Звездни компромати - Януари'21

• 318 765
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Нещо няма снимки от рождения ден на Бест.....

# 2 686
Иван трябваше да се ожени за Андрей и всичко щеше да е нормално.

# 2 687
  • Glasgow
Иван трябваше да се ожени за Андрей и всичко щеше да е нормално.
и Валери за Николай

# 2 688
Ивана?
Скрит текст:

# 2 689
Имаше един епизод на къртицата (май), и Иван трябваше да се качи на един балон с участниците и да им взима интервюта. А той има страх от високото. Ирина беше долу на земята, и беше изключително притеснена, може би повече и от него. Не може това да се изиграе. Обича го.
 Но все още не я харесвам.

# 2 690
Аз от раздялата на Вихра с Иван помня едно много долно "мъжко" оплюване на Вихра в ефир, говорене по начин, който не подобава на мъж. Нито съм наясно с факти, нито съм им светила какво точно се е случвало, но за мен мъж така да плюе по жена си, бивша, настояща, няма значение, е кръгла нула. В този момент Иван се лиши от мъжкото в себе си. А мъжкото, което оправя баланса, идва от Ирина.
Ирина не е типичната жена, нито пък е мъжкарана. Нещо неопределено има в нея, някаква прекалена майчиност, и в същото време това се "бие" с другите й роли.

Ивана?
Скрит текст:
Николета??Flushed

# 2 691
Просто е жена, която познава силите си и умело ги управлява и балансира.

# 2 692
Ивана се е докарала като майка на Николета Joy

# 2 693
  • софия
Вече половин час обсъждат отново Александра и Дани с тяхно участие по бтв. За такива като мен, които не им обърнаха внимание на глупавите клипчета.
Вече били на "много хубав етап" от връзката си.

# 2 694
Нещо няма снимки от рождения ден на Бест.....

И миналата година известно време нямаше, после изведнъж започна да ги бълва на конвейер. Сигурно са някъде и пътуват, като се прибере, ще почне. Тоци поне не си фотошопира снимките. По 33 почти еднакви кадъра заснети и всичките качени, без никакъв подбор.

# 2 695
  • софия
От хубаво, по-хубаво, най-хубаво. Как да избереш?

# 2 696
  • На морето!
Антония Петрова няма ли да избухне с нещо в социалните мрежи, или Андреа да вземе почне да се облича, че това трио Вихрини е претоплена манджа.
Само Тоца и Десислава Радева могат да изместят Стрина от коментарите.

# 2 697
Не знам дали първоначално между Ирина и Иван е било любов и дали щяха да се разведат, ако не ги бяха хванали. Спомням си статии, че Вихра ги беше хванала в асансьора. И като излезна всичко наяве искат, не искат ще се разведат.

# 2 698
Не знам дали първоначално между Ирина и Иван е било любов и дали щяха да се разведат, ако не ги бяха хванали. Спомням си статии, че Вихра ги беше хванала в асансьора. И като излезна всичко наяве искат, не искат ще се разведат.

Такива хващания обикновено са организирани от по-заинтересованата страна в извънбрачната връзка. Когато иска развитие на връзката, а другата страна е пас или  не бърза.

# 2 699
А има ли значение дали се обичат и това прави ли ги по- малко противни? Като че ли ако обичаш някого, това те прави чаровен, симпатичен и даже възвишен... пък ако месиш и памук питки, ехеее, нямаш стигане! 😀

Общи условия

Активация на акаунт