, ами се напъва да стои в София?
Колко такива колежки имах едно време, които казваха, че и най-големият мухльо ще вземат за мъж, само и само да не се върнат на село.
Няма работа, няма никакви пари ама кисне в София!

# 2 651
От Харманли е.

# 2 652
Много повърхностно гледате. Значи Пешо и Пенка имат 1 дете и заплати по 1000 лв двамата (2000 семеен бюджет/666 на глава) . Пешо си бие камшика и плаща 150 лв издръжка за детето. И това е грижа. А на Пенка и се пада да плаща битовите разходи, храна и всичко останало за детето. Пешо реално вдига дохода си след раздяла (чисти 850)  и има свободата да разполага с времето си. Пенка и детето остават с по-малък доход на глава (575лв) и Пенка не може да разполага с времето си както Пешо.

Издръжката за бивша съпруга в белия свят е до нов брак, а не до живот. Идеята не е да изклинчи нещо от бившия и да ходи "на Дубай", а да гледа общото им дете.
Важи и обратното, когато децата остават при бащата, просто е по-рядко.
Пак казвам, в белия свят се дължи издръжка към половинка и не става въпрос за чест и слава.

Една Джей Ло плащаш издръжка на бившите си и то без деца, защото не са могли да развият кариерите си около нея...

П. С. Как разбрахте, че Вихра няма пари за насъщния? И ако детето учи в София и бащата живее в София, защо Вихра да ходи да живее на село?

# 2 653
Бруклин Бекъм татуирал любовно писмо и очите на настоящата си приятелка и бъдеща съпруга Никъла Пелц. No Mouth

Скрит текст:

# 2 654
Хич не е по темата , но на мен ми се вижда гадно и гнусно мъжът ми да изкарва добри пари , а да плаща смешна издръжка ... Пак казвам, че съм далеч от идеята това да е случая с Иван и Вихра.✌🏼

Общи условия

Активация на акаунт